Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 de març del 2015

Eleanor & Park


Heey dreamers! Avui no tocaria aquesta ressenya, però és que necesito ressenyar aquest llibre. Necessito passar pàgina. Vull intentar esborrar la marca permanent que 
 m'ha deixat. Sí, ja sé que no podré oblidar-los... Perquè  l'Eleanor i en Park han deixat el meu món capgirat. 




Autor:  Rainbow Rowell

Saga: -
    Idioma: Castellà (NO disponible en català)
      Persona: Tercera

      Pàgines: 347

      Editorial: Alfaguara
      Eleanor es la nueva chica en la ciudad, y nunca se ha sentido más sola. Con toda su ropa que no combina, loco cabello rojo y caótica vida familiar, no podría destacar más incluso si lo intentara. Entonces se sienta en el autobús al lado de Park. Silencioso, cuidadoso, y, a los ojos de Eleanor, imposiblemente genial, Park ha descubierto que pasar bajo el radar es la mejor forma de salir adelante.
      Lentamente, de manera constante, a través de conversaciones nocturnas y una pila de casettes mezclados cada vez más grande, Eleanor y Park se enamoran. Se enamoran de la forma en que lo haces la primera vez, cuando tienes 16, y tienes nada y todo que perder...
      Establecida en el transcurso de un año escolar en 1986, Eleanor y Park es divertida, triste, impactante y verdadera; un exquisito viaje a la nostalgia para cualquiera que jamas haya olvidado a su primer amor.


      "Sostener la mano de Eleanor era como sujetar una mariposa. O un latido. Como tener en la mano algo completo y vivo."

      "Eleanor was right. She never looked nice. Sohe looked like art, and art wasn't supposed to look nice. It was supposed to make you feel something ."






      "- Puedes ser Han Solo- dijo el besándole el cuello-, porque yo seré Boba Fett. Cruzaré el cielo por ti." 


      " Una cree que si abraza a alguien con todas sus fuerzas, lo tendrá más cerca. Una cree que se puede abrazar a alguien con tanta fuerza como para seguir sintiendo su presencia, grabada en ti, cuando te separas. "

      No tinc paraules per expressar fins a quin punt m'ha marcat "Eleanor & Park. Simplement s'ha quedat dins meu,. Mai, mai oblidaré la seva història. 

      L'Eleanor no és la típica noia dels llibres; és grassoneta, amb uns cabells impossibles i pel-rojos, massa pigada, molt pàl·lida, i amb una vestimenta que... bé, no li afavoreix gaire. Ve d'una família destrossada (  el seu "padrastre" maltracta la seva mare i ella i els seus quatre germans viuen amb la por al cos ) En Park, tampoc és el típic noi dels llibres; No és tant alt com hauria de ser, és mig coreà i últimament s'ha acostumat a pintar-se els ulls. Ve d'una família molt unida tot i que té un pare que prefereix el seu germà petit abans que ell. Viu al barri des de sempre i tot i que no és el típic "noi popular" tothom el respecta i ningú és posa amb ell.  La seva història és un misteri... que realment val la pena descobrir. 

      És un llibre que t'enganxa. En el moment que llegeixes les primeres pàgines et converteixes en un addicte. Ara mateix tinc tantes emocions dins meu que no puc expressar-me gaire bé. El més bonic d'aquesta història és que passa lentament, s'enamoren lentament, com si el món deixés de girar, com si res més importés... Ells s'enamoren amb tota la calma del món, sense pressa.  I el lector difruta cada instant d'aquest amor tant lent i verdaders

      Al principi l'Eleanor no m'agradava massa però a mida que la vaig anar descobrint més em va acabar encantant el personatge, encara que no tant com en Park ( m'agrada massa ) Amb aquest llibre he odiat, he odiat com feia temps que no odiava un personatge, he rigut, he cridat, he ballat, puff.. he difrutat cada paraula ! Però també he plorat... El final em va trencar el cor en mil bocins...  Calia? Calia!? No l'entenc aquest final, no li trobo cap sentit! Em falta alguna cosa,  SPOILER em falta un final feliç :( 

      I ara anem al tema "Romeu i Julieta", sento dir, que no comparteixo la opinió de l'Eleanor. Jo sí que crec en l'amor, crec en l'esperança, en els somnis... I crec que justament la seva història ( la d'ella i en Park ) és tant o més bonica que el clàssic.  Si tothom pensés com l'Eleanor no existirien tots aquests llibres, aquestes pel·lícules que ens han fet sospirar... La seva pròpia història no existiria...

