Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 de març del 2015

EL MAR INFINITO

Heey dreamers! Avui  us porto l'esperada segona part de  "La cinquena onada", una triologia increïblement addictiva que us puc ben assegurar que no us penedireu de llegir. "El mar infinito" és un llibre que arriba  a les altíssimes expectatives que m'havia fet. No dubteu en començar aquests llibres, de veritat! Perquè ja us dic ara que un cop entreu... no en podreu sortir. 




Autor:  Rick Yancey

Saga: La quinta ola
    Idioma: Castellà (NO disponible en català encara)
      Persona: Tercera

      Pàgines: 314

      Editorial: RBA Molino
      DESPUÉS DE LA QUINTA OLA...  
      LOS OTROS BUSCAN SUPERVIVIENTES EN EL MAR INFINITO. 
      Cassie Sullivan y sus compañeros han sobrevivido a las cuatro olas de destrucción de los Otros. Ahora, con la raza humana prácticamente exterminada y arrasándolo todo, se enfrentan a una elección: esperar a Evan Walker o huir en búsqueda de otros supervivientes antes de que ele enemigo los alcance. Consumidos, pero no derrotados. Acosados, pero no sometidos. 
      Esta guerra ha dejado de ser de humanos contra alienígenas. Es la lucha de la esperanza contra la desolación. De la fe contra el miedo. Del amor contra el odio. Y la humanidad es el campo de batalla. 
      SABEN CÓMO PIENSAS. SABEN CÓMO MATARTE.  
      CREEN QUE NO TIENES NINGUNA OPORTUNIDAD. 
      PERO NO SABEN... QUE NO ESTÁS SOLO.  

      Nos miramos, y el tiempo se plegó sobre sí mismo, el tiempo que habíamos perdido en sangre y el tiempo que habíamos comprado con sangre, el tiempo en que yo era la hermana mayor mandona y él era el irritante hermano pequeño, el tiempo en que yo era la cosa por la que merecía la pena vivir y él era  la cosa por la que merecía la pena morir...

      Ese es el precio. Prepárate, porque cuando le arrebates la humanidad a los humanos, te quedarás con unos humanos sin humanidad. En otras palabras, obtendrás lo que buscabas.

      Por un lado está lo que nosotros nos decimos sobre la verdad y, por otro, lo que la verdad dice de nosotros. 

      -Se ha enamorado y el amor es la única debilidad. - ¿Por qué? -Porque el amor es irracional_ le digo a Vosch_ no sigue ninguna norma. Ni siquiera las suyas.  El amor es lo único impredecible en el universo. 

      Primer de tot parlarem de la meravellosa edició! Tant aquest com La cinquena onada són llibres que poses amb orgull a les teves estanteries i en part és gràcies a l’edició. Té uns canvis de capítol amb pàgines negres i lletres blanques, una portada amb un tacte molt especial i lletres amb relleu... Què més és pot demanar?

      Aquest llibre té un altre factor que m'enamora: La sinopsis. Cada vegada que la llegeixo i arriba la part de "Esta guerra ha dejado de ser de humanos contra alienígenas" i  tot el que hi ha escrit després, se'm posen els pels de punta. Dreamers, això és una bona sinopsis, la resta, tonteries!

      La cinquena onada em va deixar amb unes expectatives altíssimes! I jo crec que un dels millors moments que viu un lector és quan un llibre supera tot el que havia pensat. I això és el que va fer "El mar infinito" va ser capaç d'arribar al nivell del primer llibre i fins i tot superar-lo! 

      És un llibre amb molta acció, senzill i rapidíssim de llegir! A part dels meravellosos personatges principals, que continuen essent l'ànima del llibre, veiem nous personatges i entre ells la Marika, una noia tant afectada per la guerra i freda que sembla que no sigui humana. Al principi no m'agradava perquè no l'entenia, però al final vaig acabar aprenent d'ella, dels seus comentaris i vaig començar a veure que li passava pel cap. I ara, un cop tinc el llibre acabat i "enterrat" puc dir que "Aquest personatge tan poc comú, és potser un dels millors personatges que mai s'han creat.

      El que m'ha deixat una mica confosa ha estat l'embolic de triangles amorosos existents però a la vegada inexistents que hi ha. No sé realment si és "Cassie-Evan", "Cassie- Ben" perquè la Marika va pul·lulant pel mig. 

      I el final em va encantar! Però em va deixar amb unes infinites ganes de més! ( Una altra vegada!) Ara faltarà veure, que el tercer estigui a l'altura dels seus anteriors. 

      En definitiva...

      El mar infinito és la continuació d'una triologia increïble, que té uns personatges fantàstics i una trama amb tocs originals. Recomano que la llegiu, perquè no només us farà reflexionar sinó que també passareu uns dies meravellosos! Això si! Intenteu tenir com a mínim el segon a mà, perquè l'espera és farà molt llarga!

      El millor? Els personatges

      El pitjor?  Que falti tant per llegir el tercer!
                       
                                                                  NEVER TRUST A DUCK!                                                                 
        Cada comentari  compta! Fem Shining like a book gran!

      23 de març del 2015

      CINC COSES O ELEMENTS LITERARIS QUE M'AGRADA TROBAR ALS LLIBRES


      Heey Dreamers! Avui al Magic Mondays us porto una cosa que fins ara no havia fet mai! Una triple col·laboració! El primer bloc col·laborador és  Daniel Miralles que ja va fer un book-tag amb Shining like a book fa uns mesos. I aleshores tenim La tauleta de nit un bloc portat per una parella lectora. Tots són unes persones fantàstiques i espero tornar a col·laborar amb ells. Aquesta vegada no tenim un Book-tag sinó un sol repte. Hem de dir cinc coses o elements literaris que ens agradi trobar als llibres. Shining like a Book publicarà les respostes de Daniel Miralles. Daniel Miralles publicarà les respostes de La Tauleta de Nit i La Tauleta de Nit publicarà les meves respostes. 
      1. En primer lloc trobo que és imprescindible que hi hagi un personatge (el protagonista, a poder ser) que s'assembli a mi. També accepto el cas d'un personatge amb el qual em senti mínimament identificat. És important que això passi perquè m'interessi per la història que estic llegint. Un exemple pot ser en Jack de "Memòries d'Idhún".


      2.
      En segon lloc trobo necessaris uns diàlegs divertits o reflexius, sobre conductes o idees pròpies de la vida quotidiana. Una autora que per exemple fa això, és Amélie Nothomb. Adoro els seus llibres. Un dels meus preferits de l'autora belga és "La cosmètica de l'enemic." És increïblement curt, però magistral. Està tan plegat de diàlegs que sembla més una obra teatral que no pas una novel·la. Un altre bon exemple seria "Contra el vent del nord", de Daniel Glattauer.

      3. També cal que apareguin un o dos elements fantàstics o humorístics, per donar un toc més original a la història. Com és el cas de Laia Soler o Carlos Ruiz Zafón.

      4. Personatges estrambòtics, diferents, únics, especials, amb noms extravagants, pentinats extravagants, maneres de fer extravagants... Un exemple podria ser "Kafka a la platja" de Haruki Murakami, o també "La solitud dels nombres primers" de Paolo Giordano.

      5. Un final inusual, inesperat, que trenqui amb totes les expectatives que tenia inicialment, que em provoqui ràbia, preocupació, incertesa, ganes de seguir llegint, incredulitat...Un final brillant, vaja. Un final que et deixi amb ganes de més. Un bon exemple seria el final de "Lolito" de Ben Brooks, o també el final de "Els Jocs de la Fam" de Suzanne Collins.