Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 d’octubre del 2014

Liebster Award

Heey dreamers! Com tots vosaltres estic plena d'exàmens! Per això avui no us porto una ressenya normal, sinó una entrada que hauria d'haver publicat fa bastant però no ho vaig fer. Per que? Doncs, perquè gairabé tots els blocs de literatura catalana van publicar-la al mateix mes. I per no ser repetitiva... Doncs vaig decidir esperar al moment oportú. I veig que ha arribat. :)  



El cas és que tinc dues nominacions al premi del Liebster Award . Una d'elles del bloc que tots coneixeu Angels to Fly i l'altra la tinc des del Juliol d'un bloc fantàstic Crazy Books. La veritat és que no sé perquè he tardat tant en fer-la. (Ja em perdonaràs Sabrin) Però així aprofito, i ho faig tot a la vegada.





   Doncs, Sabrin primer de tot moltes gràcies per nominar-me! Seguiré entrant al teu blog cada dia perquè és fantàstic! Bé ara sí, CONCENTRACIÓ!

En tinc quatre, ja sé que en demana un nomès però no puc escollir entre ells. És com allò tipic de quan erem petits que pensavem que haviem d'escollir entre el "papa" i la "mama" i ens acabavem fent olles. ( No sé si sóc jo que sóc rara o a tothom li pasava) Bé. No puc escollir entre el Rick Riordan, la Stephanie Perkings, el Javier Ruescas i la Laura Gallego. Perquè són increïblement bons. Amb una frase poden fer tant que et caigui el mòn a sobre com omplir-te de feliçitat neta i pura. 


 En aquests moments Lola y el chico de al Lado( aquest no canvia mai de posició, és sagrat) i la triologia Play. Però la setmana que vé ja serà un altre, ja que normalment el meu llibre preferit sempre és l'ultim que acabo de llegir. Entre l'emeoció del moment i tal...





 El meu somni? Home, fins als 11 anys va ser anar a Hogwarts. Ara? Viure l'aventura més gran i boja de la meva vida ( tipu llibre). 




Poder entrar als llibres i viurel's de forma real, conèixer en Harry Potter ( en real, no l'actor) i volar amb una Raigdefoc *-*


No n'he tingut mai, a veure vaig ser una gran fan del Bruno Mars i m'encanta Txarango però els meus ídols sempre han estat tancats en llibres. M'enteneu oi? Ells m'han ensenyat molt més que el que poden ensenyar altres persones. 




 Umm.. suposo que els Herondale. Són molt complexos i tenen un caràcter diferent als altres protagonistes. Són absolutament adorables. *-* Never trust a Duck!


  
           
  Aconseguir llegir més llibres sense deixar d'estudiar ;) I dormir més. 
   

              
 Un lloc on fos una barreja d'Idhún, Hogwarts, El campamento Mestizo,el Covenant  l'Institut ( CDS) On pugues parlar amb la lluna cada nit, amb boscos plens de sinsajos i arbres màgics. On l'amor no estigués prohibit i l'amistat estigués per sobre de tot. On amb una mica de màgia tot fos possible i cada instant et sentísis com si fossis infinit. On no existis el càncer però si els verges amb una sola cama. On tot fos perfectament Imperfcte!  Ah i no hi pot faltar la "tirolina" de Divergent!

                       
          
    Desordenada. Tímida. Somiadora  :) 






 Buff... n'hi ha dos. El primer ( No em matis Maria Eugenia ) és la saga Olvidados de Michael Grant. No sé que em va passar amb aquests llibres, potser no era un bon moment, potser no eren per a mi... el cas es que no em van agradar!



Aria! Moltíssimes gràcies per la nominació!  He vist que heu coincidit en algunes preguntes pel que contestaré la resta :)


Clarament Harry Potter, va ser la meva infància i el recordaré sempre. La il·lusió, el sentiment... tot en aquella saga és màgia Pura i jo no seria qui sóc en aquest moment si no l'hagués llegit. 

M'agrada que estiguin sense arrugar, però sempre poden passar "accidents" i que se t'arruguin una mica. No tinc manies. El què si que m'empipa es deixar un llibre i que te'l tornin no una mica rrugat no.. completament destrossat!

Les ganes de compartir la meva opinió amb el món, amb tots vosaltres. De deixar una petita marca i sobretot de trobar gent tan apassionada de la lectura com jo. El que no m'imaginava era que tindria tants lectors, tants membres de la nostra petita gran família. I en aquests moments com diria el nostre amic Agustus Waters, estic en una muntanya russa que només puja. Així que mil gràcies dreamers.


  Hermosas Criaturas. Sé, que alguns de vosaltres en sou fans o que simplement us agrada. Però jo no puc. Aquesta saga em supera massa. No és per a mi.


