Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 d’agost del 2015

GIRL ONLINE

Heey dreamers! Tot i que tocaria fer ressneya de "Just Listen" prefereixo deixar-la per més endavant i ressenyar Girl Online, un llibre molt curt i fresc, perfecte per l'estiu. 


Títol: Girl Online
Autor(a): Zoella
Idioma: Català
Pàgines: 387
Persona: Primera
Editorial: Fanbooks ( Gràcies per l'exemplar)
Categoria: Amor Realista
Format: Paper

Saga: Properament
Idioma Original: English
Preu: 16,95€




La Penny té un secret

Sota el pseudònim de Girl Online, la Penny escriu un blog sobre els sentiments, l'amistat, els nois, els enrenous familiars i els atacs de pànic que han començat a formar part de la seva vida. Quan les coses van de mal en pitjor, els seus pares decideixen viatjar a Nova York, on la Penny coneix en Noah, un atractiu guitarrista. De sobte, se'n enamora perdudament, i no pot evitar descriure al blog cada moment de la seva relació.  
Però en Noah també té un secret, un secret que amenaça la Penny i la seva sòlida amistat, per sempre. 
Girl Online és un llibre perfecte per passar la tarda. I és que tot i que té una historia molt bonica amb uns personatges divertits li falta " aquell punt especial" que tenen es grans llibres que deixen marca. Tot i així,  el recomano molt i no puc evitar fer una bona crítica ja que m'he sentit molt identificada amb la Penny. 

La Penny té atacs de pànic ( en aquest factor no em sento identificada però conec a gent que sí), té un bloc sobre la seva vida ( Més popular que Shining like a book), un millor amic increïble, i una amiga "que se l'hi ha quedat petita".  

El llibre té una edició preciosa, amb dos estils de lletra perquè puguis diferenciar que  pensa i el què penja al bloc. Potser el tema "fort" del llibre és la història d'amor entre la Penny i en Noah, però a mi m'ha semblat tan típica i previsible ( bonica també) que prefereixo centrar-me en el que verdaderament m'ha agradat. La vida de la Penny. Us juro que m'hi he sentit massa identificada. 
“Girl Online. Noia virtual que torna al món real."




I és que jo també he tingut amigues que m'han quedat petites com la Penny. I ho he descobert ara. Recordo llegir la frase ( ara fa dos mesos ) i pensar "Quina tonteria més gran, un amiga ho és per tota la vida, no pot quedar-se petita" I no sabeu fins a quin punt m'equivocava. Vaig veure que la meva millor amiga "m'havia quedat petita" fa un parell de setmanes i automàticament vaig pensar en aquest llibre. Quanta raó tenia la Penny. 

I aixó li ha fet sumar molts punts . Segurament si hagués fet la ressenya tot just acabar el llibre  ho hagués comentat com un aspecte negatiu, perquè aleshores encara no m'havia fallat ningú important. Ara, em sembla fantàstica aquella entrada del bloc de la Penny. 
No totes les amistats duren, no totes són per sempre. I això no és una cosa dolenta, forma part de la vida; tu canvies, els amics canvien i potser ja no us aveniu com abans, potser esteu millor separats. I normalment als llibres pinten l'amistat com un aspecte immortal, potser l'amor no és etern però l'amistat sí no? Doncs és mentida. Hi han amics de veritat, i ni ha que "es queden petits". 
  “.És possible que la teva millor amiga "et quedi petita?” 


El meu personatge preferit? L'Elliot. Claríssim, i encara que sigui "el típic amic gay" a mi em va alegrar el llibre. Així doncs us recomano el llibre, no per la típica trama sinó pels valors o frases que la Penny deixa entreveure.



 De fet, li dec a aquest llibre una cosa més.
No estava segura de fer el Tag de 50 coses sobre mi, per si donava massa informació sobre mi mateixa i algú em reconeixia. Però vaig llegir el llibre, i vaig veure com la Penny ho compartia tot, fins i tot quan ja no estava en l'anonimat. I vaig pensar, si ella pot, perquè jo no? I el vaig publicar. 


"Cada cop que deixeu un comentari en linea podeu triar. Podeu triar que sigui una cosa que se suma a la felicitat del món  o podeu triar que sigui una cosa que la fa malbé."


En resum... Girl Online és un llibre entretingut i fresc perfecte per l'estiu. Tot i ser una mica típic t'identifiques tant amb els fets que li ocurreixen a la protagonista que no pots evitar aprendre'n alguna cosa. Un molt bon llibre.






28 de juliol del 2015

PÀGINA 25


Heey dreamers! Aquest estiu tenim noves seccions al M&m i avui estrenem "La pàgina 25". Consisteix en escriure la vinticinquena pàgina d'un llibre intentant que a algun dreamer li interessi suficient com per llegir-lo. 

I com que fa SEGLES que intento ressenyar aquest llibre, per estrenar la nova secció tenim:  J U S T  L I S T E N!



«Mudarse a un sitio nuevo es difícil. A lo mejor no sabe cómo hacer amigos». –Mira –le dije–, sobre lo de antes... Mi hermana... –No pasa nada –me interrumpió–. Estoy bien. Pero cuando lo dijo se le quebró la voz, ligeramente. Nos dio la espalda y se llevó la mano a la boca. Yo me quedé quieta, sin saber qué hacer, pero cuando miré a Clarke vi que ya estaba metiendo la mano en el bolsillo de los pantalones cortos en busca de su inseparable paquete de clínex. Sacó uno y se lo alcanzó a la chica. Un segundo después, la chica lo aceptó, en silencio, y se lo llevó a la cara. –Me llamo Clarke –dijo Clarke–. Y esta es Annabel. En los años siguientes, a menudo recordé este preciso momento. Clarke y yo, en el verano de sexto, de pie detrás de la chica, que nos daba la espalda. ¡Tantas cosas habrían sido distintas para mí para todos nosotros si hubiera ocurrido algo diferente en aquel momento! Pero entonces fue como cualquier otro instante, pasajero y sin importancia: se dio la vuelta, ya sin llorar –sorprendentemente compuesta, la verdad– para dirigirnos la palabra. –Hola –dijo–. Soy Sophie."

PD: Aprofito per anunciar que si voleu visitar entrades antigues a l'índex hi són totes ben ordenades! He descobert que porto més de cincuanta ressenyes i molts M&m!