Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 de juny del 2014


Heey dreamers! Ahir a la nit va finalitzar el concurs i ja tenim els sis finalistes! Us hem de felicitar a tots els participants, perquè tot i que n'hem escollit sis tots us mereixieu guanyar.

I els sis finalistes són..

1. Eva Mola
2. Aina Ruiz
3. Annabeth'13
4. Quer Roca
5. Laia Sala
6. Nevii Styles

FELICITATS!


Però no s'acaba aquí, hi ha hagut un dibuix en concret que m'ha portat records, molts records... I tot i que no ha pogut quedar finalista l'hi he volgut fer una menció especial. Moltes gràcies Pol, per tornar-me a un mòn del qual vaig marxar. T'he de confessar que m'ha emocionat el teu dibuix. Havia estat molt fan de Detectiu Conan :)

SI VOLEU VEURE LES CREACIONS LES TROBAREU A L'APARTAT "VOSALTRES".


Ara és el vostre torn, vosaltres triareu al guanyador!!!!!

JA PODEU COMENÇAR A VOTAR! AVIAT S'OBRIRÀN LES ENQUESTES. I EL GUANYADOR SE SABRÀ EL DIA 8 DE JULIOL.

OBSIDIAN


OBSIDIAN

Hey dreamers ! Aquest divendres toca una ressenya que em moria de ganes de fer. I no sé perquè mai era escollida. Es perfecta a la seva manera i jo, personalment no sé com és que molts de vosaltres preferiu altres sagues a aquesta. Així que amb aquesta ressenya us vull fer veure el que us esteu perdent, un llibre que si no és ja un clàssic com Harry Potter, en el meu parer ho hauria de ser aviat. L’únic llibre que encara ara, després de mig any, continu rellegint cada nit.







FITXA TÈCNICA:

  Títol: Obsidian

· Autora: Jennifer L. Armentrout

· Saga: LUX

· Idioma: Castellà

· Persona: Primera

· Pàgines: 444



   

SINOPSIS: 



Quan ens vam mudar a Virginia Occidental, just abans de l’últim curs d'institut, creia que m'esperava una vida avorrida, una en la que ni tan sols tindria internet per actualitzar el meu bloc literari. Llavors vaig conèixer el meu veí, en Daemon.
Alt, guapo, amb uns ulls verds impressionants... i també insuportable, arrogant i malcriat.


( La sinopsis continua, però està a petar d'spoilers així que no vull que us passi el mateix que a mi )



COM VAIG COMENÇAR:

Vaig seguir la recomanació d'una amiga. El vaig començar i bé... no podia parar passats els primers capítols. Evidentment no és la millor saga del món sabeu? Però el que compta de veritat és que em va deixar marca. Sí, marca. Poques sagues m'han deixat marca, i tant profunda com aquesta encara menys. Jo la vaig disfrutar al màxim! I vaig tenir aquella sensació de que cada frase, cada pàgina cada capítol... eren escrits perquè jo els llegís. Eren meus. Era com si portés el meu nom. I de veritat, jo de vosaltres ho intentaria. De veritat.


                                

FRASES QUE TENEN MOLT A DIR



Segurament en Daemon era físicament l'home més perfecte que mai havia vist, però a la vegada era bastant probable que fos el cretí més gran del planeta.
Katy






------------------------------------------------------------------------------------------------------


Passés el que passés, sempre em quedarien els llibres.

Katy



------------------------------------------------------------------------------------------------------


"Sempre he pensat que les persones que són boniques de veritat, per dins i per fora, són aquelles que no són concents de l'efecte que tenen en els altres. Aquelles que ostenten la seva bellesa la perden. La bellesa és passatgera. És una closca que amaga les ombres i el vuit que hi ha a l'interior.

Daemon





------------------------------------------------------------------------------------------------------

Segons la meva mare Katy's Krazy Obsession és la meva vida. Jo no diria tant, la veritat, però és cert que per a mi és important. Per ella els llibres no signifiquen el mateix que per a mi.

Katy



------------------------------------------------------------------------------------------------------



OPINIÓ PERSONAL

Molts ja sabeu fins a quin punt m'agrada aquest llibre (bé la saga) Fins a quin punt em vaig arribar a pillar d’en Daemon. Fins a quin punt la vaig necessitar. I fins a quin punt us afecta a vosaltres que l'hagués llegida o no

Vaig crear aquest bloc per aquesta saga.
 

El vaig trobar tant perfecte, fantàstic, únic a la seva manera...bufff m'agradava tant... que necessitava comentar-lo, necessitava algú, qui fos, que l'hagués llegit. Però molt pocs l'han llegida aquesta saga. I aquest va ser el motiu numero 1 per fer el bloc. Per comentar aquest llibre en concret.
I el segon motiu també hi té relació, però l'anomenaré més endavant.

