Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 de gener del 2015

GUANYADORES SORTEIG DE NADAL


Heey dreamers, avui per fi, sabrem quines han estat les guanyadores del Sorteig de Nadal. Primer de tot, moltes gràcies als dreamers que heu participat :) Com ja sabeu, les guanyadores han estat escollides per random.org. 

Així doncs, moltes felicitats a les dues!


  1. Maria Eugenia
  2. Annabeth'13Weasley

Haurieu d'enviar-me un correu, o fer-me saber mitjançant comentari, si esteu interessades en el premi ( que jo suposo que si, clar, sinó no us haguèssiu inscrit :) però més que res, per saber. En cas de que els premis no siguin reclamats, serien re-sortejats. Si els reclameu, aleshores ja em posaré en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar el premi :)

12 de gener del 2015

6ena TROBADA BLOGGER L A G A L E R A

Heey dreamers! I ja tornem a l'horari normal, per tant, això vol dir Magic Mondays un altre cop! Com alguns ja sabeu el dia 7 de gener vaig anar a la sisena trobada Blogger de l'editorial La Galera, que col·labora amb "Shining like a book" on a mi i a altres bloggers ens van presentar les novetats d'aquesta primevera. 

Nomès arribar ens vam trobar amb un "pack" La Galera, que consistia en el llibre "Cazatesoros" de James Patterson, una llibreta (  que faré servir per programar una mica les ressenyes i els MM del bloc jejej ) i un fantàstic dossier vermell. 




Aquest era el dossier de les novetats que seràn publicades aquest hivern-primavera 2015. He escollit les que penso que us podrien interessar més, si algí vol més informació d'algun llibre en concret que no dubti en posar-se en contacte amb mi a través del comentaris o  via correu ( clars4.reader@gmail.com):

AUTOR: Francesc Miralles
PUBLICACIÓ: 23 de Març


AUTOR: Salla Simukka
PUBLICACIÓ: febrer

Segona part d'una trilogia que, pel que he sentit està agradant molt!




AUTOR: Francesc Miralles
PUBLICACIÓ: 23 de Març

Us sona el bloc o el llibre "Les putes receptes de la iaia" ? Doncs està tenint molt d'exit!? Entreu al link del bloc si voleu saber-ne més coses :)




AUTOR: James Patterson/ Lisa Papadementriou
PUBLICACIÓ: Març

No hi ha portada de moment

PUBLICACIÓ: Març


AUTOR: Rick Riordan
PUBLICACIÓ: Febrer

Per fi dreamers, per fi! *-* 




M'agradaria agraïr a l'editorial el detall que van tenir deixant-nos escollir un llibre qualsevol de l'editorial per endur-nos a casa, a part del que venia amb el pack.

 En el meu cas vaig escollir "L'ombra de la serp", el tercer de la saga "Les cròniques de Kane" del Rick Riordan. És un llibre que, tot i que ja he llegit ( fa ja bastant) mai el vaig arribar a tenir en paper i per a mi va significar molt, així que mil gràcies! *-*


RECORDEU QUE EL SORTEIG ES VA TANCAR EL DIA 9, ELS RESULTATS SERÀN ESCOLLITS MITJANÇANT LA WEB RANDOM.ORG I SERÀN PUBLICATS EL DIA 14. GRÀCIES PER PARTICIPAR!