Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 d’abril del 2014

EN FLAMES

EN FLAMES

Hey dreamers ! Avui ha tocat la millor Segona part d'una triologia que crec que he llegit, ja que les segones parts acostumen a ser les pitjors. No tinc paraules per expressar tot el que he sentit... Espero que revisqueu moments llegint la ressenya tant com jo estic fent escrivint-la.


ATENCIÓ! RECOMANO QUE SI NO T'HAS LLEGIT EL PRIMER DE LA SAGA ( ELS JOC DE LA FAM) NO CONTINUIS JA QUE AQUESTA RESSENYA CONTÉ SPOILERS DELS LLIBRES ANTERIORS. 




FITXA TÈCNICA:




  ·  Títol: EN FLAMES


  • ·  AutoraSuzanne Collins
  • ·  Saga: Els Jocs de la fam


  • ·  Idioma: Català ( tot i que jo me'l vaig llegir amb castellà )

  • ·  Persona: Primera

·  Pàgines407








SINOPSIS: 

EL MÓN ESTARÀ OBSERVANT 

lA KATNISS EVERDEEN HA SOBREVISCUT ALS JOCS DE LA FAM.
PERÒ EL CAPITOLI VOL VENJANÇA.

Contra tot pronòstic, la Katniss i en Peeta han guanyat els Jocs de la Fam. però per ara la recompensa d'una vida segura i sense complicacions haurà d'esperar. Han vençut desafinat les normes imposades pel Capitoli i, sense voler-ho, s'han convertit en l'espurna de la revolta imminent. El foc es propaga i el Capitoli clama venjança.

La nació els observa i hi ha molt en joc. Un moviment en fals i les conseuències seràn inimaginables. 

QUE COMENCIN ELS "SPTUAGÉSIMOQUINTOS" JOCS DE LA FAM!





COM VAIG COMENÇAR:

A veure... crec que no té massa sentit aquest apatat en aquest cas... perquè a veure.... és obvi no? El vaig llegir perquè no podia estar ni un segon més esperant sabent que hi havia una segona part d'els jocs de la fam!! 

HE SUBSTITUIT AQUEST APARTAT ER IMATGES QUE M'ENCANTEN I ESPERO QUE A VOSALTRES TAMBÉ! 













FRASES QUE TENEN MOLT A DIR ( nO POSO EL RESUM AL SER EL SEGON DE LA SAGA)


PERDONEU PER POSARLES EN CASTELLÀ PERO AL TENIR EL LLIBRE EN CASTELLÀ NO M'HE ATREVIT A TRADUIRLES PER POR A CANVIAR MOLT LA FRASE 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pg 32
-Te creo. Da igual, tu estilista resultó ser profético en su elección de vestuario. Katniss Everdeen, la chica en llamas,  ha encendido una chispa que, si no se apaga, podría crecer hasta convertirse en el incendio que destruya Panem.
-¿Por qué no me mata y ya está? -le digo.
-¿En público? Eso no haría más que añadir combustible a las llamas







--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pg 97
-¿Peeta, ¿por qué nunca sé cuando tienes una pesadilla?
-Ni idea. Creo que yo no grito, ni me muevo, ni nada. Simplemente me despierto paralizado de terror.
-Deberías despertarme -le digo, porque yo interrumpo su sueño dos o tres veces cuando tengo una noche mala hasta que logra calmarme de nuevo.
-No hace falta, mis pesadillas suelen ser sobre perderte, así que se me pasa cuando me doy cuenta de que estás a mi lado.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pg 221
-Saber apreciar la belleza no es lo mismo que sentir debilidad -señala Peeta-.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pg 223
No, más que eso, somos los trágicos amantes del Distrito 12, los que han sufrido tanto y han disfrutado tan poco de la recompensa de su victoria, los que no buscan el favor de los admiradores, ni los agasajan con sonrisas, ni aceptan sus besos. No perdonamos. Y me encanta. Por fin soy yo misma. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pg 228
Gale es mío. Yo soy suya. Cualquier otra cosa resulta impensable. ¿Por qué ha hecho falta que lo golpeen hasta casi matarlo para que me dé cuenta? 





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pg 256
A última hora de la tarde, tumbada con la cabeza sobre el regazo de Peeta, hago una corona de flores mientras él juguetea con mi pelo; de repente, se queda quieto.
-¿Qué? -pregunto.
-Ojala pudiera congelar este momento, ahora mismo, aquí mismo, y vivir en él para siempre. 




