Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 de gener del 2015

Wait for you


 Heey dreamers! Avui us porto un llibre massa poc conegut. I perquè? Perquè mai ha estat publicat ni en castellà ni en català, quan a USA és tot un fenòmen.  Si sou fans de les històries d'amor, tant típiques com atípiques aquest és el vostre llibre! *-* A mi senzillament em va enamorar...




    Autor:  J.Lynn
      Saga: Wait for you
        Idioma: Castellà 
          Persona: Primera 

           Pàgines: 332

          Editorial:  No està publicat, però el 29 d'aquest mes "Suma" el publiqui amb el nom "Te esperaré"






          Algunas cosas valen la pena esperar ... Viajando a miles de kilómetros de su casa para entrar a la universidad es la única manera que Avery Morgansten de diecinueve años de edad, puede escapar de lo que pasó en la fiesta de Halloween de hace cinco años, un acontecimiento que cambió para siempre su vida. Lo único que ella tiene que hacer es llegar a sus clases a tiempo, asegúrese de que la pulsera en la muñeca izquierda se mantiene en su lugar, no llamar la atención hacia sí misma, y ​​tal vez, por favor Dios, hacer algunos amigos, porque seguro que sería un agradable cambio de ritmo. La única cosa que ella no necesitaba y nunca planeo fue capturar la atención del chico que podría romper el precario futuro que está construyendo para sí misma. Algunas cosas valen la pena probar ... Cameron Hamilton es un metro noventa centímetros de atracción, completo con un par de llamativos ojos azules y una notable capacidad para hacerla querer cosas que ella cree fueron robados de manera irrevocable de ella. Sabe que necesita mantenerse lejos de él, pero Cam está por todas partes, con su encanto, sus bromas ingeniosas, y ese maldito hoyuelo que es ... tan sexy. Involucrarse con él es peligroso, pero cuando ignorar la tensión latente que se despierta siempre que estén cerca el uno del otro, lo hace imposible, él saca un lado de ella, que nunca supo que existía. Hay cosas que nunca deberían mantenerse calladas ... Pero cuando Avery empieza a recibir mensajes de correo electrónico amenazantes y llamadas telefónicas que la obligan a enfrentarse a un pasado que quiere callar, ella no tiene más remedio que reconocer que alguien se niega a permitirle dejar atrás esa noche, cuando todo cambió. Cuando la verdad devastadora salga, podrá ella resurgir esta vez con una cicatriz menos? Y puede Cam estar allí para ayudarla o sera arrastrado junto con ella? Y hay cosas por las que vale la pena luchar ... 






          " Love isn't meant to be perfect. Except  when it is . "








          "- You are really...
          - Amazing? Awersome?- He paused, brows raised- Astonishing?
          - i was going to go to bizarre.
          Well, hell, it I had fellings that might actualy hurt." 






          " Thank you.
          His lips curved up on one side. "For what?"
          For waiting for me."





          "Everything was okay. Maybe not perfect, but life wasn't meant to be perfect. It was messy and sometimes it was a disaster, but there was beauty in the messiness and there could be peace in the disaster. 

          I ho ha tornat a fer! No hi ha llibre de la J.L.Armentrout ( J.Lynn) que no m'encanti! Primer la saga LUX, desprès la saga Covenant i ara amb aquests llibres tan increïbles *-*

          Wait for you , és un llibre d'amor realista, que alguns podrien trobar massa típic, però que a mi m'ha enamorat. És  molt senzill, fàcil i ràpid de llegir. I creu-me t'enganxarà de tal manera que no podràs parar!   Aquesta saga m'ha recordat a una barreja d'After i totes les sagues de l'Stephanie *-* Això sí, he d'avisar perquè no us endugueu cap sorpresa, hi ha moments "ejemejempujatsdetohemhemem" però no tants com a After. El seu punt fort? Sens dubte en Cam, el personatge masculí.  Massa perfecte per ser real..
          .


          La forma de la saga "With me" M'ha recordat a la d'Stephanie Perkings, perquè el primer llibre ( i per a mi el millor) tracta de l'Abery, la noia que amaga el passat i en Cam, l'irresistible i increÏblement guapo noi que tambè amaga un passat. Mentre que al segon llibre de la saga "Trust in me" veiem el punt de vista d'ell, al tercer llibre "Be with me" descobrim la història de la Teresa, ballarina lesionada i germana de'n Cam, i de'n Jace, portador d'un gran secret i millor amic de'n Cam.  A la següet part, ( que encara no he llegit) podrem saber moltíssimes coses de la Callie, la millor amiga de la Teresa, i d'un misteriós noi, que encara no sabem qui és, evidentment sempre veient els anteriors personatges en moments espontanis. 



