Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 de juny del 2014

HUSH HUSH

HUSH HUSH

Hey dreamers ! Avui toca l'ha enganxat fins l'ultima paraula inici d'una altre saga que molts de nosaltres portem al cor. Una primera part que ens ha enganxat fins l'ultima pàgina, però que sobretot ens ha desconcertat. O no?






FITXA TÈCNICA:
Títol: Hush Hush

· Autora:
 Becca Fitzpatrick

· Saga: Hush Hush

· Idioma: Català ( Jo el vaig llegir en Castellà)

· Persona: Primera 


· Pàgines: 366


SINOPSIS:

Enamorar-se no formava part dels plans de la Nora Grey.
Mai s'havia sentit atreta pels seus companys d'institut,  fins i tot desprès dels esforços de la seva amiga Vee per trobar-li parella. Així era fins l’arribada d’en Patch.  Amb el seu somriure fàcil i es ulls que sembla que vegin el seu interior, la Nora se sent atreta per ell, lluitant contra els seus principis.

Desprès d'una sèrie de trobades aterradores, la Nora ja no sap amb qui confiar. El Patch apareix allà a on va i sembla que sap més sobre ella que fins i tot la seva millor amiga. Impossible decidir si donar-se per vençuda, caure als seus encants o marxar corrents i amagar-se. I quan intenta trobar algunes respostes descobreix una veritat que és més pertorbadora que res del que en Patch la fa sentir. Perquè ella està al mig d'una ancestral batalla entre els immortals i els caiguts i quan es tracta d'escollir banda, l'elecció equivocada pot costar-te la vida.






COM VAIG COMENÇAR:

La veritat, no ho recordo. Fa cosa d'un any crec, estava de vacances, de fet fèiem com una ruta, on havíem de passar-nos hores al cotxe per estar dos dies a un hotel i apa tornem-hi! A fer més km! El cas es que vaig veure moltíssim en només deu dies. Els paisatges canviaven, un dia mar, l’altre muntanya... i el temps també. I va ser durant aquests 10 dies que em vaig llegir la saga. I la veritat és que van ser meravellosos.



VACANCES + RUTA + HUSH HUSH = SOMNI FET REALITAT






FRASES QUE TENEN MOLT A DIR

-----------------------------------------------------------------
"- I a més a més fas bona olor.
- Es diu dutxar-se. Es fa servir sabó, xampú i aigua calenta.
- I et despulles. Conec el procediment. 

Patch & Nora




-----------------------------------------------------------------

"- Què fas el dissabte?
- No quedo amb desconeguts.
- Sort que jo sí. Et passo a buscar a les cinc.”.


Patch & Nora





-----------------------------------------------------------------



                      Espantada, àngel?

Patch



-----------------------------------------------------------------

" Els tens por a tots els homes o només a mi?

Patch




-----------------------------------------------------------------
" Quin és el teu somni?
- Fer-te un petó.
- No fa gràcia
- No, però ha fet que et posessis vermella"

Patch & Nora



-----------------------------------------------------------------










OPINIÓ PERSONAL:

Ha passat bastant temps des de que vaig llegir aquest llibre. Ara us seré sincera, l'he superat. He passat l'etapa "Patch". Ara mateix Hush Hush és " un llibre d'amor-paranormal més al prestatge". Em sap greu, però ja ho diuen no? No avançaràs si et quedes rellegint el mateix llibre sempre.





El que vinc a dir amb això és que al no ser un llibre recent no escriuré tal i com ho escriuria si només fes un mes que estigués acabat o el rellegís cada nit. L'escriuré, amb el cap fred i el cor a petar de records. Recordo com em vaig enamorar del Patch igual que ara n'estic del Jace, el Will, en Daemon, el 4...I segur que no es bo per la salut! Sempre faig el mateix. Un cop acabat el llibre començo a construir un mur al seu voltant perquè sinó no em puc concentrar en altres coses o altres llibres. El supero. I un cop superat hi ha vegades que el mur cau, i s'ha d tornar a construir.

 Vaig desitjar el Patch com mai havia desitjat a cap altre personatge. I ara intentaré recordar tot el que em va fer sentir.


Per molts aquest llibre no és res, per altres tot i per a mi? Bé.. tinc el record del que havia estat per a mi. Ho havia estat tot, i tinc por, ara mateix tinc por de tornar a obrir el llibre i caure al mateix forat. NO ES PODEN CREAR PERSONATGES TAN PERFECTES PER FAVOR! QUE LLAVORS PASSA EL QUE PASSA!




Té una trama bastant senzilla, i la veritat, molt comuna, el noi "dolent" la noia "bona"... Però si que té una "xispa" i és que quan penses que ja sabràs el que passarà PAM! Passa el que no t'esperaves! I això diu molt de l'autora! Perquè un llibre que sap sorprendre és un bon llibre. Una altra cosa bona del llibre és que enganxa moltíssim i no pots parar fins que no entens què passa i com passa. 

Em va sorprendre que SPOLIER justament en Patch volgues matar la Nora, la veritat per moments em feia por. Sobretot en aquest llibre, sentia el seu nom i era com si sentís una veu dins meu que cridava "Marxa!" Sóc rara, ho sé. FFI SPOILER




La parella que fan és d'allò més maca. Recordo que pensava... bé, si no pot estar amb mi, m'agrada que estigui amb ella. No els imagino separats, un ja forma part de l'altre. SEMPRE.




Però sabeu que és el que m'ha agradat del llibre? Les frases. de veritat que aquest llibre té poder. No, els diàlegs d'aquest llibre tenen poder. Ai! Com he rigut i com he plorat! M'encanta.

Els personatges... a veure... 

El punt clau del llibre és el Patch, podria existir un Hush Hush sense la Nora, però no sense el Patch.





LA NORA No és la típica noia guerrera com a mi m'agraden. Però sabeu que? Em va caure bé. Pensava que l'odiaria per ser tan dèbil, tenir tanta por ( tema que es repeteix a moltes parts del llibre) però em vaig acabar identificant amb ella, d'alguna manera. Em va sorprendre gratament. A veure evidentment no és de les meves favorites però tampoc és de les que odio. Simplement està al mig. Tot i que l'autora ens vol vendre que és la típica bona noia, molt sensata no és ehh... perquè ella soleta es busca els perills.






PATCH Es pot ser més perfecte? La resposta és NO. Normal qui hi hagi tantes fans de Hush Hush, sempre que hi sigui ell tot va bé. Jo només he vist aquesta perfecció a en Daemon ( obsidian ) que també (mas de lo mismo) té tela. És el típic "chico malo" tant que si us he de ser sincera a mi, en aquest llibre em feia una mica de por, no tenia molt clar si era dels bons o dels dolents la veritat. I no ho vaig veure clar fins al final. No puc escriure res més perquè no trobo paraules per definir la perfecció. Però, de veritat espero que el llegiu perquè sinó us perdreu un llibre amb un protagonista únic i gairebé inigualable.



El final.. és un bon final. Però et deixa amb ganes de més!!Buff... assegureu-vos de tenir el segon perquè sinó PATIREU!



                                                   NEVER TRUST A DUCK!






27 de juny del 2014

HEEY DREAMERS! 

Aquesta setmana toca una saga que estic segura que per  a molts de vosaltres ho ha significat tot. Qui no ha plorat, rigut, cridat però sobretot estimat amb Hush Hush?


HUSH HUSH





RECORDEU! JA PODEU VOTAR LA FUTURA GUANYADORA DEL CONCURS! HI HA POSSIBILITATS DE FER UN NOU BOOK-TAG AMB L'ARIA365! US MANTINDRÉ INFORMATS!