Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 de febrer del 2015

El cor de la HANNAH- Rocío Carmona

Heey dreamers! Avui us porto un llibre que em va sorprendre tant positivament que va acabar entrant al rànquing dels millors llibres de l'any passat. Sí, realment la història de la Hannah no és de les que s'obliden...



    Autor:  Rocío Carmona
      Saga: -
        Idioma: Castellà (Disponible en català)
          Persona: Tercera

           Pàgines: 450

          Editorial:  LA GALERA ( Mil gràcies per l'exemplar)





                                  L' A M O R     N O    C O N E I X     D I S T À N C I E S
          «Des de les verdes praderies de Pennsilvània fins al cor de Nova York, segueix la Hannah en un viatge inoblidable que et canviarà la vida.»








          " Necesitem vells amics que ens ajudin a fer-nos vells i nous amics que ens ajudin a mantenir-nos joves . "








          "Segueix amb la teva vida senzilla Hannah, no miris enrere.







          " Ens has deixat una marca molt profunda, Hannah Miller. Sóc jo qui no t'oblidarà mai."





          "No podem estar segurs que el sol tornarà a sortir demà, nomès pel fet que haigi sortit avui. 

          El cor de la Hannah és un llibre únic i  amb un paisatge poc comú. Un llibre que m'ha sorprès molt positivament, la Hannah Miller ha deixat una MARCA enorme dins meu. És realment un llibre que val la pena *-*

          La Hannah és una amish, porta una vida senzilla i plena de costums i tradicions. Adora la seva germana petita i anar a buscar maduixes al bosc. Però el món se li gira cap per avall amb l'arribada d’en Daniel, un fotògraf anglès que conviurà amb els amish durant una temporada.  A partir d'aquí la Hannah descobrirà moltes coses i experiències noves i emprendrà un viatge sense destí. La Hannah descobrirà que el més important no és el final del viatge sinó els petits moments  de felicitat que el camí comporta. 



          És un llibre molt descriptiu ( S'ha de dir) i jo acostumo a ODIAR A MORT els llibres massa descriptius, però en aquest cas em vaig quedar meravellada amb la ploma de l'autora. Juntament amb la Hannah vaig redescobrir de nou coses que ja donava per suposades, com per exemple el funcionament d'una càmera.  L'autora va ser capaç de transmetre'm la innocència del personatge a la perfecció,  vaig sentir tot el que ella sentia tant dins meu que quan vaig acabar el llibre vaig sentir buida, molt buida.

           Ara anem al  que sé que us preocupa; els amish ( De fet només veiem els amish a la primera part del llibre) . Ja sé que no us crida l’atenció aquest tema, de fet, a mi em tirava MOLT enrere, però vaig dir " Per què no? "I va ser la millor decisió que podia haver pres.

          El que em va agradar molt d'aquest llibre va ser el final.   No m'esperava gens que acabés d'aquella manera.  No ho sé, tots els llibre d'aquest estil acaben amb un final feliç, la parelleta unida.. Però no en aquest cas; No dic que el final no fos feliç, ni que la parelleta no estigués unida, simplement em va sobtar les paraules de la Hannah. I em va deixar amb unes ganes boges de continuar el llibre :( Crec que el millor, era el que venia desprès... Però què hi farem .

          En definitiva...


          El cor de la Hannah és una història de superació i valors amb una trama molt peculiar i una protagonista increïble que no seràs capaç d'oblidar.

          Hannah: Espectacular. M'esperava una noia tova i poca cosa, espantada de tot.. I potser al principi era així, però  va canviar i es va convertir en la noia més forta . La seva innocència, a vegades, em feia molta gràcia i a la vegada pena, però el cas es que la Hanah em va ensenyar més del que us podeu imaginar. No sé si vaig ser jo, que vaig "connectar" amb ella, o tots els lectors ho han fet, però realment jo sé que em costarà oblidar-la. 

          El millor? Tot el que em va ensenyar el llibre *-*

          El pitjor?  Em va deixar amb ganes de més.



                                                             NEVER TRUST A DUCK!



          C O M E N T E U    I     C O M E N T O 
          Nivell de romanticisme: 5/10

          23 de febrer del 2015

          ENGLISH READERS


          Heey dreamers! Fa poc vaig llegir un comentari d'un/a dreamer que volia informació sobre la lectura en anglès. Doncs bé, jo llegeixo algun llibre en anglès de tant en tant i he d'acceptar que l'original és 1000 vegades millor ( com va dir la Nora ). Per això he decidit dedicar el Magic Mondays d'avui a recomanar llibres i donar consells  per la gent que, com jo, volen començar a llegir els originals:

          Un dels errors que acostumem ( sí, jo incluïda)  a fer és a "motivar-nos" i escollir llibres que no són GENS pel nostre nivell. S'ha de saber triar un llibre en el qual:

          - No perdem el fil.
          - Entenguem la majoria de les paraules.
          - Ens interessi.

          I realment tampoc han de ser llibres. Jo mateixa vaig començar llegint fanfictions online d'Anatomia de Grey, Detectiu Conan i Hawaii 5.0 ( També m'agraden les sèries ja veieu jaja)



          El meu primer llibre ( de veritat) amb "english" va ser Apollyon, de la saga Covenant. El motiu que em va empènyer a llegir-lo va ser bàsicament perquè no vaig tenir més remei! Al no estar publicat en castellà o català, vaig haver de fer l'esforç per poder saber com continuava. El que podeu fer doncs, si no us fa res barrejar idiomes, és començar una saga inacabada i acabar-la amb anglès.  Perquè d'aquesta manera us sentireu "OBLIGATS" a llegir la continuació i fareu un esforç més gran. 


          Si no tens e-book ( o ipad, tablet...) no passa res. Encara que SEMPRE és millor llegir els originals amb segons quins e-books o quines tablets ja que la gran majoria tenen diccionaris incorporats on si no entens una paraula només pitjant al damunt ja te'n diu el significat.  Sino sempre queda el diccionari de tota la vida :)



          Começar els primers capítols és sempre el pitjor. El truc per entrar dins el llibre fàcilment és llegir les primeres frases en veu alta, Escolta't i ajuda't a tu mateix. 

          Les recomanacions a la segona part d'English Readers! Dilluns vinent :) 

          Què us ha semblat? Ens veiem als comentaris!





          22 de febrer del 2015

          PRESENTACIÓ: Les crónicas de la fortuna.


          Avui no ha estat un divendres normal. I com que és un divendres normal tampoc hi haurà ressenya. I per què? Perquè avui, dia 20 de Febrer de 2015 a les set de la tarda estàvem a "La casa del llibre" amb l'Aria del bloc "angelstofly" a la presentació i a la firma de llibre de JAVIER RUESCAS ! Sí, l'autor de Play, Show, Live, Pulsaciones i ara de "Las crónicas de la fortuna" també.  Però no estava sol, l'acompanyaven l'editora de "Planeta", la il·lustradora ( Lola) i el youtuber Rush! Ha estat espectacular*-* Gràcies a l'Aria hem pogut "reservar" lloc a primera fila, i Deu meu! Els teniem tan a prop! 





          He fet algunes fotos, unes dels moments de la presentació i altres del moment de la firma del llibre. La veritat és que em van convèncer del tot i estic segura que m'encantarà! A veure si puc fer-ne la ressenya molt aviat!








          Aquí us deixo el booktràiler :






               Vaig fer un video d'un tros molt curtet però que penjo perquè així podeu veure com parla o com s'expressa :)