Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 de novembre del 2014

AFTER

 Heey dreamers! Avui us porto un llibre molt, molt molt especial. Llegint aquest llibre he viscut una experiència única. Un llibre una mica "picant" però amb un amor increïble. M'ha encantat. No puc esperar a llegir la segona part! ( A la venta el 25 de novembre) .







 Títol: After

AutoraAnna Todd
Saga: After
Idioma: Castellà/ Català
Persona: Primera 

 Pàgines: 572


Tessa Young és una estudiant universitària amb una vida senzilla, qualificacions escolars excel·lents, una mare que ho ha donat tot perquè pugui anar a la Universitat i un xicot dolç i perfecte amb qui planeja casar-se algun dia. El primer dia d'Universitat coneix a la Beth, la seva companya d'habitació, una noia completament diferent d'ella, amb tatuatges, minifaldilles ajustades i disposada a apuntar-se a totes les festes del campus. Encara que la Tessa no està disposada a alterar les seves rutines i el seu rendiment, es deixa convèncer perquè l'acompanyi a una festa. Allà coneixerà en Hardin, el "noi dolent" per excel·lència, tatuatges i mala vida... Aquest noi la treurà de polleguera constantment però també li despertarà sensacions que el seu xicot mai no li ha despertat. Ell canviarà tots els seus plans...i la seva visió de l'amor i el sexe.



Va ser amor a primera vista. De veritat, recordo entrar a la llibreria, fa res, una setmana i veure'l. El vaig veure, allà davant de tot. I em vaig enamorar de la portada. Vaig sentir allò especial. Quan amb 0,9 segons saps que aquell llibre t'agradarà. I on normalment tardava mitja hora a comprar, vaig tardar mnys d'un minut!








"Una història d'amor infinita"








"Treus el pitjor de mi" 

Tessa





" No sé què té en Hardin que em fa posar tan senseible, en tots els sentits. No tinc clar el que sento per ell. A vegades el detesto, i a vegades l'únic que vull fer és besarlo. Em fa sentir coses que mai vaig pensar que sentiría, i no nomès al tema del sexe. Em fa riure i plorar, cridar i emocionar-me, però, sobretot, em fa sentir viva.

Tessa



"No ets el meu tipus, de la mateixa manera que jo no sóc el teu. Però per això som bons l'un per l'altre. Som molt diferents, però a la vegada iguals. Una vegada em vas dir que treia el pitjor de tu, però tu treus el millor de mi. Sé que tu també ho sents Tessa. I sí, no m'agradava sortir amb ningú, fins ara. Fas que vulgui sortir amb tu, que vulgui ser millor persona. Vull que pensis que et mereixo; vull que em desitjis com jo et desitjo a tu. Vull discutir, fins que un dels dos accepti que s'ha equivocat. Vull fer-te riure i escoltar les teves opinions sobre els grans clàssics...Et necesito. Sé que a vegades sóc cruel..., bé, gairabé sempre ho sóc, però perquè no sé ser d'una altra manera. He sigut així durant tan de temps que mai havia volgut cambiar. Fins ara, fins que et vaig conèixer."

És un llibre increïble! Molt diferent a la resta. Per molts factors. He viscut una experiéncia única. 



Primer de tot. Aquest llibre forma part d'un fenòmen Wattpad. Què vol dir això? Molts

potser ja el coneixeu. Wattpad, és una app on és publiquen històries o fanfics d'altres llibres. Hi ha alguns escriptors, ( com l'Anna Todd) que es donen a conèixer a trevés d'aquesta app. After, va començar a Wattpad i... ATENCIÓ DIRECTIONERS.. La idea original era un fanfic de One direction, és a dir, que hi apareixien els membres del grup com a protagonsites masculins. I en Harry en concret com a protagonista principal. Al passar-ho al paper però, li han canviat el nom, i ara es diu Hardin.  No sóc directioner, però tampoc és que no m'agradin gens. Però tot i així, jo vaig llegir la versió en paper pel que em quedo amb el Hardin. Un Hardin amb aspecte de Harry?

