Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 de juliol del 2015

AFTER2,3,4


Heey dreamers! Avui ha tocat ressenyar una saga que té molt a dir. Una saga, que per a alguns és art ( no pas per a mi ) i per altres és el nivell més baix que un lector pot caure. Doncs jo tinc una opinió diferent a totes les que he sentit; m'ha horroritzat, m'ha indignat, m'ha fet enfadar... però també m'ha agradat. 




Títol: AFTER: En mil bocins, Ànimes perdudes, Amor infinit.
Autor(a): Anna Todd
Idioma: Català
Editorial: Columna
Format: Paper

Saga: After


Continua la història d'amor entre la Tessa Young, una estudiant universitària, i en Hardin, el "noi dolent" per excel·lència, tatuatges i mala vida que li ha canviat tots els plans i la seva visió de l'amor i el sexe. La seva vida mai no ha tornat a ser la mateixa...I ara l'amor trontolla. Què està passant a la jove parella? Qui o què s'interposa en la seva felicitat?
Tinc molt a dir sobre aquesta saga. No sé si recordeu que vaig fer una ressenya extremadament positiva del primer llibre de la saga. (ressenya aquí) I ara, després de llegir el segon i el tercer no li posaria ni una estrella. Evidentment no canviaré la ressenya, perquè quan la vaig escriure creia fermament en el que deia, i realment m'havia agradat perquè ja sabeu que a mi aquestes històries que molts de vosaltres dieu que són tant típiques m'encanten *-* Així que estic igual d'orgullosa de la ressenya que vaig escriure com la que escriuré ara.  


"La lectura es la mejor manera de escapar de las preocupaciones del día a día, de poder vivir cientos, incluso miles de vidas distintas"



After és un llibre per majors de 15 anys. I no és discutible! Els protagonistes ejemejemjem

"s'ho passen molt bé" massa sovint. MASSA! ( A veure, he llegit llibres juvenils amb escenes "especials" però crec que amb After ja és estar malalt) I jo penso: en quina mena de societat estem en que nenes de NOU, DEU, ONZE anys llegeixen aquests llibres? Què vindrà després? Cincuenta sombras de Grey? Pensem una mica home! Jo si veig a alguna de les meves germanes llegint aixó els hi tiro el llibre pel balcó! 

I això no és tot. Al primer llibre no ho vaig voler veure, però a partir del segon és a fer massa evident. En Hardin està/estava podrit! O sigui, a mi em semblava horrorós com tractava la Tessa! I ella, que representava que era un personatge intel·ligent i que veia ràpidament les coses no va començar a pensar que en Hardin era massa possessiu, manipulador, egoista.. fins al llibre tres! 

"Esta es la realidad. Vivimos en un mundo en el que todos cometemos errores, incluso la chica ingenua que suele ser victima del temperamento y la falta de sensibilidad de un chico. Nadie es del todo inocente en este vida, nadie. Y aquellos que se creen perfectos son los peores." 


EN MIL BOCINS:   Va ser on em vaig començar a adonar de l'actitud possessiva d'en Hardin i de la poca autoritat que mostrava la Tessa. Tot i així va tenir algunes escenes que em van agradar bastant, i va ser un llibre ràpid de llegir així que tampoc va estar tant malament. 

ÀNIMES PERDUDES: MAI, MAI, MAI un llibre m'havia decepcionat tant. Va ser un dels llibres més pesats, avorrits i horrorosos que he llegit. En Hardin em repugnava, la Tessa semblava cega i tot el llibre en general semblava escrit per un nen de primària. El vaig acabar perquè havia comprat la saga  no per res més. 

AMOR INFINIT:  Després del desastre del tercer jo ja m'esperava qualsevol cosa, però em va acabar agradant. No només perquè la Tessa finalment va obrir els ulls i en Hardin va canviar sinó perquè ja no tenia aquella sensació de malestar al llegir el llibre, ja no sentia cap tensió.. el vaig poder llegir tranquil·la. El final? PREVISIBLE. Però em va agradar igual  De tots, és l'únic que em tornaria a llegir.


En resum.. After no és una saga que recomani llegir, es més, en alguns casos fins i tot hauria d'estar prohibit! Tot i així, si ja heu entrat dins aquesta saga, disfruteu l'últim llibre que mirat fredament és l'únic que val la pena. 