          El que em va agradar molt d'aquest llibre va ser el fet  de que a la seva relació no s'hi emboliquessin terceres persones com SEMPRE passa en aquesta classe de llibres. I aiò de veritat que ho vaig agraïr infinitament *-*

          Aprofito per dir-vos que el 29 d'aquest mes es publica el llibre en paper, a l'editorial suma amb aquesta portada:


          En definitiva...

          Wait for me és le típic llibre d'amor realista però amb uns personatges i una trama tant espcial que no podràs parar de llegir fins que arribis al final.  I creu-me, si li dones una oportunitat t'encantarà.  I si encara no ho veieu clar, penseu que ha captivat  a milers d'adolescents americans! Per què no a vosaltres doncs?



          Abery : Em va agradar massa! Puff! Potser era una mica massa esquerpa pel meu gust, però tenia justificació la seva actitut. En cap mooment se'm va fer pesada, ni aburrida com m'acostuma a passar en aquestes històries,així que realment em va agradar bastant tirant a molt! :)






          Cam: S E N S E   P A R A U L E S.   Així em va deixar la J.Lynn altre vegada! Però perquè crea uns personatges masculins tant tant tant perfectes? *-* Primer en Daemon i ara la perfecció en persona.  I'm in love with you! *-* Sabeu quan deia que m'agradaven els personatges amb defectes? Perquè això els fa més humans? Doncs és una clara indirecta als personatges de la J.Lynn ( J.L Armentrout) ! Que els fa tant perfectes que no hi ha persona humana en aqust món que no ciaigui als seus braços! Em faig repetitiva, ja ho sé, però juro que m'encanta massa*-* ( Sí, millor que els Herondale, en Daemon, en Quatre o en Peeta 0_0 no em mateu fangirls!) 




          El millor? En Cam *-*

          El pitjor?  Que no ha tothom li agradarà...





                                                             NEVER TRUST A DUCK!



          C O M E N T E U    I     C O M E N T O 

          19 de gener del 2015

          post-its




          Heey dreamers! Avui us porto una entrada, molt especial. L'entrada dels post-its! és molt curta però molt útil. Jo crec que hi ha dos tipus de lectors: Els que fan servir post-its i els que no. Fins que no vaig començar el bloc, jo era dels primers però per facilitar la feina a l'hora de fer ressenyes, m'he passat al segon. Us explicaré una mica com utilitzo jo els post-its ;) 

          Tinc un d'aquells "packs" de post-its de quatre colors, que són bastant petits. Doncs bé, segons el color, significa una cosa, o una altra.


          Utilitzo el post-it groc per marcar els moments tristos d'un llibre, moments d'aquells que saps que ploraràs si els rellegeixes, tipu final d'Allegiant, parts de Wonder, o l'epíleg de Princesa mecànica. Si vull fer una re-lectura d'un llibre i no tinc ganes de plorar, o de pasar-ho malament simplement em salto les pàgines amb els post-its grocs :)


          El taronja sempre va acompanyat d'un llapis, ja que és el que utilitzo per marcar les pàgines on hi han frases, o cites que m'encanten *-* Un cop he posat el post-it, amb un llapis subrrallo la cita en questió. M'és molt util a l'hora de fer la ressenya, ja que per buscar les "frases èpiques" simplement he d'escollir les millors d'entre les que tenen post-its taronjes :) "Lola y el chico de al lado" per exemple està ple a petar de post-its d'aquest color :)


          Aquest, no acostuma a abundar als llibres, ja que hi ha pocs "momentsdivertits" en una novela normalment. Pero quan apareixen aquells moments amb "xispa" m'encanta llegir-los una vegada rere l'altra, rient cada vegada més fort :) Sempre va bé riure una mica, amb Percy Jackson sobretot :)


          Aquest podria dir-se que és el post-it més important de tots. Ja que és el que utilitzo per marcar "els millors moments" els que mereixen ser llegits una vegada, i una altra, i una altra... és per això que en el moment que vull rellegir un llibre, vaig de post-it rosa a post-it rosa! *-*

          I volsatres? Quin sistema feu servir?

          18 de gener del 2015

          WONDER


          Heey dreamers! Avui tenim la ressenya d'un llibre que s'ha quedat dins meu: Wonder. Realment és un llibre que s'ha de llegir, i que, estic segura que, un cop ho facis, ja no veuràs el món amb els mateixos ulls. T'endinsaràs a Wonder? 