És simple i poc original ( la trama) Tot i així té alguna cosa que no  s'assembla a res que hagués llegit, ja que aquest llibre és una mica més "picant" als quals estava acostumada. Jo ho aviso, que no fos cas que algú se'l compri i resulti que no li agrada gens aquesta temàtica. He sentit a dir, que vindria a ser el "Cincuenta sombras de Gray" juvenil. I jo no us ho puc assegurar perquè no he llegit aquesta saga.

  Però sabeu el que realment m'ha sorprès? Nomès obrir el llibre vaig trobar-me amb una nota de l'autora  a la primera pàgina, en la que deia que si es volia viure una experiència més intensa, hi havia l'opció de descarregar-se l'app de la saga ( al mòb, Ipad...) I clar, jo ho vaig voler provar. I ostres! Realment ha sigut magnific! L'app és com un joc de pistes, on cada vegada que et trobis un símbol d'infinit al llibre ( N'hi ha ...) has d'escriure una paraula clau, obtenint així un "premi" . Els "premis" sovint son imatges d'aquell moment, audios ( realment magnífics!) i fins i tot videos! Val la pena, perquè tot plegt fa el llibre encara més real.  Ha estat una molt bona experiència, que espero poder repetir aviat amb el segon llibre!

El llibre és basa en una relació d'amor-odi MOLT exagerada. SEMPRE s'estan barallant! A vegades fins a n punt estressant... I el final.. em va decepcionar tant... no el llibre, sinó la seva actitut. Inacceptable.



I anem a pels personatges!


Tessa: Em sembla un personatge molt interessant, encara que no li he acabat d'agafar "carinyu". Primer amb la subtrama i el tema "Noah" i desprès pel fet que, a veure, està bé que sigui inocent i tal. Però amb moderació! Tant, tant inocent és ser exagerat. Em posava dels nervis a vegades. Tot i així, m'agrada l'evolució que fa.




Hardin:M'ha agradat més que la Tessa. El seu passat, tot el que l'envolta, no sé em crida l'atenció. Però, és massa *****, sincerament jo ja l'hagués enviat a pastar fang des del primer capítol. També he de dir, que l'ultim audio de l'app ( ai! que no he mencionat que és gratuita!)em va trencar.. hi havia tanta passió, tant d'amor tanta tristesa en aquella frase... em va matar. Ni en les meves millors versions m'ho podia haver imaginat d'aquella manera.




El final et deixa amb moltes, moltes, moltes ganes de més!. 

El millor? La nova experiència

El pitjor? Els personatges...


                                                   NEVER TRUST A DUCK!

9 de novembre del 2014

Percy Jackson B O O K - T A G ( M A G I C MO N D A Y S)



Heey Dreamers! Avui, us porto una entrada molt especial. serà el Magic Mondays, encara que , aquesta vegada l'abanço i el publico avui, dissabte. Perquè? Doncs perquè és un book-tag conjunt! Shining like a book col·labora amb una web que em va enamorar des del primer moment i no nomès perquè és una web esclusivament d'en Percy Jackson sinó perquè les seves propietaries són unes persones meravelloses. Si voleu veure les meves respostes o hi voleu fer una ullada no dubteu en entrar aquí.

De quin déu o deessa voldries ser filla?

Elna: la veritat és que em semblaria genial ser filla de qualsevol déu o deessa, però si haig de triar possiblement diria Atenea o Apol·lo, perquè crec que la intel·ligència i l’art són el millor que tenim els humans.

Marta: aquesta pregunta és molt difícil de respondre, ja que m'agradaria ser filla d'Ares o d'Atenea per ser bona lluitadora, d'Hefest per saber construir meravelles, etc... Però crec que triaria Hades i no tinc molt clar perquè, però hi ha alguna cosa que m'agrada molt del Nico i que em fa triar Hades, suposo que perquè em sento atreta per les coses misterioses jajjaj


Preferiries anar al Campament Mestís o al Campament Júpiter?

Elna: preferiria anar al Campament Mestís, perquè no crec que pogués aguantar els entrenaments dels Campament Júpiter, però si no fos per això, segurament diria el Campament Júpiter perquè m’agrada la idea de Nova Roma, on els semidéus i semideesses poden tenir una vida fora de perill.

