Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 d’abril del 2015

THE BOY WHO SNEAKS IN MY BEDROOM WINDOW- English


Heey dreamers! Avui toca un llibre que no té la millor trama del món, tampoc els millors personatges, ni tampoc una bona història. Però sí que té un punt molt positiu i és que és increïblement fàcil de llegir en anglès! Perfecte pels dreamers que, com jo, ens volem iniciar!


Autora:  Kirsty Moseley

Saga: -
    Idioma: English
      Persona: Primera

      Pàgines: 340

      Editorial: -
      Amber Walker and her older brother, Jake, have an abusive father. One night her brother's best friend, Liam, sees her crying and climbs through her bedroom window to comfort her. That one action sparks a love/hate relationship that spans over the next eight years. Liam is now a confident, flirty player who has never had a girlfriend before. Amber is still emotionally scarred from the abuse she suffered at the hands of her father. Together they make an unlikely pair. Their relationship has always been a rocky one, but what happens when Amber starts to view her brother's best friend a little differently? And how will her brother, who has always been a little overprotective, react when he finds out that the pair are growing closer? Find out in The Boy Who Sneaks In My Bedroom Window

      She was the only thing I needed. If everything else went away tomorrow, the big house, all the cars, the money, I wouldn't care. As long as I still got to hold her every night, I would still be the luckiest guy in the world.
      It’s always been you; it’ll always be you, Angel.
      He turned to me, and do you know what he said to me ? He said in a deadly serious tone, 'Momma, am I dead?' And I said 'no honey, you're not dead', and he shook his head, looking all confused about something. Then he pointed to you dancing and said, 'if I'm not dead, then why is there an Angel in our house.
      I'm sorry if me being turned on turns you on.

      Aquest llibre no em va agradar. I ho dic així, clarament i sense manies. No val gens la pena. Té una trama tan típica que pots preveure què passarà al capítol següent! Germà  guapíssim i  sobreprotector, novio encara més guapo i sobreprotector, passat tràgic i una noia una mica tirant a molt bleda.   Sí, és la típica trama, aquella pastelosa ( que a mi normalment m'agrada ) però massa exagerada! 

      Els protagonistes no tenen NI UNA crisis emocional en tot el llibre, el germà  sobreprotector perd l'adjectiu "sobreprotector" quan no té la reacció esperada respecte al novio i l'Amber que suposadament té un trauma infantil per culpa de les abusions sexuals del seu pare no té cap problema a l'hora d'estar amb en Liam ( ja m'enteneu) O sigui que no, no em va agradar.  

      El que em va atrapar del llibre va ser la sinopsis. Em va semblar encantadora i molt dolça ( estava en crisis lectora i necessitava un tòpic)així que vaig pensar: "Per què no?" I bé, tampoc m'arrepenteixo d'haver-lo llegit... Però és que em vaig decepcionar tant al veure que en lloc d'una història d'amor bonica tipus "Eleanor and Park" o "Atrapa la luna" el que tenia a les mans era una espècie de fanfiction d'aquelles del facebook o els típics culebrons sud-americans... ( Què ei! Si us agraden aleshores el llibre és perfecte per a vosaltres!) 


       Però tot i així us recomano que el llegiu. Per què? Doncs perquè si el llegeixes en anglès és molt ( i dic molt ) fàcil d'entendre i és gairebé impossible perdre’n el fil. No sé si això és deu a que al ser tant previsible i típic el lector ja sobreentén el que passa però el cas és que es pot llegir perfectament! Ara bé, no us gasteu els diners comprant-lo, perquè no és un bon llibre. Si a algú de vosaltres li interessa que es posi en contacte amb mi a través del meu correu. 

      SPOILER:
       Quan l'Amber és va quedar embarassada em vaig quedar com WTF!? Ja no sap què més escriure o que? Sense paraules... aquest fet crec que sobrepassa les històries cursis...


      En definitiva...

      The boy who sneaks in my bedroom window és un llibre que m'ha decepcionat completament. No només té la típica trama pastelosa sinó que és tant exagerada que fa riure! Això sí! Recomano moltíssim que el llegiu en anglès perquè és el llibre perfecte per començar! Potser no us agradarà, però si que us enganxarà i ho entendreu tot! 



      El millor? English

      El pitjor?  La trama
                       
                                                                  NEVER TRUST A DUCK!    

      PER MÉS INFORMACIÓ RE-LLEGIU LES ENTRADES  DE FA UN PARELL DE SETMANES AMB TRUCS PER INICIAR-SE A LA LECTURA EN ANGLÈS !


                                                               
        Cada comentari  compta! Fem Shining like a book gran!

      30 de març del 2015

      Portades Elementals


      Heey dreamers! Avui us porto una col·laboració molt especial amb el bloc Recomanacions de llibres. Es tracta del repte "Portades Elementals". Un repte que m'ha fet desordenar totes les meves estanteries jejej :) Consisteix en trobar una portada que reuneixi la característica relacionada amb els "poders de la naturalesa" . En algun cas ha estat difícil, però cal dir que m'he divertit molt! Com a totes les col·laboracions jo penjaré les respostes de la Marta, però aquest cop en format de vídeo ja que ella és booktuber. I ja sabeu que si voleu veure les meves ella les haurà penjat al seu bloc! 



      A la mateixa entrada que les meves respostes la Marta ha explicat una iniciativa que jo he tingute l plaer d'estrenar ejejj Feu-li un cop d'ull! Val molt la pena!

      I què en penseu?