      En definitiva...

      Eleanor and Park és un llibre que TOT lector ha de llegir. No és la típica història amb els típics personatges. És un llibre autèntic,  de veritat . I això fa que  és converteixi en la història d'amor més bonica i trista a la vegada que he llegit fins ara. 

      El millor? TOT
      El pitjor?  El final :(
                       
                                                                  NEVER TRUST A DUCK!                                                                 

      15 de març del 2015

      BOOK-TAG EST O OEST ( Magic Mondays)

      Heey dreamers! L'altre dia vaig veure que el bloc Magic Books m'havia nominat a fer aquest book-tag i com que no tenia res planejat per penjar avui he aprofitat per fer-lo. Va publicar una llista de llibres i el que he de fer jo és decidir en cada ronda quin dels dos llibres que competeixen és el llibre que m'ha agradat més. I així fins que surti un llibre guanyador.



      La primera Rona la guanya After  ja que l'altre llibre encara no l'he arribat a llegir. Us deixo la ressenya aquí.




      Clarament guanya Wonder! És un llibre que realment ha significat molt per a mi així que suposo que "After" ara mateix no hi tenia res a fer contra el llibre de la J.R.Palacios. Us deixo la ressenya aquí.


      Wonder. La veritat és que m'agraden bastant els llibre d'en John Green i no entenc com és que encara no he trobat temps per llegir "Buscant l'Alaska". Així que Wonder torna a guanyar, però perquè no he llegit encara el seu "oponent". 



      Aquesta ronda jo la considero com una final avançada. LA GRAN FINAL. Tot i que Wonder em va encantar i és un llibre que no deixo de recomanar, a Caçadors d'ombres vaig trobar una segona familia. Amb Wonder vaig estar-hi només uns dies, però com que són tants, amb Caçadors d'Ombres ( esperant publicacions) hi vaig estar anys! Així que el guanyador d'aquesta ronda és : Caçadors d'ombres! Us deixo la ressenya aquí.



      Tampoc he llegit " Les croniques de la Fortuna". Tinc el llibre a casa! Però ara mateix no ting gens de temps per llegir! Ni a la  nit! ( Sí, és molt dur ) Però quan acabin els exàmens em llegiré totes les novetats que han anat arribant aquests dies a les meves estanteries :)  Així que torna a guanyar Caçadors d'Ombres.



      I ara ja és exagerat crec... Però tampoc he llegit Hielo Negro! Espero llegir-lo aquest any perquè crec recordar que un de vosaltres va comentar dient que li havia agradat bastant.  Així que torna a guanyar Caçadors d'Ombres.



      GUANYADOR DEFINITIU

                                                                              LLIBRES
      Jo nominaré llibre així més populars perquè no els passi com a mi, i no sel's haigin llegit! 

      1. Els jocs de la fam.
      2. Percy Jackson.
      3. El corredor del laberint.
      4. Wonder.
      5. Divergent.
      6. Lola y el chico de al lado.
      7. Caçadors d'ombres.
                                                                          BLOCS NOMINATS

      1. Angels to Fly
      2. Recomanacions de llibres.
      3. Crazy Books
      4. Llegim en català
      5. El món en un mot
      6. Perduts entre llibres
             Us espero als comentaris!

      Vampire Academy #1


      Heey dreamers! Per fi puc ressenyar Vampire Academy! Ja era hora! La veritat és que és una saga fantàstica amb una de les millors protagonistes possibles. La Rose és simplement impressionant. Animeu-vos a llegir-la! Penseu que jo no he conegut a ningú que no li haigi agradat encara!


      Autor:  Richelle Mead

      Saga: Vampire Academy
        Idioma: Castellà (NO disponible en català)
          Persona: Primera

          Pàgines: 391

          Editorial: Alfaguara



             Los dhampir no pueden enamorarse. Son exclusivamente guardianes y están obligados a protegerse continuamente de las mortales amenazas de los strigoi (los vampiros más violentos y peligrosos, los únicos que nunca mueren). Esto es un problema para Rose cuando descubre que su tutor en la Academia de vampiros va a ser Dimitri, por quién se siente más que atraída. El único rival a su medida es también el único que puede ayudarla a salvar a su mejor amiga.