 Buff... ( agafaria l'ebook que allà els tinc tots! jejej) en paper suposo que Lola y el chico de al lado, Live, The maze runner, Harry Potter 2, No està escrit a les estrelles, Besos de murcièlago, Divergent, Caçadors d'ombres1, Percy Jackson5 i Obsidian. No la puc fer mes curta! 
A part de Lola y el chico de al lado? Jejeej sé com de pesada estic amb aquest tema.. Doncs El corredor del laberint i ja veureu que a partir d'ara Besos de murciélago i Play.



 Pensar sí que ho he pensat. Ara per ara no ho faria, ja que sóc massa tímida o no estic preparada per mostrar qui sóc. Aquest bloc és on aboco tots els meus pensaments i en certa manera es privat però públic a la vegada. No ho descarto així que és molt probable que si tot va bé m'animi d'aquí un temps :)


Ho tinc molt clar! Primer de tot m'encantaria una trobada entre els germans Serafin(Play) i els dos Herondales( Entre tots increïble segur). Estic seguríssima que la Rose ( Vampire Academy)i l'Àlex( covenant) es compenetrarien perfectament. Mentre que una trobada entre el James( Besos de murcièlago) i en Perry (Bajo el cielo eterno)seria somriures assegurats. Il Capitano(Puro) li hauria d'ensenyar moltissimes coses sobre humanitat a l'home Rata( The maze runner). I per últim i els mes importants per a mi, ajuntaria els dos Golden Trio que tenim: El Harry, en Ron i l'Hermione amb en Percy, en Grover i l'Anabeth. Seria simplement PERFECTE *_*




No he contestat le preguntes de la Joana. Em sap greu!Però sinó l'entrada ja es feia una mica massa llarga... I nomès he nominat a sis blocs,ja que es tracta de nominar a bloggers que acaben de començar i la majoria dels que acostumo a entrar ja han estat nominats:)




Quin és el teu personatge preferit? / Cuál es tu personaje favorito?
Si poguessis entrar a un llibre, a quin seria? I per què? / Si pudieras entrar en un libro en cuál seria? I por que?
Per a tu llegir... / Para tí leer...
A quin personatge t'assembles més fisicament? / A què personaje te pareces mas físicamente? 
Quina ha estat l'ultima adaptacció que has vist al cinema? Cual ha sido la ultima adaptación que has visto ?
A la nit llegeixes molt i dorms poc o al inrevés? /Por la noche.. lees mucho y duermes poco o al revés? 
Si fossis escriptor la teva temàtica seria../ Si fueras escritor tu temàtica seria...
Participaries en un concurs d'escriptura lliure?/ Participarias en un concurso de escritura libre?

R E S P I R A. V I U. L L E G E I X.


PD: PROPERA SETMANA: RESSENYA CUATRO <4 ( ABSOLUTAMENT PERFECTE )

12 d’octubre del 2014

FRASES ÈPIQUES ( M A G I C M O N D A Y S )




Heey dreamers! I ja tornem a ser Dilluns! El Magic Mondays d'avui té molt de significat per a mi. Avui recordarem totes aquelles frases que ( com a mínim a mi) m'han fet somiar i emocionar-me. Aquelles frases que recordaràs tota la vida, que t'han definit i aportat valors. Aquelles frases épiques., que t'han fet plorar , riure i sentir.



                                "Desprès de tot aquest temps?
                         - Sempre- va dir l'Snape."
                          Harry Potter.


                                         "Sóc egoista. Sóc valenta. Sóc divergent. "

                           Divergent.

                                                                  ....................

       

                                         "Hi ha infinitats més grans que altres.



                 No està escrit a les estrelles.

                                                                     ....................


                               "Si jo sóc les estrelles, en Cricket Bell és una galàxia sencera"

                    Lola y el chico de al lado.


....................

                                        "M'estimes... real o no?                                                   - Real."
                 L'ocell de la revolta.

                                                                     ....................



                                  "  I en aquell moment, et juro, que érem infinits."


                 The perks of being a wallflower.

                                                                   ....................



   " E igual que una buena canción, en la que las notas encajan como si hubieran sido creadas solo para ella, Leo, Emma, Zoe, Oli, David, Selena, Chris, Camden, Shannon, Ícaro y todos los que quedaban por llegar, y los que habían pasado ya por mi vida, formavan una partitura que nunca me cansaría de escuchar."
                        LIVE.

                                                                   ....................

"-El Bus? - va preguntar en James intrigat-Sí, aquell cotxe gran, amb rodes, que el porta un conductor...- va explicar la Kesey.En James va somriure orgullós.- Ah! Jo en tinc un d'aquests, però nosaltres li diem "limusina"- va afirmar content."
                    Besos de murciélago.

                                                           ....................

I vosaltres? Com ampliarieu la llista? 

R E S P I R A.     V I U.     L L E G E I X.