            Títol: Wonder
              Idioma: Català
                Persona: Primera 

                 Pàgines: 414 

                Editorial:  La Campana


                Autor: R.J Palacio







                " Em dic August, per cert. No penso descriure la meva cara. Segur que és molt pitjor que tot el que us esteu imaginant. "
                Wonder és la història de l’August, un nen que comença la secundària a una nova escola, i tot el que això representa. I podria ser una història ben normal, ja que a l’August li agraden els entrepans de formatge, li agrada Star Wars, estima a la seva goseta Daisy...I te una malformació facial de neixement que li dona un aspecte “diferent”. Amb Wonder m’he emocionat com feia temps que no ho feia. I l’autora no cau en cap moment en el drama fàcil. Tot està narrat d’una manera tan senzilla i tendra que l’únic que desitges al acabar el llibre seria abraçar l’Auggie. Avis als professors: tots els nens de secundària haurien de tenir com a lectura obligatòria Wonder (i també molts dels adults que els envolten)







                " PERCEPTE DEL MES DE SETEMBRE DEL SENYOR BROWNE: SI HAS DE TRIAR ENTRE TENIR RAÓ O SER CONSIDERAT, TRIA SER CONSIDERAT.

                Senyor Browne






                "A vegades penso que tinc el cap tan gran perquè està ple de somnis"


                Auggie





                " No ni ha prou en ser amigable. Has de ser un amic.

                Charlote





                "Tothom hauria de rebre una ovació amb tot el públic dempeus almenys una vegada a la vida, perquè tots vencerem el món
                " ( Auggie)



                Wonder és un llibre especial, molt especial. Tracta d'un nen de nou anys, l'August que per primera vegada a la vida va a l'escola. I perquè per primera vegada? Doncs perquè tot i que ell es considera un nen normal i corrent, els altres no ho fan. L'Auggie pateix una malformació a la cara, que des del seu punt de vista és tan horrible, que no és capaç de descriue'ns  ni com es veu. En aquest llibre veurem la seva història, tan màgica, dura i bonica com et puguis imaginar.


                És un llibre increïblement fàcil i ràpid de llegir ja que està narrat amb la senzillesa d'un nen. Això sí, vaig trobar molt interessant que certs capítols fossin narrats des del punt de vista d'altres personatges, però evidentment em qedo amb l'Auggie, és únic, i crec que si totes les ecoles o instituts tinguéssin aquest llibre com a "obligatori" no hi hauria tan bullying. Perquè realment et fa pensar, pensar en com tractes a les altres persones, en .

                Si et fan bullyng, pensa en l'August, mira el cantó positiu de les coses, si ell ho pot fer, tú tambè. Atura't i pensa, i sobretot mai, mai caiguis tan baix com ells. Ara, però potser diré una cosa que horroritzarà a molts, però creieu-me, té justificació.  

                Desprès de llegir El capítol del Julian ( nen que li fa bullying a l'August) , el segon llibre, on

                 veiem el seu punt de vista ell, en Julian, s'ha convertit en el meu personatge preferit. 
                L'August m'ha ensenyat molt, de fet, tan de bo haguès llegit aquest llibre abans. Però sabeu que? L'August ho passa malament en alguns moments, és evident. He plorat de ràbia, d'impotencia, de pena, de compassió amb ell. Em va destrossar alguna pàgina. 

                Però vaig plorar molt més amb "El capítol del Julian"perquè? Doncs perquè el que era el nen "sense sentiments" resulta que sí que en tenia, va voler tornar a començar, i em va ensenyar el que no crec que mai oblidi; MAI ÉS MASSA TARD PER REPARAR ELS ERRORS DEL PASSAT. MAI.


                En defiitiva...

                Wonder és un llibre amb el qual he rigut, he plorat, i sobretot m'ha fet pensar. Crec que si tots haguèssim llegit o ens haguèssin llegit aquest llibre a la primària, avui no hi hauria tan bullying. L'Auggie va ensenyat tantes coses, que no les puc comptar, dreamers, no aneu retreassant aquest llibre! Fouvos-ho com vulgueu! Però llegiu-lo ja!


                August: L'Auggie és el nen més valent que he vist mai. És capaç de convertir la seva diferència en una cosa positiva. I tot i els mals moments, ha sapigut sempre tirar endavant. Simplement m'encanta. Creieu-me, dubto que mai arribi a oblidar l'Auggie,  ha significat massa per a mi, i el final.... buff... el final és de pell de gallina. De veritat. No puc parlar gaire més d'ell perquè sincerament no puc expressar tot el que m'ha fet sentitr aquest personatge tant inocent amb paraules *-*

                El millor?  TOT
                El pitjor? RES!

                ALTRES LLIBRES DE LA COL·LECCIÓ: 



                                                                   NEVER TRUST A DUCK!



                C O M E N T E U    I     C O M E N T O