Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 de març de 2014

DIVERGENT


DIVERGENT

Hey dreamers ! He de confessar que estava esperant que per fi guanyés l'enquesta aquest llibre. La veritat, no tinc paraules per definir-lo... m'ha fet riure i plorar, cridar i quedar-me muda de cop... Només puc dir una cosa; M'has fet teva Veronica, sóc i seré sempre una iniciada ( fans de divergent )
FITXA TÈCNICA:
   
 Títol: DIVERGENT

·  Autora: Verònica Roth


·  Saga: Divergent


·  Idioma: Català 


·  Persona: Primera


 Pàgines: 411
SINOPSIS: 

UNA DECISIÓ 

UNA DECISIÓ
DETERMINA ELS TEUS AMICS

UNA DECISIÓ 
DEFINEIX LES TEVES CREENCES

UNA DECISIÓ 
MARCA LA TEVA LLEIALTAT

UNA DECISIÓ
ET POT CANVIAR PER SEMPRE 

COM VAIG COMENÇAR:

No recordo massa com vaig començar aquesta saga... crec que va ser per un blog d'aquest tipus, amb ressenyes i tal. No sé em va cridar l'atenció.. però no recordo exactament quan me'l van comprar...ahh! si ! Recordo que tenia un examen el dia següent :$ i per culpa de Divergent no vaig estudiar ( uupsss). Però no només m'ha passat amb aquest per culpa de tota la saga ( l'últim cap a l'octubre mes o menys ( PDF)) he deixat d'estudiar, no he fet deures, treballs. I mireu no he suspès res de miracle. Així que gràcies Divergent per casi provocar el meu  fracàs acadèmic. 


Professora: Clara has fet els deures?

Jo: Hummm...crec que no.

Professora: I això?

Jo: La Tris em necesitava.

Professora: O sigui, no has fet els deures perquè algú que es diu Tris et necesitava. És l'escusa més penósa que he sentit. I mira que me n'han dit de grosses. Apa, ves cinc minuts a fora per mentir-me.

Jo: No. SÓC DIVERGENT I NO PUC SER CONTROLADA MUAJAJAUAJ!


* evidentment no és un fet real


                            BREU RESUM + FINAL OBERT 

Ens trobem a un Chicago proper i llunyà a la vegada. Un Chicago on la societat està dividida en cinc faccions, ABNEGACIÓ, AMISTAT, INTREPIDESA, ERUDICCIÓ I FRANQUESA. Cada una amb els defectes i virtuts que els caracteritzen:

ABNEGACIÓ: Es valora l'altruisme.
AMISTAT: Es valora el pacifisme.
INTREPIDESA: Es valora la valentia. 
ERUDICCIÓ: Es valora la subiduiria.
FRANQUESA: Es valora l'honestedat
Tu neixes en una de les faccions i vius amb els de la teva Facció portes la roba de la teva facció i et comportes d'una manera que representa clarament la teva facció. Però, només tens una oportunitat a la vida de canviar la teva vida;  Quan compleixes setze anys, et faran prendre una decisió, Una decisió que et determinarà creences, definirà amistats, marcarà les teves lleialtats. UNA DECISIÓ QUE ET DEFINIRÀ PER SEMPRE. Podràs escollir ( després d'haver fet unes proves que indiquin cap a quina facció tens més potencial) si quedar-te amb la teva família a la facció on estàs o marxar cap a una altra facció. Però sempre hauràs de recordar:

FACCIÓ ABANS QUE SANG !

Si esulls marxar , deixaras a la teva familia per sempre. Es el que vols?


A aquesta decisió s'ha d'enfrontar la Beatrice, la nostra protagonista, una abnegada que no sap cap a on inclinar-se, si abandonar els seus o ser abnegada tota la vida. Que farà la Tris? Aceptarà la seva familia la seva decisió ? Qui és el quatre? Què fa que aquesta societat estigui unida? Que és la divergència? 
OPINIÓ PERSONAL:

Aquest llibre (de fet tota la saga) m'han portat a un món màgic, a una societat perfecta i imperfecta a la vegada. Són únics! I ES QUE ES TAAN PERFECTE.. Si, es pot dir que es el meu llibre preferit. NO DESDE SEMPRE PERÒ ESTARÀ AL MEU COR PER SEMPRE. 