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




OPINIÓ PERSONAL:

La veritat, tenia els meus dubtes sobre com pensava l'autora seguir amb l'història, ja quee havai quedat com tancada. I apart de com seguir-la com seguir amb el mateix nivell que al primer llibre. Com punyeta s'ho anava a fer la Suzanne? Missió impossible! Però és tan GRAN tan GRAN ella que no nomès ho va fer sinó que segons la meva opinió va aconseguir que fos encara millor que el primer! Voleu dir que aquesta dona no fa màgia? Simplement espectacular. Gràcies, gràcies, gràcies Suzanne per donar-nos un llibre així <3.



Bé ja haureu vist que M'ENCANTA aquest llibre, sí M'ENCANTA en MAJUSCULES! Em vaig posar taan a dins de la història... M'agradava tant. Em va costar acabar el llibre. Va ser com perdre una part de mi mateixa. Quan el llegia no necesitava res més. Erem ell i jo. Sols. Ni deures. Ni examens. Ni quedades amb amics. Ni tele. Ni Altetisme. Res, erem ell i jo. No us puc dir exactament quan vaig tardar a llegir-lo. Perquè no estic segura si van ser dies, hores... no ho sé. Ja sé que sembla que estigui " com una cabra" probablment ho estic . Però en aquell moment no necesitava res més. Bé si, menjar i aigua i clar anar al labavo ( però això no es conta)jejej :) 






Recordo estar a classe de dibuix a l'insti i anar pensant com **** sortirien de l'arena. O a classe de català decidint si ser Team Peeta o Team Gale. Perquè em van fer un cop molt baix sabeu? eM VAN POSAR EL MEU LIAM DE GALE !! i claar... com dir-ho? Ell és la perfecció però en Gale no :( I clar vaig acabar sent Team peeta ( perdona'm Liam)



I l'altre cosa que HE DE MENCIONAR és la peli. M'encanta!! I aquest cop si que la menciono no com a l'altra ressenya, peruquè s'ha de dir que la primera és pèssima. I la segona fantàstica. Probablement la millor adaptació d'un llibre a la gran pantalla que he vist ( eppaa que encara falta Diveregnt, Vampire Academy i no està escrit a les estrelles, encara que Caçadors d'ombres va ser un desastre total ). Es que hi han tots els detalls ehh... fins i tot el doble nus a les botes d'en Peeta <3





Vavavava PERSONATGES:

La Katniss, m'encanta fins a un punt... deixem-ho perque si segueixo per aqui no acabarem <3. Nomès dir que no m'ha agradat massa el seu caràcter a la primera part del llibre per mi aquest va ser una mica el defecte d'aquest llibre. La Katniss estava tant indecisa amb el triangle amorós ( Katniss-Peeta-Gale) que a mi em posava dels nervis sentia com si s'anés degradant mica en mica.. sentia com la perdia amb el pas de les "pàgines". Però al tornar als jocs vaig tornar-la a veure, em vaig tornar a enamorar d'ella <3 ( ja m'enteneu).





El Peeta...  Em segueix encantant! Segueix sent ell... una mica afectat pel rebuix inicial de la Katniss però és ell... I qui no s'enamora d'en Peeta nomès pel sol fet de ser com és ? Pel simple fet de preferir fer-se mal a si mateix, en comptes de fer-ne als altres? Pel simple fet de ser el noi del Pa? 



En Finick El meu idol!!! BUAHHH m'encanta!!!!! és UNIC!!! Els seus comentaris m'arrancaven un somriure :) I aquella frase en concret... Recorda qui és el verdader enemic... EM VA MATAR!!!  Però té una història tan trista...<3



I el final. PERÒ QUIN FINAL!!! MARE MEVA!!! Al principi em va costar d'entendre la veritat, primer els jocs.. desprès el 13... el bombardeig al 12.. peró un op ho vaig assimilar tot... totes les peces de l'enorme puzzle que tenia al cerevll van ecaixar! :)









NEVER TRUST A DUCK!










18 d’abril del 2014

18/4/14

Holaa dreamers <3 Avui tambè us porto NOVETATS!

PRIMER DE TOT

Moltissimes gràcies per seguir amb mi cada divendres  ! De debó que us ho dec tot <3


AQUESTA SETMANA EN FLAMES!! 






