Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 de novembre del 2014

My travel journal ( M A G I C M O N D A Y S )

Heey dreamers! A tots ens ha passat que hem llegit un llibre i automàticament hem volgut anar al lloc on els protagonistes van viure moments màgics... O no? Avui us porto els llocs on ( gràcies als llibres que he llegit) m'agradaria viatjar:



Espais ficticis    

        

Oh.. el meu adorat Hogwarts.. evidentment està al principi d'aquesta llista. Donaria el què fos, el que fos! Per estar-hi ni que fos una hora. Sempre que Hogwarts fos la primera casa d'en Harry, tambè ho era la meva. Tots els records, les il·lusions,les esperançes, les decepcions, la màgia, els primers amors, les amistats, els moments viscuts, tots estàn tancats dins les muralles d'aquell castell. Un castell, que estic sgura què per molts de vosaltres ha significat moltíssim. Perquè, al cap i a la fi, qui no esperava la carta als onze anys? 






Buff.. Des del primer moment em vaig enamorar del Campament Mestís. On ensenyen que tots podem ser herois, on ensenyen a no rendir-se i a lluitar fins al final. A no perdre l'esperança, on. Sí, definitivament no em faria res passar-hi una llaaaarga temporada. I poder viure, entrenar-me... I sobretot poder tenir un bolígraf tan especial com el del Percy ;) ( Ja m'enteneu )







Crec que la Laura Gallego va crear un món màgic, perfecte i molt, molt complex. A Idhún cada cosa té el seu lloc. No hi ha preguntes sense resposta. És un món ple de fantasia on hi ha unicorns,dracs,mags... Realment fascinant. Però sabeu que és el que m'agrada més? Els Yans i la Cordillera Cambiante. Vaig disfrutar al màxim tant l'espècie ( sócunayanfan!) com el paisatge misteriós. A part, a Idhún hem viscut moments èpics amb en Jack , la Victòria ( I encara que em desagradi) també amb en Christian.






                                                                              SPOILERS CAÇADORS D'OMBRES
Exactament el que vull veure d'Idris no és el país. Simplement m'agradaria estar a Idriss al moment de la batalla final ( llibre 3)  vull veure tots els caçadors d'ombres i els subterranis units per una mateixa causa. Vull veure el moment d'amor i passió de'n Magnus i l'Alec. Vull veure el renaixement de'n Jace i el desitg de la Clary. Vull veure la declaració de'n Luke a la mare de la Clary. I, per molt trist que sigui, també vull veure la mort del petit Lightwood, perquè va formar part d ela història, va marcar als personatges d'una manera tant profunda que també em va afectar a mi. 







Ostres! El Gran bosc ( Allà on els arbres canten) és un lloc màgic. Buff.. no ho puc descriure perquè el més esbojarrat que et puguis imaginar.. ho trobaràs dins el gran bosc. Aparentment un bosc normal.. però no t'atreveixis a endinsart-hi! Com vaig plorar amb aquell llibre, i com em va marcar!



I vosltres? Ampliarieu la llista? 


R E S P I R A.   V I U .   L L E G E I X.