Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 de novembre del 2015

TO ALL THE BOYS I'VE LOVED BEFORE





Heey dreamers! Doncs ara fa dos mesos vaig "trencar" la meva promesa de mantenir el bloc viu. Ara bé, també vaig prometre no deixar-lo morir. No sé si algú arraibarà a llegir aquesta entrada, però l'escric per a mi. Perquè acabo de llegir un llibre increïble, i identificant-me amb la Lara Jean, necessito ressenyar-lo per començar el següent.



Títol:
 To all the boys I've loved before

Autor(a): Jenny Han
Idioma: English
Pàgines: 369
Persona: Primera
Editorial: Maeva Young
Categoria: Amor Realista
Format: Paper

Saga: ( Dos llibres ) PS: I still love you
Idioma Original: English
Preu: 16,90€




To All the Boys I’ve Loved Before is the story of Lara Jean, who has never openly admitted her crushes, but instead wrote each boy a letter about how she felt, sealed it, and hid it in a box under her bed. But one day Lara Jean discovers that somehow her secret box of letters has been mailed, causing all her crushes from her past to confront her about the letters: her first kiss, the boy from summer camp, even her sister’s ex-boyfriend, Josh. As she learns to deal with her past loves face to face, Lara Jean discovers that something good may come out of these letters after all.


To all the boys I've loved before és un llibre que feia mesos que volia llegir així que vaig trobar que era el més indicat per re-enamorar-me de la lectura. I tal i com m'imaginava, m'ha encantat massa!

He trobat que és un llibre fresc, senzill i diferent. L'he llegit amb anglès i crec que el nivell és molt senzill així que si voleu ( cosa que recomano ) iniciar-vos a la lectura en aquest idioma ) aquest és un llibre perfecte per començar! El nivell és senzill i és molt difícil de perdre el fil.



"I don’t have to be so afraid of good-bye, because good-bye doesn’t have to be forever" 

 La trama del llibre la vaig trobar molt original, tot el tema de les cartes. Doncs bé, el que fa la Lara Jean és escriure una carta per cada noi del qual s'ha enamorat. Una carta d'amor i despedida. Una carta per quan ja no vol estar més enamorada. Mai les envia per suposat, però això fa que ella l'oblidi i tanqui l'etapa i es prepari per començar-ne una de nova. I que voleu que us digui, a mi això m'ha encantat! Bàsicament perquè és la típica cosa que jo faria. I una mica crec que ho faig a la meva manera, ja que cada vegada que acabo un llibre tinc la necessitat de publicar una ressenya. Per donar-lo per llegit, per poder-ne començar un de nou. 

My letters are for when I don't want to be in love anymore. They're for good-bye. Because after I write in my letter, I'm not longer consumed by my all-consuming love...My letters set me free. Or at least they're supposed to.” 


Les germanes Song em van enamorar. Cal dir que la Margot no em va caure bé fins al final, però em vaig enamorar de la Kitty des del primer capítol. L'amor que desprenien aquelles germanes és massa bonic. 


I no vaig poder evitar comparar les tres germanes coreanes amb les meves pròpies germanes, i em va fer moltíssima gràcia com de semblants som! Jo seria la Margo ja que sóc la gran i encara que no comparteixo algunes de les seves característiques sí que he marxat lluny de la meva família per estudiar. La meva germana mitjana seria la protagonista i és increïblement similar a ella! Sempre està mig espantada de tot ( a vegades fa gràcia i tot ) però quan s'omple de valor sempre ho acaba fent. I la petita també comparteix moltes característiques amb la Kitty. 




“When someone's been gone a long time, at first you save up all the things you want to tell them. You try to keep track of everything in your head. But it's like trying to hold on to a fistful of sand: all the little bits slip out of your hands, and then you're just clutching air and grit. That's why you can't save it all up like that.

Because by the time you finally see each other, you're catching up only on the big things, because it's too much bother to tell about the little things. But the little things are what make up life.” 

I encara que la trama és gairebé la típica ( noi popular-noia no popular ) el toc de la "relació falsa" m'ha semblat molt ben trobat.  En Peter em va enamorar des del primer moment així que de veritat esperava que la Lara Jean acabés amb ell. Però ja havia llegit masses llibres en els que la noia acabava amb el que sempre havia estat al seu costat, amb el primer amor així que volia amb totes les meves forces que aquest cop no fos així. Per una vegada volia que marxés amb el noi popular, el que seguia sent amic de la seva ex-nòvia, i el que es va guanyar la simpatia de la Kitty.  


En resum... To all the boys I've loved és un llibre que recoamno moltíssim, l'he trobat molt personal i original. He esperat massa per llegir-lo, però creieu-me l'espera ha valgut la pena.