I ARA LES NOVETATS.. :)

1) A partir d'aquest mes hi haurà un apartat que és dirà " La recomanació del mes" i cada mes recomanaré un llibre diferent :)

2) Intentaré penjar abans de Sant Jordi una entrada per saber on estaran els vostres escriptors preferits per sant jordi :)

3) Estic plantenjant fer un concurs :) Que hi dieu? Per saber si puc  necesito que VOTEU a l'enquesta del costat on demana si heu llegit la saga Delirium. Depen si surt si o surt no faré el concurs o no :)

4) I l'ultima Novetat és que a partir d'avui hi haurà d'haver un mínim de 50 vots a l'enquesta per saber el llibre de la setmana seguent :) Si no arriba als 50 vots jo mateixa escolliré el llibre :)

ENS VEIEM PRECIOSITATS <3

16 d’abril del 2014

MERAVELLÓS DESASTRE

MERAVELLÓS DESASTRE
Hey dreamers ! Us porto una SORPRESA! Com que som setmana Santa i tenia més temps he decidit penjar dues ressenyes! La guanyadora ( divendres)i una altra escollida per mi :). Com veieu he triat Meravellós desastre, un llibre MÀGIC que porto al cor des de fa temps Un llibre que crec que més del 90% de vosaltres li pot agradar però que hauria tardat bastat a tocar a l'enquesta. Així que Meravellós desastre..COMENÇEM!








FITXA TÈCNICA:



   






Títol:
 MERAVELLÓS DESASTRE


· Autora: Jamie Mc Guire


·  Idioma: Castellà ( No el vaig trobar en català)


·  Persona: Primera




 Pàgines: 441 ( edicció butxaca)






SINOPSIS: 



            Intensa, perillosa, adictiva...

L'Abby Abernathy és una bona noia. No beu ni diu renecs i passa desapercebuda. Està convençuda que ha deixat enrere el seu passat fosc, però quan arriba a Eastern per començar de zero, topa amb el noi menys recomanable de la universitat.

 En Travis Maddox, un noi molt atractiu i ple de tatuatges, és precisament el que l'Abby vol i necessita evitar. De nit guanya calés dalt d'un ring i de dia és el més seductor del campus. 



Frustrat per la resistència de l'Abby als seus encants, s'ho juga tot amb una aposta. Si la guanya, l'Abby haurà d'anar a viure amb ell però, si la perd...

         Un desastre inminent o l'inici d'alguna cosa meravellosa?

Considerat una bareja de les novel·les de Frederico Moccia, la saga Crepuscle i la triología Cinquanta Ombres, està destinat a conquistar milions de cors de tot el món. 





COM VAIG COMENÇAR:

Doncs bé aquest llibre el vaig llegir fa bastant... més o menys per la primavera passada. La pregunta és Per què faig ara la ressenya?! Doncs perquè algu, no recordo qui :$ em va recomanar el segon llibre que havia tret l'autora, Walking Disaster ( Inevitable desastre en castellà) escrit des del punt de vista d'ell. I la veritat gràcies a aquell comentari vaig saber de l'existència d'aquest meravellós llibre! GRÀCIES, GRÀCIES GRÀCIES! SI meravellós desastre em va encantar, aquest Walking Disaster el supera el doble!! Doncs, bé que llegint walking disaster vaig tornar a reviure la novela... I aixx.. M'ENCANTA! Agradarà molt tant a la gent que els va encantar No està escrit a les estrelles com a la gent que prefereix Caçadors d'Ombres!! Us el recomano MOLT, MOLT MOLT!


                                                 Ara en Travis és a la meva llista :P jejej



Jejej alguns dels meus personatges preferits <3
Evidentment no hi són tots.





                    



FRASES QUE TENEN MOLT A DIR


Normalment en aquest apartat tocaria el resum, però penso que el resum en aquest llibre ja seria explicar massa, és a dir amb la sinopsis ja n’hi ha prou que sinó encara faré Spoiler sense voler. Per això he substituït l’apartat per algunes cites de les frases més maques o significatives: Igual que vaig fer amb No està escrit a les estrelles.

AL LLEGIR EL LLIBRE EN CASTELLÀ M'ES MÉS FÀCIL ESCRIURE LES CITEN EN CASTELÀ... EM SAP GREU :$

pg 13

" Al
guien me empujó por detrás y Travis me tomó por el brazo antes de que cayera hacia delante.
- Eh! Alejaos de ella!- exclamó Travis, con el ceño fruncido mientras apartaba a cualquiera que se me acercase.
Su expresión seria se fundió en una sonrisa al ver mi ropa y luego me secó la cara con una toalla.
- Lo siento Paloma"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pg 76

"   – Ese es el Travis que ve todo el mundo..., no el que yo conozco.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pg 169

" - Por los capullos!- dijo él, señalando a Brad-. Y por las chicas que te rompen el corazón!- Me señaló con la cabeza-. Y por la mierda de perder a tu mejor amiga por ser tan estúpido como para enamorarte de ella!