El llibre, gran llibre. Està escrit d'una manera lleugera i fàcil de llegir. Hi abunden sobretot diàlegs. La trama no és la millor, el que dona essència a aquesta saga és una protagonista en la qual molts lectors s'hi sentiran identificats (el meu cas) i un altre protagonista que.. bufff (sense paraules). Senzillament em va atrapar.



Quin es el problema?
Hi ha bastanta per no dir molta  similitud amb Crepuscle. Sí, fins i tot jo ho vaig veure. S'assemblen, s'assemblen. Els típics nois populars i rarets, el poble petit, com es comporten els protagonistes... Però i què? A mi em va encantar igual! Amb el temps he començat a aprendre a separar sagues i no agrupar-les en grups, perquè per molt que s’assemblin cada saga és única.  ( Això si, millor deixeu un temps entre les sagues que s’assemblen bastant)

El que em va fer enfadar molt va ser la sinopsis! MARE MEVA! Però a qui se li acut? Posar la sinopsis a petar d'spoilers? Hola? Ens vols amargar el llibre? Es per això que com que no vull que us passi el que em va passar a mi us he "suprimit" l'ultima part de la sinopsis així que està neta d'spoilers! 

Per a quin tipus de lector és Obsidian ? Es una altra pregunta que em feu molt. Doncs bé, si t'ha agradat Hush hush, Crepuscle, Caçadors d'ombres o The Host ( entre altres ) aquest llibre es per a vosaltres! I us agradarà! Us ho prometo! A mi, simplement té un dels llocs més destacats a la meva estanteria, al costat de Divergent i de Caçadors d'ombres. És una primera part perfecta d'una saga perfecta.

   

La relació entre els dos protagonistes és el més extrem d'amor-odi que he llegit. ( I això és dir molt ) En una pàgina pots estar sospirant per en Daemon i a la següent l’únic que vols fer és fer-li una cara nova. Però és que a vegades es passava tant, que et quedaves:

                          -NOI... QUÈ FAS?



El que sí que em va encantar va ser el meravellós regal que ens va escriure l'autora al final! Dos capítols narrats des del punt de vista del Daemon. Casi m'atreviria a dir que són dels meus preferits! Preciosos! Descobrireu una faceta d'ell que segur que no coneixíeu! 

Els personatges...

La Katy  És sens dubte la meva protagonista preferida. No la Katniss, no la Tris, no la Clary, no la Emma, no la Nora, la Katy i només la Katy. La meva Kitten. Em vaig sentir identificada al 100% i segur que si us llegiu el llibre vosaltres també. Potser no és la més valenta, la més guapa, la més amable o la més caritativa ella és com nosaltres. Com tots els que ara mateix esteu llegint això. ADDICTA A LA LECTURA. I aquest es el segon motiu pel qual vaig crear el bloc. PER ELLA. Ella té un bloc literari, i em va semblar una idea genial crear-ne un en el seu honor. 





El Daemon M'encanta!! L'autora em va guanyar quan va mencionar els seus preciosos ulls verds *-* La veritat és que a vegades a mi em posava dels nervis. Massa protector de la seva germana. Massa insuportable. Massa tot. Però quan comença a canviar una mica, quan la Katy el comença a conèixer una mica més veus de veritat com és. I es PERFECTE. Massa perfecte per ser real. Massa perfecte per ser humà. Una perfecció que només he trobat al meu àngel caigut Patch Cipriano. 



El final.. és un bon final. Et deixa amb bon gust a la boca però per desgràcia amb GANES DE MÉS! MOLTES GANES DE MES! Val mes que tingueu a mà el segon perquè sinó us tornareu bojos!

                                               IMATGE AMB SPOILER

                                                                         




NEVER TRUST A DUCK!










20 de juny del 2014

HEEY DREAMERS! 

Aquesta setmana toca una l'inici d'una saga meravellosa, una saga que es mereix una bona ressenya i més. Es evident. Per taant...


OBSIDIAN!

 








ENCATA BUSCO UN MÈTODE D'ENQUESTA NOU JA QUE AQUEST NO M'AGRADA GAIRE... JA US ANIRÉ EXPLICANT. 

I TEMA CONCURS DREAMERS! RECORDEU! AVUI ÉS L'ULTIM DIA PER PARTICIPAR!I DEMÀ TOTHOM CONECTAT PERQUÈ CONEIXEREU ELS FINALISTES! I JA TOT DEPENDRÀ DE VOSALTRES! A QUIU VOTAREU? 


PD: ELS FINALISTES SORTIRAN PUBLICATS A L'APARTAT "VOSALTRES "