12 comentaris:

  1. Hola Clar's 4,
    Jo no m'he llegit la saga, però he llegit tantes ressenyes negatives sobre l'actitud masclista, possessiva del Hardin i la forma de ser tant passiva de la Tessa que ja no m'atreia. Tot i això, si ha tingut tant èxit també serà per alguna cosa i segurament déu ser com tu has dit, el primer llibre t'agrada perquè no te n'adones de totes les coses i al final t'acabés llegint tota la saga- Sento el parrafon.
    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aina Li!
      Realment no val la pena, comprar-la és tirar els diners... Exacte! Perque jo ara quan miro enrere penso Com em podia haver agradat? però recordo que el vaig disfrutar molt! Bona teoria! <3
      Ens veiem <4

      Elimina
  2. Hola!
    No he llegit la saga però tal i com ha dit l'Aina Li, després de llegir tantes ressenyes negatives no m'atreu; tot i que ja no ho va fer quan el vaig veure a les llibreries aquestes opinions van acabar de convencer-me de no llegir-los.
    El problema crec jo, a part del tipus de relació que presenta, és, com has dit, que hi hagi noies petites que els llegeixin i que després desitgin una relació semblant, en coneix-ho algunes i trobo que és preocupant. Sobretot sabent que hi ha campanyes per ajudar a les noies/dones que poden estar patint aquest tipus de relacions o prevenir-les, és com si el llibre se'n rigués i fomentés el contrari! Tot i així serà pitjor si s'acaba fent una peli tal i com indiquen els rumors... :/
    Parlem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria Eugenia!
      No et perds res, creu-me! Exacte! És ben bé que els seus pares no deuen saver el què llegeixen perquè dubto que estiguéssin tan tranquils sabent que les seves filles estan llegint aquests llibres!
      Puff... si la peli acaba sortint ja res pararà el fenòmen AFTER
      Ens veiem <3
      Clar's4

      Elimina
  3. TOTHOM EN PARLA! Al principi vaig pensar que me'l podia llegir, però vaig veure una ressenya que deia que el Hardin tractava fatal a la Tessa i que era horrible, desprès vaig veure que deien que era massa ehem ehem.. Jaja i mira, em vaig cabrejar i vaig decidir que mai no el llegiria. Vaig sentir unes companyes de classe llegint frangments en veu alta i em van horroritzar! Esque les nenes de 9 anys se'l llegeixen!! ES HORRIBLE DE DEBO!! Ho trobo fatal i crec que els pares s'hairien d'informar de que aquesta lectura NO ÉS APTA per noies d'aquesta edat. Ho trobo fatal, sincerament.
    Deixant la indignació enrere, mooolts petons i espero una nova ressenya!
    Anna :)

    Pd: Has llegit Fangirl? Te'l recomano! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Ben fet! El meu problema és que vaig comprar el primer de la saga quan feia tot just uns dies que havia sortit ( per casualitat) i per tant no havia llegit ressenyes. :( He aprés la lliçó però. Jo he trobat necesari incolure aquest apartat de les nenes més petites que llegeixen això per si algun pare per casualitat acaba llegint aquesta ressenya.
      Ens veieem <3 <3
      Clar's4

      Elimina
  4. No crec que els arribi a llegir, després de saber el tipus de relació entre el Hardin i la Tessa. El que em sembla pitjor és que nenes de 10-11 anys el llegeixin i aspirin a tenir una relació com la seva. I jo que pensava que la literatura només podia ser positiva... Doncs resulta que m'he equivocat, perquè estic segura de que aquesta saga (i d'altres semblants) causaran problemes en un futur.

    Un petó <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa! <3
      No ho facis, creu-me. A part cada llibre costa casi 20 euros i són 4! O sigui 80 euros ( aprox) per un llibre que no s'hauria de llegir ni regalat! Segur! Aixó hauria d'estar més vigilat ...
      En veiem <3
      Clar's4

      Elimina
  5. Hey clar's 4!
    És una saga que des de el primer moment que la vaig veure no la vaig voler llegir. No podria llegir una cosa així!
    Tampoc ajuda el fet de la gent que s’ha llegit els llibre m’ha explicat alguns trossos i com són els personatges. Fins i tot m’han explicat alguna d’aquestes escenes “especials”.
    No puc dir gran cosa, ja que no me llegit i no m’agrada criticar les coses si no les he vistes des de el meu punt de vista.
    El pitjor és que hi ha nens que és llegeixen aquestes llibres i és pensen que aquestes relacions són normals. Cosa que es totalment mentida.
    Petons! <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sheila!
      Ben dit! Sí sí, les ecenes especials ejemejem són molt imaginatives i les trobem a casi cada capítol -.- ( I mira que he llegit llibres de YA però ostres! Aquest és passa tres pobles!)
      Ei! Molt ben dit! Primer s'ha de llegir, després criticar!
      Ens veiem ! <3

      Elimina
  6. Doncs jo a diferència de vosaltres sí que m'he llegit la saga d'After... tots i cada un dels llibres m'han semblat màgics. No crec que sigui tant extrem en el tema aquest dels moments pujats de to, bàsicament perquè alls 15 anys ja saps moltes coses sobre el sexe eh. El tema de l'actitud masclista del Hardin. d'acord entenc que sigui una mica forta però en cap moment la maltracta ni l'agredeix. L'autora ens vol mostrar una relació entre dues persones oposades en tots els sentits de la paraula. Si no l'heu llegit i ja teniu aquesta "opinió" només perquè les ressenyes que heu llegit el posen a parir... és el mateix jutjar un llibre per la portada que fer-ho degut a l'opinió d'algú al que no li hagi agradat, per gustos colors! això va amb amor eh... que jo aprecio molt la feina que fas amb el blog clar's<3.

    Un petoneeet maques! :)

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!