Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 de desembre del 2015

ELS GUARDIANS DEL TEMPS- SAGA



Heey dreamers! Doncs he decidit que tornaré a publicar més regularment una altra vegada! Com a minim hi haurà dues entrades al mes i com a màxim sis. I aprofitant que som u de desembre i és un mes nou doncs publico la primera entrada. 

Com ja sabeu hi ha vegades que els millors llibres no són coneguts. Doncs avui, us vull obrir els ulls. Avui us vull descobrir una de les triologies més ben fetes i que més m'han agradat des de que vaig començar a llegir. I estic segura que només un 1% de vosaltres la coneix. Tot i així és un llibre que val moltíssim la pena si t'ha agradat "The maze runner","The hunger games" o "Caçadors d'ombres" entre altres.


English version- Original


LOS GUARDIANES DEL TIEMPO- GUARDIANS OF TIME

Los elegidos- The named
La oscuridad- The dark
La llave- The key



Imagina que fueses capaz de cambiar el pasado, y así evitar una cadena de catastróficos acontecimientos en el futuro. Ethan es uno de los Elegidos, un guardián del tiempo que tiene la misión de luchar contra la Orden del Caos, un grupo de seres malvados que intentan alterar el curso de la Historia para sus fines perversos. Pero, por otro lado, Ethan también es un chico normal, que va a clase y se esfuerza en hacer los deberes todos los días. Y cuando le asignan de Aprendiza a Isabel, una compañera de clase, la línea que separaba sus dos vidas empieza a difuminarse. La gente en la que confiaba asume nuevos papeles, tanto buenos como malos, y Ethan deberá usar toda su astucia y habilidad para protegerse y proteger a los suyos.


Doncs la veritat fa molt de temps! Recordo que estava una mica desesperada per llegir, però per paranoies meves només em servia un tipus de llibres: Distopies fantàstiques. Així que el que vaig fer va ser buscar a El Recomendador i els resultats van ser bastant preucupants. Doncs els meus "Must-have" eren tan estrictes que em va recomanar, "Els jocs de la fam, Divergent, Caçadors d'ombres ( Els orígens) i aquesta saga. I evidentment com que ja havia llegit les altres vaig decidir investigar una mica. Cal dir que la portada en l'edicció espanyola és ESPANTOSA. Jo vaig veure alló i se'm van passar totes les ganes de llegir-lo, ja que em recordava al típic llibre que et fan llegir a l'escola. Però aleshores vaig llegir la sinopsis i em va enganxar totalment. I sort que vaig decidir llegir-lo perqué vaig disfrutar de la primera fins l'última paraula. És senzill, ràpid de llegir té molta acció, bons personatges,el punt just d' amor, drama i el millor de tot: Et sorprén. De cop i volta la trama fa uns girs completament inesperats que fan que la història sigui encara més interessant. 


Versió Castellana ( No català) 


Realment una triologia  MOLT recomanable i perfecta per regalar a algún amic lector ( Ara que s'acosta Nadal) que ja s'ha llegit tots els llibres que coneixes! El sorprens SEGUR!

De veritat que m'encantaria que algú el llegís per poder-lo comentar! No dubteu en posar-vos en contacte amb mi si ho feu!