Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 de maig del 2015

EL CLUB DE LOS CORAZONES SOLITARIOS


Heey dreamers! Avui porto un llibre d'una autora que m'enamora *-* Us porto un llibre ple de valors, amor propi, amistat i amor. Us porto un llibre al qual li falta poc per ser I-N-C-R-E-Ï-B-L-E

Títol: El club de los corazones solitarios
Autor(a): Elizabeth Eulberg
Idioma: Castellà
Llibres relacionats: A 2 centímetros de tí.
Pàgines: 335 
Persona: Primera
Editorial: Alfaguara
Categoria: Distopia /Amor paranormal
Format: Ebook ( També disponible en paper)

Saga: De moment hi ha un segon llibre. 



Yo, Penny Lane Bloom, juro solemnemente no volver a salir con nungún chico en lo que me queda de vida. De acuerdo, quizá cambie de opinión dentro de unos diez años, cuando ya no viva en Parkview, Illinois (EEUU), ni asista al instituto McKinley; pero , por el momento, he acabado con los chicos. Son unos mentirosos y unos estafadores. La escoria de la Tierra. Sí desde el primero al último. La maldad personificada. Algunos parecen agradables, claro; pero en cuanto consiguen lo qe buscan, se deshacen de ti y pasan al objetivo siguiente.
Así que he terminado.
No más chicos.
Punto final.

El club de los corazones solitarios és un llibre diferent. Diferent com ho va ser "Eleonor&Park" o com ho va ser "A dos centímetros de tí". Però no va ser tan especial com la trama demanava. Evidentment és un llibre fora de tòpics, però és com  un "Diamante en bruto". Cal polir-lo més per convertir aquest llibre d'amor en un llibre BRILLANT. 
"Yo, Penny Lane Bloom, juro solemnemente no volver a salir con otro chico en lo que me queda de vida.

La Penny és una enamorada dels Beattles que no ha tingut gaire sort en l'amor. La seva millor amiga es mor de ganes de tenir novio, però no ha aconseguit ni un trist petó. I la seva ex-millor amiga ho acaba de deixar amb el noi amb qui portava mitja vida. Se suposava que havien de tenir un futur junts, i ara que ja  no són res ella s'ha quedat sola i sense amigues... Així que les tres formen un club amb les següents normes:

1. No poden sortir amb nois, com a mínim fins que acabi l'institut.
2. Per a qualsevol event de parelles les socies aniran juntes com a grup.
3. Les reunions oficials seràn tots els dissabtes a casa de la Penny
4. Les socies s'apoiaràn entre elles en qualsevol situació. 

I el club es va començar a fer més i més gran... I de cop, la Penny és va convertir en la líder d'un moviment que va revolucionar l'institut sencer. Però que passa quan en Ryan i ella començen a re-descobrir tot alló que els agrada junts? La Penny haurà d'escollir entre ell i les seves amigues. Ella haurà de lluitar contra els seus propis valors.


"Me sentía perdida. Necesitaba esconderme. Escapar.Sólo se me ocurrió un remedio para aliviar el dolor. Recurrí a los únicos cuatro chicos que nunca me fallarían. Los únicos cuatro chicos que jamás me partirían el corazón, que no me decepcionarían.
John, Paul, George y Ringo.”."  
Em va agradar bastant per la originalitat i tot el tema del club anti-nois. La protagonista estava ben trobada i  trencava tòpics. Però el que realment em , va agradar, el que val la pena del llibre són els valors que hi ha amagats. Realment ens cal un noi per ser feliçes? NO. La Penny ho té claríssim, i jo, des  que vaig llegir el llibre també. S'ha de valorar les amistats, perquè al cap i a la fi són les amigues les que SEMPRE hi són. Les qe mai et fallen, les que no et menteixen. I realment no val la pena posar en risc una amistat per un noi. També depén del noi oi, Penny?

Ara bé, em va faltar uns història d'amor més maca. Em van faltar els típics moments *sonrisatonta* que donen gràcia  a un llibre d'amor. Si dos personatges s'enamoren com a mínim que ho facin bé, que el lector noti l'amor a les paraules... REALISME 

"Quería estar conmigo. Y yo, con él. Parecía así de simple.Al poco tiempo, estábamos juntos. Por fin, juntos de verdad.
Solo que no fue el cuento de hadas que yo había esperado.
Porque los chicos cambian. Mienten. Te pisotean el corazón


El club de los corazones solitarios és un llibre que hauria de ser brillant, però com que li falta polir alguns aspectes està lluny de ser-ho. Els valors de la protagonista valen realment la pena, i la veritat és que é molt entretingut. Així, que, que espereu? 


25 de maig del 2015

#booksarentdangerous


Heey dreamers! Avui tenia planejada una entrada relacionant llibres amb cançons però he canviat d'idea a l'últim moment. Com molts de vosaltres jo també sóc addicta a les xarxes socials i ahir al matí vaig veure que l'Anna Todd ( autora d'After  ) s'havia unit  a un repte que em va semblar molt interessant. Així que vaig investigar una mica...

Els creadors d'aquest repte són Books Aren't Dangerous ( aquí la pàgina web )  i consisteix en penjar una fotografia on sortiu vosaltres ( o no)  amb el llibre que us ha canviat  o salvat la vida, o simplement un llibre que recomanaríeu amb el següent hastag #booksarentdangerous .  
* Sobretot cal que la fotografia sigui original i no treta d'internet!






Si aconseguim 5.000 fotografies amb el hastag ( ja sigui a twitter, facebook, o instagram) donaran  un llibre per cada fotografia publicada a escoles o biblioteques. Tot i que el repte va començar el dia 12 el dia límit és d'aquí a quatre dies! No hi ha temps a perdre dreamers! 



He pensat que al costat de booksarentdangerous podríem afegir un hastag del bloc! #shininglikeabook o simplement etiquetar el compte d'instagram del bloc. 



Què hi dieu? Us hi animeu dreamers?