Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 de juny del 2015

Heey dreamers! La ressenya d'avui és d'un llibre que m'ha agradat bastant. Tot i tenir una trama molt comuna ha acosneguit enganxar-me fins al final. No és un llibre increïble, tampoc digne de recordar però sí que ha estat agradable de llegir i el recomano a tothom que agradi aquest gènere.  



Títol: Stay with me
Autor(a): J.Lynn
Idioma: English ( NO DISPONIBLE EN CASTELLÀ O CATALÀ)
Llibres relacionats: Wait for me, Be with me, When summer ends, The boy who sneaks in my bethroom window, Mirame y dispara...
Pàgines: 440
Persona: Primera
Editorial: WILLIAM MORROW
Categoria: Amor Realista
Format: Ebook

Saga: With me (#3)


At 21, Calla hasn’t done a lot of things. She’s never been kissed, never seen the ocean, never gone to an amusement park. But growing up, she witnessed some things no child ever should.   She still carries the physical and emotional scars of living with a strung-out mother, Mona—secrets she keeps from everyone, including her close circle of college friends.

But the safe cocoon Calla has carefully built is shattered when she discovers her mom has stolen her college money and run up a huge credit card debt in her name. Now, Calla has to go back to the small town she thought shed left behind and clean up her mom’s mess again. Of course, when she arrives at her mother’s bar, Mona is nowhere to be found. Instead, six feet of hotness named Jackson James is pouring drinks and keeping the place humming.

Sexy and intense, Jax is in Calla’s business from they moment they meet, giving her a job and helping her search for Mona. And the way he looks at her makes it clear he wants to get horizontal . . . and maybe something more. Before Calla can let him get close, though, she’s got to deal with the pain of the past—and some very bad guys out to mess her up if she doesn’t give them her mom.
Doncs sí, torno a ressenyar un altre llibre amb la típica trama. ( Ja sabeu que m'encanten ). Aquest llibre és el tercer de la saga With you ( Wait for me, Be with me, Stay for me, Fall with me, Forever with you). 

Una saga molt original, no per la trama ( ja que tots tenen la típica ) sinó per l'originalitat de l'ordre dels llibres. Cada llibre té una història independent però sense sortir de la saga. Per exemple, al primer llibre els protagonistes són l'Avery i en Cam i al segon són la Teresa ( germana del Cam) i en Jace ( millor amic del Cam) i en aquest, en canvi, la protagonista és la Calla, la millor amiga de la Teresa i així successivament. M'encanta perquè d'aquesta manera no cal llegir-se tots els llibres de la saga però si ho fas pots anar sabent una mica com els va la vida als dels llibres anteriors. 



He read? Oh my God, guys that read were like unicorns. They only existed in fairy tales."



El problema d'aquesta saga només és un: Tots tenen un final perfecte i feliç, tots són super atractius i tenen un munt de virtuts i pocs-o cap defecte. Són MASSA PERFECTES per ser reals. I sí, potser m’encanten en Camden. en Jace, o en Jax ( Per no encantar-me per favor *-* ) però arriba a un punt que aquesta perfecció cansa. Aquí és on entra la Calla. 


  “I've never had apple pie," I blurted out.
"You've never had apple pie?"
"No."
His brows rose. "Why?"
"I don't know. Just never tried it."
"That's so…so un-American," he said, and I rolled my eyes. "Are you a terrorist?” 


La Calla trenca amb aquestes normes; Va viure un incendi quan era petita ( en el qual els seus germans van morir) I li ha quedat la cara i el cos mig cremats i plens de cicatrius.  Tot i així ella brilla a  la seva manera. És  lluny de tenir la vida perfecta: La seva mare és una alcohòlica i drogoaddicta que va desaparèixer de la seva vida quan amb 16 anys va marxar de casa. El seu pare les va abandonar amb l'incendi i ella té tanta poca autoestima que es passa els dies envejant la "Hot Brigade" ( protagonistes dels llibres anteriors). Això fins que el destí la porta altre vegada al poble de la seva infància on coneix en JAX ( No sé com ho fa aquesta dona per crear personatges tan perfectes ) que ho canvia tot.



Stay with me és un llibre molt típic i previsible però em va agradar igualment, no només perquè m'encanta aquest gènere sinó perquè aquest llibre té un ritme molt ràpid i hi ha molta acció així que el vaig disfrutar bastant. I el final, va ser increïble, com tots els altres:

"You with me?”

Remembering him saying that before, our first time, I nodded and whispered, “Yes.”
He kissed me again. “Then stay with me.”


En resum.. Stay with me és el llibre més especial de la típica saga With you; no només per la protagonista sinó per l'acció del llibre. Trobem ( a part de la Hot Brigade) personatges perfectes com en Jax però també en veiem de molt humans. Bon llibre si t'agrada el gènere.  

21 de juny del 2015

I TROBADA DE JOVES LECTORS (CRÒNICA)

Heey dreamers! Avui al Magic Mondays tinc una entrada MOLT especial. I és que dissabte vaig anar a la primera trobada de joves lectors organitzada per la plataforma digital del QueLlegeixes amb l'ajuda de la generalitat. Va ser un dia perfecte *-*




Ens vam trobar els bloggers i booktubers catalans que tots coneixeu: L'Aria, en Bernat l'Ídia, la Laia la Marta, la "Pingu", la Kim, la Halena i l'Íñigo. I alguns dels lectors més fidels com la Maria Eugenia i la Mar entre altres. 
 
Vam seure a la fila 0 on vam poder escoltar els discursos de la Laura Borràs, la directora del QueLlegeixes  i del Conseller de Cultura de Catalunya. Per la segona "taula rodona" la Marta, l'Íñigo, en Bernat, el guanyador del concurs de  booktràilers i l'experta en videolits ens van explicar  la seva experiència al món digital. 

Vam fer una pausa per esmorzar ( Gratis eh Ídia ). Per cert, les magdalenes estaven puff.. *-*  I vam continuar amb les opinions d'una mestra, una mare, una escriptora i una editora. I finalment vam acabar amb una petita presentació de la plataforma QueLlegeixes. I així va passar tot el matí ( Amb el dinar també inclòs )

I a la tarda va ser quan m'ho vaig passar més bé. Tots junts ens vam apuntar al taller de booktubers que portava la Marta i vam gravar l'Infinite Challenge  ( MACROCOL·LABORACIÓ CATALANA) que suposo que la Marta penjarà aviat :)


En resum, que va ser un dia increïble i espero que us animeu a venir a la següent dreamers! Ens veiem a l'ABC <3/ Encara que sigui per skype :(

I doncs? Us animareu a venir l'any vinent? Més informació a QueLlegeixes