Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 de juny del 2015

VIATGE DE FI DE CURS!

Heey dreamers! Faig aquesta entrada per informar-vos que el bloc estarà inactiu fins dilluns vinent ja que marxo de viatge de fi de curs! :) Volia escriure les entrades però he estat bastant ocupada ( mirant el Barça jeje) i no he pogut fer-ho.
FINS MOLT AVIAT!

 Tricampions*-*


BESOS DE MURCIÉLAGO


Heey dreamers! Avui porto un llibre que m'ha agradat i m'ha decepcionat a la vegada.  Un llibre amb una barreja de gèneres original i sorprenent però del que esperava més.  Suposo que em va passa el que em passa sempre; Vaig començar a llegir-lo amb unes expectatives massa altes. 



Títol: Besos de murciélago
Autor(a): Silvia Hervás
Idioma: Castellà
Llibres relacionats: Un petó a Paris, Isla and the happily ever after, Eleanor and Park...
Pàgines: 239
Persona: Primera
Editorial: Montena
Categoria: Distopia /Amor paranormal
Format: Ebook ( NO DISPONIBLE EN PAPER (si en pdf) )

Saga: -



James, un chico de la alta sociedad inglesa, va a pasar las vacaciones de Navidad con los Graham, una familia de clase media americana. Kesley será la encargada de hacerle de anfitriona, pero la verdad es que no lo tendrá nada fácil: la personalidad excéntrica y sofisticada de James se desvelará muy pronto. 

Acostumbrado a un tipo de vida propio de las élites, no aprueba ni a los amigos, ni al hermano rasta, ni la comida, ni la forma de vestir de Kesley. James extiende periódicos para sentarse en el autobús, compra los alimentos más caros y exclusivos del supermercado, pide taxis cada día y humilla a Kelsey con sus comentarios impertinentes.

A pesar de las continuas peleas, de las ironías fuera de tono del inglés y de los cortes exasperados de Kelsey, la convivencia les forzará a establecer pactos y, poco a poco, el abismo que hay entre ellos se irá estrechando. Hasta que una noche, con unas copas de más y ante la sorpresa de Kelsey, James la besará con la excusa del muérdago navideño.

Besos de murciélago no és un llibre d'amor gaire conegut. De fet, no conec a ningú que l’hagi llegit, tot i que va guanyar el premi ELLAS JUVENIL 2012. És un llibre fresc i senzill; És la història de dos adolescents completament oposats que descobreixen que potser no hi ha tanes diferències entre ells.


""—Señora Graham, ¿le importaría disculparme? Quisiera darme una ducha rápida —pidió educadamente. 
Ella le sonrió con ternura.
—¡Claro que sí, cariño! —exclamó—. Las toallas limpias están en el mueble
de abajo —le indicó.
—No se preocupe, traigo mi propio juego de toallas de rizo y algodón
puro, cien por cien natural —sonrió tímidamente—. Es que, ¿sabe?, tengo la piel muy sensible. 
Kelsey rió a carcajada limpia y apoyó una mano en el hombro de la señora Graham, balanceándose ligeramente. 
—¡Dios, mamá! ¿Dónde encargaste a este engendro?, ¿en eBay?" 


La Kesley és una adolescent com qualsevol altra, viu a casa amb els seus pares, té el seu grup d'amics... En James és el personatge més llepafils i graciós que he llegit en ma vida. Acostumat a viure entre el sector ric de la població no entén com la família de la Kesley pot viure en una casa tan petita, comprar menjar tan barat i poc sa, no dutxar-se tres vegades al dia o fer una cosa tan comuna com pujar a l'autobús o anar a un parc d'atraccions. 



 “James se disponía a contestar el último comentario de Kelsey cuando oyó
un extraño ruido en la cuneta. Se giró sobresaltado. 
—¿Qué ha sido eso? —preguntó señalando la maleza.
—¿Un oso, un lobo, un tigre…? —Kelsey sonrió con ganas—. ¿Qué pasa, 
tienes miedo?
James le dirigió una mirada sombría.
—Tranquila, después de haberos conocido a ti y al resto de tu familia ya no tengo capacidad para temer nada más —dijo—. Con el día de hoy ha sido más que suficiente.”  

Pot semblar la típica història, però us asseguro que no ho és. És un llibre curt i rapidíssim de llegir, que farà que les hores  us passin com minuts! Realment, no entenc com és que és tan poc conegut perquè l’escriptura de l'autora és brillant, la trama també i els personatges ( sobretot en James ) encara més.


És un llibre ple d'escenes i comentaris graciosos d'aquells  que us vindran a la memòria quan estigueu a classe ( per exemple) i no podreu evitar riure recordant.  I es que en James és tot un personatge! Per a mi la millor escena va ser quan va pujar per primera vegada a l'autobús i quan va entrar per primera vegada a un supermercat. ÉPIC...

"Lentamente, casi con miedo, acercó su mano hacia la de ella, rozó sus dedos, notó el tacto frío y finalmente supo que a esas alturas poco o nada podría negarle a Kelsey. Porque era lo más diferente a él y al mismo tiempo lo más cercano y bonito que jamás había tenido."
És una llàstima que només hi hagi un llibre. M'hagués encantat seguir amb la seva història! 


En resum.. Besos de murciélago és un llibre que m'ha encantat en tots els sentits i que recomano a tothom. No només m'ha fet sospirar sinó que també m'ha fet riure com mai. Si no hi hagués un límit de cinc estrelles segurament n'hi posaria tantes com pogués. 


1 de juny del 2015

EL MEU ESTIL LITERARI

Heey dreamers! Avui us porto un book-tag que m'ha encantat fer! L'he vist al bloc Confesiones Literarias i he pensat que seria perfecte per penjar un dilluns com avui. ("Sort als que esteu d'exàmens com jo")

Buf! És molt dificil escollir només 3 llibres... Però suposo que em quedo amb "Wonder", "El corredor del laberint" i "Memòries d'Idhún" per variar una mica jeje


Els que porteu temps amb mi podrieu respondre la pregunta amb questió de segons. Evidentment "Lola y el chico de al lado". Em té simplement enamorada *-* 


No puc escollir un dels dos estils jejej. Suposo que depén de la setmana. Ara per exemple porto ja unes setmanes llegint llibres romàntics realistes però tinc "Totes les fades del regne" que m'espera a l'estanteria...

Harry Potter. És el llibre que més vegades he llegit. Quan tenia onze anys em va agafar tan fort amb els llibres de la J.K Rowling que vaig llegir 7 vegades cada llibre ( A veure, 7x7=49 ) Doncs vaig llegir 49 llibres de Harry Potter en total jeje ( Coses que passen )



Stephanie Perkins, Javier Ruescas, Laura Gallego, Rick Riordan. Sempre ho han estat i sempre ho seràn. Dos d'aquí i dos de fora, amb estils completament diferents però amb una ploma que E-N-A-M-O-R-A.

La triologia de "Bon dia princesa". No em veureu llegint-la... no em pregunteu per què.. senzillament és impossible.

Suposo que sí. No sempre però, ja que a vegades m'agrada llegir llibres que poca gent coneix, em sento de veritat 
Divergent.:  romàntic, fantàstic, paranormal, clàssic, distòpic, juvenil i realistic.


Tenir més temps per llegir (aix)




I vosaltres?