Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 de maig del 2015

LA PIRÀMIDE VERMELLA - RICK RIORDAN




Heey dreamers! Avui us porto un llibre que vaig llegir ja fa molt de temps. Una història nararda per dos germans extremadament divertits i ironics que em va robar moltes riallades! Entrem al món d'en Rick Riordan altre vagada!

Títol: La piràmide vermella
Autor(a): Rick Riordan
Idioma: Català ( Disponible en Català, Castellà, Anglès...)
Llibres relacionats: Percy Jackson, Cròniques de la torre, els herois de l'olimp
Pàgines: 406 
Persona: Primera
Editorial: LaGalera 
Categoria: Fantàstic
Format: paper

Saga: Les cròniques de Kane ( La piràmide Vermella, El tron de foc, L'ombra de la serp )



Des de la mort de la seva mare, en Carter i la Sadie gairebé no s'han vist. La Sadie ha viscut a Londres amb els avis, mentre que el seu germà ha viatjat arreu del món amb el seu pare, el brillant egiptòleg Julius Kane. Una nit, el Dr. Kane reuneix els dos germans per a un "experiment" al British Museum on espera poder arreglar les coses amb la seva família. Però en comptes d'això, el que fa és alliberar el déu egipci Seth, que el fa desaparèixer i obliga els nois a fugir. Ben aviat, la Sadie i en Carter descobreixen que els déus egipcis estan despertant, i que el més cruel de tots, Seth, va darrere els Kane. Per aturar-lo, els germans emprenen un viatge per tot el planeta, una recerca que els acostarà a la veritat sobre la seva família i els vincles que tenen amb un orde secret que ha existit des del temps dels faraons.

Com ja sabreu, en Rick Riordan és un dels meus escriptors preferits. No perquè els seus llibres tinguin personatges perfectes, ni perquè hi haigi històries d'amor èpiques... sinó perquè aquest home és capaç de crear uns personatges que tenen unes sortides divertidíssimes!

"Ah, Mastery of the Five Elements!"
"Is that the one we want?" I asked.
"No, but a good one. How to tame the five essential elements of the universe - earth, air, water, fire, and cheese!"
"Cheese?" 

He de dir que al principi em va fer molta pena que haguessin separat a dos germans. Eren gairebé com desconeguts als primers capítols. Mica en mica, però ( cosa que vaig agrair) ja van tornar a actuar com el que eren : germans. Es passaven el dia enfadats l'un amb l'altre però en el fons ( encara que mai ho acceptarien ) s'estimen molt. 

La trama del llibre i la seva estructura és increïblement original! Us explico com funciona: Aquest llibre representa que és com un enregistrament ( audio) que has trobat. O sigui els protagonistes parlen com si estiguessin enviant un missatge cap a la humanitat. I es van alternat capítols sense seguir cap ordre. Realment és increïble no la imaginació que té aquest home?                                                                   
"It takes strength and courage to admit the truth."

Percy Jackson em va encantar des del principi fins al final, però les cròniques de Kane se’m van fer un mica pesades en algunes parts. A veure, la Sadie i en Carter són uns protagonistes increïbles però el fet de que tractés de la mitologia egípcia no em va agradar. Estic enamoradíssima de la mitologia grega i la romana gràcies als altres llibres de l'autor i suposo que per aquest motiu esperava més d'aquest llibre... Després de tres llibres, odio la mitologia egípcia i només m'he aprés el nom de Seth, Anubis i Ra.
"Now the tattoos," Zia announced.
"Brilliant!" I said.
"On your tongue," she added.
"Excuse me?" 



En definitiva La piràmide Vermella és un llibre increïblement original, amb uns protagonistes magnífics que et robaran més d'un somriure però amb una trama egípcia una mica avorrida

4 de maig del 2015

NOVA INICIATIVA- LA PREGUNTA DE LA SETMANA!

Heey dreamers! I pel Magic Mondays d'avui us porto una nova iniciativa! O més ben dit, un nou apartat del bloc.
 Hi ha gent que fa competicions de dansa, d'atletisme, d'escacs, de tot.. per demostrar que valen en aquella cosa, o simplement per què els agrada provar-se a ells mateixos. I com ens provem a nosaltres mateixos els lectors si no podem demostrar el què sabem? Per això he creat "La pregunta de la setmana", per accedir-hi només heu de pitjar sobre la icona de la barra lateral que us obrirà automàticament una finestra amb una pregunta tipu test diferent cada setmana.  Evidentment al moment ja us dirà si l'heu encertat o l'heu fallada. Al final de la stemana jo no sabré qui ha participat i qui no, simplement veuré una gràfica amb el parcentatge dels encerts i els errors. Així que no dubteu en demostrar tot el que sabeu de la literatura juvenil!



Què us sembla? Us posareu a prova?

PD: Vuereu que us demana el nom per respondre al test, no cal ni que poseu el vostre nom! Podeu posar noms d'objectes, de personatges literaris... el que vulgueu que no queda "regsitrat".