          "- A  veces la mayor prueba de nuestra fuerza son situaciones que no parecen obviamente peligrosas. A veces sobrevivir es la más dificil de todas."


          "- Tienes un ángel guardián. 
          - Yo no creo en los ángeles- le dije- Yo creo en lo que puedo hacer por mi misma." 


          " No te preocupes pequeña damphir. Tú podrás estar rodeada de nubes pero siempre serás como la luz del sol para mí. *-*  . "

          Vampire Academy és una saga d'amor paranormal que em moria de ganes de ressenyar  però no sé per quin motiu no guanyava mai a l'enquesta! A mi em va agradar en tots els sentits possibles, així que, si us agrada el génere ( tipus Crepuscle ) llegiu-lo ja mateix!


          Sí, existeixen els vampirs. Tot va començar fa uns segles a Rumania amb una antiga raça: Els Moroi( gentils, nobles,màgics...)Cada un podia fer servir un dels quatre elements ( foc, aire, terra, aigua) Vivien en harmonia amb els humans fins que alguns d'ells van passar els límits i van acabar dessangrant a un humà a l'hora d'alimentar-se. Aleshores, automaticament els Moroi que s'havien sobrepassat és tranformaven en una béstia inmortal sense alma; Els Strigoi. El nombre d'aquests éssers va augmentar i van intentar destruïr els fràgils i delicats Moroi. Però una tercera raça va aparèixer: Els Damphir Formats a través d'una unió entre un humà i un Moroi. Aquests guerrers van trobar la manera de matar els Strigoi.  Els damphir es van convertir des d'aquell dia en guardians dels Moroi ( cada damphir en tenia un d'assignat ). La Rose és una damphir i la seva millor amiga una moroi i sap des de fa anys, que el seu destí és protegir-la. Però el que no sap és que caurà enamorada d'un altre damphir amb accent rus, que potser farà que la seva trajectòria sigui més difícil del que ja era. 

          És un llibre que té molta acció i és molt ràpid i senzill de llegir. Tot i que és un llibre introductori no és nota gens! I realment aixó és gràcies a la Rose, la protagonista. Cal dir que és una de les millors protagonistes que he llegit mai; és senzilla, forta, segura, molt divertida, té valors, defensa la seva millor amiga per davant de tot i es sap cuidar soleta! I sí, està enamorada ( com totes )  peró d'un home que també té uns valors espectaculars i que farà que la damphir maduriencara més com a persona. 


          En Dimitri mai em va cridar l'atenció, era massa "bon noi" per la Rose. Peró ja diuen que els oposats s'atrauen oi? Mai vaig ser Team Dimitri, m'agrada, no ho nego, però no m'encanta.  El que em va fer agafar molt d'amor per aquesta sèrie, és l'amistat entre la Rose i la Lissa. És tan pura, tan forta, tan eterna em va recordar a la que jo tinc amb la meva millor amiga. I és que un llibre en que el principal tema sigui l'amistat i no l'amor ( encara que en els seguents llibre aixó canvii) és or dreamers. 


          Van fer-ne l'adaptació fa un temps, i no l'he vista encara! Pel que he sentit és bastant dolenta :( encara que m'encanta l'actriu que fa de Rose, quan la miro, la veig a ella. L'han clavada! La Lissa no em fa gaire el pes i en Dimitri és un horror! Sembla que tingui l'edat del meu pare! Si ja m'entusiasmava gaire el personatge ara que li han posat aquest actor definitivament perd molts punts!

          En definitiva...

          Vampire Academy és una saga de gènere paranormal que m'ha fascinat en molts aspectes, però que sobretot m'ha ensenyat a valorar el que realment val l'amistat. Creieu-me que la Rose, no us deixarà pas indiferents. 

          El millor? La Rose

          El pitjor?  L'actor que fa de Dimitri!




                                                             NEVER TRUST A DUCK!                                                                  Si llegeixes aquesta ressenya per casualitat, que sàpigues que te la dedico A ( des de sempre i per sempre) <3