Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 de maig del 2014

HEEY DREAMERS! 

COM VEIEU LES ENQUESTES S'HAN QUEDAT A 0. ES A DIR.. QUE PER MOLT QUE VOTEU SEGUIRANT ESTANT A 0. 

US AGRAÏRIA QUE LLEGISSIU AQUESTA ENTRADA PERQUÈ ÉS IMPORTANT. HE INVESTIGAT I PEL QUE SEMBLA, QUAN S'ACABI EL DIA LÍMIT DE L'ENQUESTA APAREIXERAN TOTS ELS VOTS.

AIXÍ QUE US DEMANO PER FAVOR QUE VOTEU! ENCARA QUE US PENSEU QUE NO QUEDA REGISTRAT SI QUE EN QUEDA!  Posaré que s'acabi el Dijous perquè pugueu veure els resultats i veieu que no m'ho invento :)



Evidentment espero no haver de fer-ho així...  Abans que s'acabi el curs hauré trobat una solució. Sembla que passa bastant sovint i que és un problema del Blogger. 

EM SAP GREU!

L'OCELL DE LA REVOLTA

L'OCELL DE LA REVOLTA

Hey dreamers ! Avui tenim el final d'una saga impressionat, amb dos llibres impressionants i amb un últim que, segons el meu parer, no ha estat a l'altura. 



ATENCIÓ! RECOMANO QUE SI NO T'HAS LLEGIT ELS PRIMERS DE LA SAGA  NO CONTINUIS JA QUE AQUESTA RESSENYA CONTÉ SPOILERS DELS LLIBRES ANTERIORS.

AQUESTA RESSENYA ÉS PER A DREAMERS QUE HANLLEGIT EL LLIBRE, JA QUE LA PART FINAL ESTÀ A PETAR D'SPOILERS 









FITXA TÈCNICA:






       Títol: L'Ocell de la revolta


 Autora: Suzanne Collins


    Saga: Els Jocs de la fam

  • Idioma: Català ( tot i que jo me'l vaig llegir amb castellà )
  •  Persona: Primera

  •   Pàgines407








SINOPSIS: 

EL MÓN ESTARÀ OBSERVANT 

SI NOSALTRES CREMEM. TU CREMARÀS AMB NOSALTRES.

La Katniss ha tornat a desafiar i a vèncer el Capitoli, però, tot i haver sortit victoriosa del camp de batalla, al poder no li agrada perdre. El president Snow vol revenja i ha deixat ben clar que tothom corre perill: la família de la Katniss, els seus amics i qualsevol habitant del districte 12.

QUE COMENCIN ELS "SPTUAGÉSIMOSEXTOS" JOCS DE LA FAM!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




avís!!!SI NO HEU FET CAS A L'ADVERTÈNCIA  US TORNO A AVISAR.  A PARTIR D'ARA HI HAN MOLTS SPOILERS. INTENTARÉ NO FER-HO MÉS. EL QUE PASSA ES QUE M'EMOCIONO I CLAR...JA M'ENTENEU.




FRASES QUE TENEN MOLT A DIR 

HE DE RECONÈIXER QUE LES MILLORS FRASES DETOTA LA SAGA LES HE TROBAT A AQUEST LLIBRE :)


PERDONEU PER POSARLES EN CASTELLÀ PERO AL TENIR EL LLIBRE EN CASTELLÀ NO M'HE ATREVIT A TRADUIRLES PER POR A CANVIAR MOLT LA FRASE. ( Ja sabeu que jo mai m'atreveixo, perquè una mala traducció pot suposar la ruïna d'una frase) 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pg 32
EL FUEGO SE PROPAGA! Y SI NOSOTROS ARDEMOS, TU ARDERÁS CON NOSOTROS!

KATNISS











--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Katniss elegirá al que necesita para sobrevivir.

GALE




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Después con la mejor caligrafía de la que soy capaz, anoto todos los detalles que sería un crimen no recordar: Lady lamiendo la mejilla de Prim; la risa de mi padre; el padre de Peeta con las galletas; el color de los ojos de Finnick; lo que Cinna podía hacer con un trozo de seda; Boggs re-programando el holo; Rue de puntillas, como un pájaro a punto de volar. Etcétera, etcétera. Sellamos las hojas con agua salada y prometemos vivir bien para hacer que sus muertes no hayan sido en vano"~

KATNISS



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ELLA ESTÁ MUERTA! Gato estúpido! Ella está muerta!

KATNISS


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lo que necesito es el diente de león en primavera, el brillante color amarillo que significa renacimiento y no destrucción. La promesa que la vida puede continuar por dolorosas que sean nuestras perdidas,que puede volver a ser buena. Y eso solo puede dármelo Peeta.

KATNISS



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





-Me amas. Real o no?
yo respondo:
-Real


KATNISS & PEETA


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




OPINIÓ PERSONAL:

Molts ja sabreu que penso que "L'Ocell de la revolta" no va estar a l'altura dels altres dos. Sí, em va decebre... i bastant. Eii! Però que no dic que sigui mal llibre ehh.. Si com a llibre "separat" està fantàstic .. però havent llegit els altres. NO. ESTÀ. A. L'ALTURA.

I CLAR ARA US PREGUNTAREU, I PER QUÈ?

Doncs tinc els meus motius. I sí, un és com acaba.. però no ens avancem. Faig una llista.

  • Primer de tot, crec que l'autora anava amb presses, vull dir que hi havia massa matèria, massa història per "embotir-la" en un sol llibre. Qui va dir que havia de ser una trilogia?  Hagués estat millor si fossin quatre llibres en total mínim. Per a mi que es va emocionar, però al tenir ja dit que faria una trilogia no es va voler fer enrere i va " enclanxufaru" ( m'he inventat una paraula nova jejej) tot en 420 pàgines.