Només et puc donar les gràcies Veronica, per donar-me la oportunitat encara que durés poc de ser la Tris Prior, poder sentir les seves pors, ambicions, alegries, tristeses... Gracies per deixar-me ser ella. Per formar part d'aquest món màgic i per deixar-me conèixer el meu Tobias <4
La veritat un cop acabat el llibre em vaig començar a menjar el coco pensant a quina facció estaria... Primer pensava amistat, seguríssim però després pensava aixxx no sé no sé crec que a intrepidesa també encaixaria. Em veia a a qualsevol de les cinc. I aleshores ho vaig entendre! 

SPOILER ALLEGIANT I INSURGENT

No sóc una fallada genètica. Sóc divergent i no puc ser controlada. muajjajajajajj! Res. Res no em feu cas. Coses meves. A vegades se me’n va l'olla.  Ah i si voleu saber la vostra facció abaix he penjat el test ;)

Si si.. Personatges:


Tris Prior: Es tan gran però tann ( emocionada) potser els que heu llegit allegiant ( lleial en català) enteneu perquè penso que aquest personatge es la mes valenta, sí més valenta que la Katniss i més valenta que cap altre personatge que jo, com a mínim  hagi llegit. 

GRÀCIES TRIS ... PER TOT <4

-> A mi em sembla que la Shailenne farà bastant bé el paper de Tris no trobeu?


El Tobias !!! El meu 4 !!!! He's just PERFECT!!! Per favor! No es pot ser més perfecte :) Si que a vegades al pobre ( a estones) el veia molt traumatitzat no sé com amargat, ( clar que tenia motius i tal, però se’l notava com enfadat amb la vida)  ... Deixant de banda les meves menjades d'olla ell ho és Tot... Apart el 4 sempre ha sigut el meu numero preferit des de sempre :)
pg 284

" - Quatre pors.

- Quatre pors aleshores; i quatre ara."<4


I com que a la perfecció no se li pot posar cara han buscat a algú similar per la pel·licula . A mi em sembla que ho farà bé però no arribarà a la perfecció del meu 4 <3


I la parella que fan amb la Tris ...es ÚNICA. Són taan "cukis".

pg 332

" Tinc por d'estar amb ell. L'afecte sempre m'ha inquietat, però no sabia fins a quin punt aquest sentiment m'arribaria tan endins."

EL FINAL... no sé quina mania té aquesta dona d'acabar els llibres en moments inportants ! Aix es que ***** em va deixar amb unes ganes bojes d'Insurgent!

pg 411

" No tinc casa, ni camí ni certesa. Ja no sóc la Tris, l'altruista, ni la Tris, la valenta. 


Suposo que ara em toca ser alguna cosa més que això"


MISSATGE IMPORTANT

PERÒ RECORDEU: ELS VERDADERS FANS DE DIVERGENT SEMPRE SERÀN AQUELLS QUE, PER VOLUNTAT PRÒPI VAN LLEGIR EL LLIBRE. NO ELS QUE NOMÈS HAN VIST LA PEL·LICULA. 


Que cada cop falta menys !!!! 


pg 411

" No tinc casa, ni camí ni certesa. Ja no sóc la Tris, l'altruista, ni la Tris, la valenta. 

Suposo que ara em toca ser alguna cosa més que això"CITES <3 


pg 27

" Abnegació. Intrepidesa. Erudicció. Divergència"


pg 47

" Sóc egoista. Sóc valenta."
pg 57


" Un nou lloc. Un nou nom. Aquí puc tornar a néixer.

-Tris- Dic amb convicció.
-Tris- repeteix la Laurent somrient-. Anuncia-la, Quatre.
pg 126


" -Ets humana, Tris? Tant amunt i... - agafa aire amb dificultat-. No et fa gens de por?"SI  VOLEU FER EL TEST PER SABER LA VOSTRA FACCIÓ;)A LA PÀGINA OFICCIAL DE DEIVERGENT ES POT FER :) US PASSO EL LINK 

http://www.sagadivergente.com/test.phpPD: JO SÓC DIVERGENT ;9


NO EM CREC QUE NO L'HAIGIS LLEGIT!! O.0

5/5

NEVER TRUST A DUCK!28 de març de 2014

Aquest divendres: DIVERGENT ! <4

PODEU VOTAR PER LA DE DIVENDRES QUE VÉ A L'ENQUESTA DEL COSTAT. 

PD:Si voleu contactar amb mi per tema llibres us deixo un @ de contacte: 

clars4.reader@gmail.com