                                                                ( versió sudamericana)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“ - Paloma?- dijo Travis.
- Sí?. dije, intentando que sonara normal.
- Te vas a quedar?
- Puedo irme si quieres, pero una apuesta es una apuesta.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“ - No,fue una de las mejores noches de mi vida porque me senté a tu lado cuando te encontrabas mal y porque te quedaste dormida en mi regazo. No fue cómodo. No dormí una mierda, pero empecé tu decimonoveno cumpleaños contigo, y la verdaderes bastante dulce cuando te emborrachas. ”




---------------------------------------------------------------------------------


“- Sé que mereces a alguien mejor que yo. Te crees que no lo sé? Pero si hay una mujer echa par mí, eres tú... Haré lo que sea necesario Paloma. Me oyes? Estoy dispuesto a todo.”




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“- Entonces dime que eres mía. Dime que volverás a aceptarme.
- En realidad nunca hemos estado separados no crees?- dije esperando que fuera suficiente“




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

" - Se acabó, Travis
Él parpadeó.
- No digas eso.
- Se acabó. Vete a casa.
- Enarcó las cejas
- Tú eres mi casa"



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


OPINIÓ PERSONAL:

Mireu, la veritat es que aquest tipus de llibres tipu els de Federico Moccia no són el meu estil. Jo acustumu a llegir llibres com Divergent, Hush Hush, Els jocs de la fam... Rotllo paranormal i distopies. Però tant aquest com No està escrit a les estrelles són una excepció en MANJUSCULES! Recordo haver llegit crítiques bonissimes sobre aquest llibre, però també crítiques dolentes... Així que no em vaig esperar ni el millor ni el pitjor. I la veritat és que odio que m'agradi tant!



Es un llibre fàcil i ràpid de llegir ja que hi abunden els diàlegs i la autora escriu, la veritat bastant bé :)!! Ja veureu que els " moltlectors" amb una tarda el tindreu acabat! I els que necesiteu més el vostre temps una setmaneta i finito!


I ara... personatges <3

  • Abby ( Paloma ): M'encanta! La veritat és que a vegades no l'acabava d'entendre. Però al final quan saps més del seu passat veus una persona nova, que ha començat de zero. S'ha de dir que no es la meva " protaonista" preferida però si que està molt bé. No sé... a part d'algun moment una micca confús jo la veig super bé :) 

  • TRAVIS: M’encanta!! Havia llegit que si era tant mal educat, que si era mala persona... Tot això és MENTIDA! Mira que hi ha gent exagerada ehh... No n'hi havia per tant a veure... si que és una mica impulsiu i algún dels seus atacs d'ira m'espantaven bastant però la manera com cuida tant l' Abby com el seu cosí i la Mare, com la seva familia diu moltissim d'ell. És únic i.. bàsicament l'anima del llibre! :) M'encantes <3





I la parella que fan tots dos... és tant asdfghjk <3 Són super macus junts <3 Un complementa l'altre. 


( m'encantaaa)

La veritat és que no mels puc imaginar separats. Tot i que hi havia moments que o bé em frustrava perquè els dos eren massa orgullosos per segons quines coses i ho emmerdaven tot. Jo estava en plan: 

- Va ***** feu el favor d'estar junts ! Que us necesiteu! *** ( MOLT DESESPERANT TOT PLEGAT)



O hi havia moments que em quedava somrint-li com una tonta al llibre :) ( Aix res... això segur que ho heu fet tots ehh  i si dieu que no es que no ho heu notat :)





El final m'encanta!:) Es nota que no es un d'aquells llibres que té un final ràpid i mal fet ( no estic pensant en cap llibre en concret ehhh ejemejemejemthgememememmjemejm)encara em va deixar amb ganes d'un altre llibre :(  que dur...


ES VEU QUE VAN COMENÇAR PARLAR E LA PELI PERÒ ES VA SUSPENDRE :( L'ACTOR QUE ANAVA A FER DE TRAVIS ERA EL DE LES FOTUS ( A MI M'ENCANTAVA)



LLIBRES SIMILARS 

NO US PERDEU LA SEGONA PART WALKING DISASTER O INEVITABLE DESASTRE NARRADA DES DEL PUNT DE VISTA DEL TRAVIS !! INCREIBLE!







NO US EN PENEDIREU! O.0

5/5