  • Això va a gustos. Però jo crec que es passa bastant amb el Peeta. Vull dir.. vinga va! No és ja ser cruel deixar-lo tant malament? Calia? Vull dir, ja sé que és la gràcia del final... i aquella frase tant bonica.. però no hi havia cap altre manera? Havia de ser ell? L’únic personatge que realment és bona persona i ens ensenya de veritat ( *-*) ens el destrossen? Això si que no!


  • La seva mort.. si! EM VA FOTRE! Es que és injust! A veure.. es passa els dos llibres anteriors protegint-la perquè ella acabi morint? No! Va ser molt desesperant la part del Buttercup.. Deu meu.. Tant trist. Però bé.. algú havia de morir.. sempre igual. Un final sense cap mort d'algun secundari no és un final.









Rellegint el que he escrit me n'he adonat del verdader problema. A mi m'ha decebut perquè esperava una cosa APOCALÍPTICA! L’últim llibre acostuma a ser el millor, i clar jo pensava.. si els altres dos han estat tant perfectes , com serà l’últim!? I clar.. crec que esperava una cosa impossible. La PERFECCIÓ ABSOLUTA. I clar... ha passat el que ha passat.


PERÒ EI!! DEIXAN'T DE BANDA QUE  CREC QUE ÉS EL LLIBRE MÉS FLUIX DE LA SAGA. TAMBÈ CREC QUE ES FANTÀSTIC, PERÒ A LA VEGADA DUR.

Fantàstic perquè ha sabut recrear l'ambient de guerra i de dolor ( que evidentment no és una cosa fantàstica, més aviat el contrari) de tal manera que era ven be com si saborejessis la por, l'esperança , el dolor, la lluita, el sacrifici, la pèrdua, EN RESUM..LA GUERRA

Es dur però a mi personalment em va fer pensar. Ara mateix hi ha gent què està passant per tot això, està vivint una guerra. I nosaltres a casa tant tranquilets. MAI SE SAP QUAN POT ARRIBAR, I ESPEREM DE VERITAT QUE MAI N'HAGUEM DE VIURE CAP. 

Es un llibre que agafa una duresa que els altres no tenien, veiem que fins i tot la nostra protagonista, el símbol de la revolució, no sap que fer, està desorientada. ELLA ÉS L'ULTIMA ESPERANÇA. NO TÉ TEMPS. HA D'ACTUAR.


Vavavava PERSONATGES:

La Katniss, Ha canviat. NO. LA GUERRA L'HA CANVIAT. Em semblen bé les decisions que pren excepte una. Quan al final diuen de fer els nous jocs, quan els tributs voten. I ella vota que si! COM? Si precisament es van rebel·lar per aquest motiu! De veritat? Desprès de per tot el que han passat?! QUE SI!?? No puc entendre com has passat tres llibres lluitant precisament contra aquests jocs perquè ara els vulguis fer mal a altres persones! Fer-los passar aquest sofriment. Que tu, precisament coneixes tant bé!  Si, ja sé que la guerra es va emportar a la teva germana,i que és per ella. Es comprensible( una mica ) però et recordo, que ella va morir pels del teu propi bàndol. No ho acabo d'entendre... com he dit abans la guerra ens l'ha canviat.








El Peeta... Com he dit abans, em sembla que la Suzanne s'ha passat amb ell.Pe un moment em vaig espantar, vaig pensar que perdríem per sempre aquell Peeta tant conegut, aquell tros de pa. I Obtindríem a canvi un complet desconegut, que ha passat per el pitjor. No obstant, ell és el millor personatge, la guerra també ens el canvia sí. Però en petits moments tornem a veure la persona que havia estat i que tant hem trobat a faltar a aquest llibre. TORNARÀ. SEGUR. Com un fènix. 









I el final. em va deixar mal gust a la boca, per algunes coses ( que he dit + amunt). Però tampoc és tant mal final. És un final adequat i encara que et sorprengui en moltes coses no és com l'esperava ( ja sé que ho he dit molts cops <3) Però es que no sé perquè m'esperava una altre cosa!













NEVER TRUST A DUCK!

NOTA FINAL DE LA SAGA





RECORDEU : Aquesta ressenya està feta segons la meva opinió, segons el que m'ha semblat a mi i que tothom té la seva opinió no? Doncs COMENTEU! Què ha estat per a vosaltres la saga?






23 de maig del 2014

Holaa dreamers <3 Us porto NOVETATS!

PRIMER DE TOT

No sé que ha passat! Sembla que les enquestes s'han desconfigurat o algu! El cas es que han quedat a 0 vots :( Si algu sap com és que ha passat que comenti! No vull que torni a passar!


COM HO ARREGLO?

Molt fàcil. Recordo que la que guanyava abans de que passès aquest desastre era L'ocell de la Revolta.

AIXÍ QUE AQUESTA SETMANA L'OCELL DE LA REVOLTA!





ARA, dreamers, m'haureu de fer un favor. Tots aquells que ja havieu votat us demano siusplau que torneu a votar. Moltissimes gràcies. 

TEMA CONCURS ( RECORDEU QUE EL PODEU TROBAR A L'APARTAT CNCURSOS )
El llibre que guanyi l'enquesta no té per què ser el premi. Si guanyes i en prefereixes un altre, ( depèn de quin) el podem canviar :)

VISITEU L'APARTAT NOVETATS! ( Nova entrada)