Marta:  al Campament Mestís perquè va ser el primer campament que vaig conèixer i sento que el conec com si hi anés allà tant en persones com en el funcionament... També perquè sempre m'han agradat més els grecs que els romans deixant a banda les novel·les.

Què opines de les pel·lícules?

Elna: les pel·lícules no m’han agradat. Potser estan bé si no t’has llegit els llibres, però crec que han canviat algunes coses que haurien d’haver deixat com als llibres.

Marta: les pel·lícules (com sempre) poden ser millorades, s'hi podrien afegir coses que surten als llibres i no a les pel·lícules que encara que siguin detalls (o no) és nota la diferencia, tot i així el cast m'agrada molt.













Què en penses de la nova saga que està escrivint Rick Riodan? I si no fos de mitologia nòrdica de quina mitologia t'agradaria que fos? 

Elna: crec que serà genial! Em sembla molt bé que sigui de mitologia nòrdica però, encara que ja sé que no és exactament el que Rick Riordan acostuma a fer, m'encantaria que escrivís alguna saga de llegendes artúriques o basada en les llegendes de les Mil i Una Nits. Si ha de ser alguna mitologia, triaria la mitologia asteca.

Marta: tinc moltes ganes de llegir-la, encara que m'encanta la saga de Percy Jackson i els seus personatges tinc ganes de "canviar d'aires". Si no fos nòrdica m'agradaria que fos de mitologia hindú o xinesa.




Prefereixes en  Percy, l'Anabeth i  en Grover o en Jason, la Piper i en Leo?

Elna: El grup den Jason, la Piper i en Leo m'agrada molt (sobretot el Leo perquè em fa molta gràcia), però trobo a faltar els personatges originals, especialment en Grover, que ja no surt. El que m'agradaria més seria que sortissin tots junts, però si haig de triar diria el trio original.

Marta: El Percy, l'Annabeth i el Grover, perque me'ls sento més meus (per si no s'ha notat la lectura de la 1ra saga de Percy Jackson em va marcar molt :D)

Quin és la teva "cita" preferida de tota la saga?

Elna: m'encanten els moments en que en Percy es mostra com una persona molt normal, i no com els típics herois que ho fan tot bé, com en The Lightning Thief quan en Percy salta del Marble Arch i pensa:
"I'd love to tell you I had some deep revelation on my way down, that I came to terms with my own mortality, laughed in the face of death, et cetera.
The truth? My only thought was: Aaaaggghhhhh!”
Però la meva cita preferida és “There is always a way out for those clever enough to find it.”

Marta: La veritat es que en tinc milers i m'ha costat molt decidir-me pero he triat aquesta perquè al llegir-la em va fer riure molt :D
"Why can't you place a blessing like that on us?" I asked.
"It only works on wild animals."
"So it would only affect Percy," Annabeth reasoned.
"Hey!" I protested."





Quin és el teu personatge preferit de tota la saga?

Elna: el Nico Di Angelo. Crec que és el personatge que ho ha passat més malament però tot i això mai s'ha rendit. El Nico és definitivament el meu personatge preferit.

Marta: diré que és el Percy encara que soni molt típic perquè hi ha molts moments durant tots els llibres en el que em sento identificada amb ell i perquè em fa riure molt perquè és molt maldestre i ja que passi el que passi sempre ho acaba solucionant d'una manera inesperada o còmica que sempre et fa riure.


Si tinguèssis en Rick Riordan davant, què li diries?

Elna: li donaria les gràcies per haver escrit tots aquest llibres i li demanaria que continués escrivint.

Marta: "Gràcies, moltes gràcies." Li diria aixo mil i una vegades perque estic suuuuper agraida de que decidís escriure aquets llibres ja que són dels pocs que han aconseguit fer-me riure, plorar, emocionar-me i viure d'una manera tan intensa la vida d'uns personatges de llibre.



         Què us ha semblat?

R E S P I R A.   V I U.   L L E G EI X.