Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 de juliol del 2015

LA SANG DE L'OLIMP


Heey dreamers! La ressenya d'avui és MOLT especial per a mi. No només perquè l'escriptor és dels meus preferits sinó perque significa el final de dues sagues que van marcar la meva infància i han marcat la meva adolescència. Per desgràcia, m'esperava un llibre completament diferent. 


Títol: La sang de l'Olimp
Autor(a): Rick Riordan
Idioma: Castellà
Llibres relacionats: Crònicas de la Torre, Harry Potter, Percy Jackson.
Pàgines: 502
Persona: Tercera
Editorial: LaGalera
Categoria: Fantasia
Format: Ebook

Saga: Els herois de l'Olimp


Gea necessita la sang de dos semidéus per despertar, i té previst sacrificar-los durant el Banquet de Spes, a Atenes. La tripulació de l'Argo II ho ha d'evitar, i tenen la temptació d'utilitzar Atena Pàrtenos com a arma secreta. Però saben que l'estàtua és l'única cosa que pot aturar la guerra entre el Campament Mestís i el Campament Júpiter. El més assenyat, doncs, és enviar-la a Long Island i dirigir-se ells cap a Atenes. La batalla final contra els gegants està servida.

I ara toca ressenyar el final. El final de la saga que m'ha marcat tant, el final de tots els personatges que tant m'han fet sentir. El final de TOT. I és que és un llibre tant gran i amb tant de poder que he tardat gairebé un any en poder-lo començar. De moment tot era tant perfecte que tenia por que en Rick matés algun personatge, o el llibre no superés les meves expectatives. I això és exactament el que m'ha passat.


Tot el que escrigui en Rick, per mi és art. Com diu la Hazel Grace, em llegiria fins i tot les seves llistes de la compra. I aquest llibre es mereix cinc estrelles que no l'hi penso donar. No l'hi penso donar perquè aquest llibre ha estat perfecte per a molta gent, per això sé que en Rick ha tornat a fer una feina ben feta. Però no pas per a mi i crec que quan us expliqui el perquè ho entendreu:  el final de la saga de Percy Jackson va ser tan èpic, tan increïble, tan meravellós, tan perfecte que per a mi, no feia falta que continués. Però va continuar, en Rick ens va regalar la saga Els herois de l'Olimp i ens va permetre saber més sobre en Percy i l'Annabeth. Per tant, mereixen un final i una història  tant increïblement perfecte com el primer. I no ho va ser.
Su familia estaba compuesta por todos los semidioses que luchaban a su lado, romanos y griegos, nuevos y viejos amigos. No iba a permitir que nadie separase a su familia."



El principal problema d'aquest llibre no va ser només el final. Com molts ja sabreu crec que en Percy és el millor personatge creat mai després d'en Harry Potter i abans d'en Jace i en Will Herondale. I com comprendreu em va fer moltíssima ràbia i em va decepcionar molt que ell no tingués ni una mica de protagonisme a "La sang de l'Olimp". Tots ela capítols estaven narrats des del punt de vista del Jason, de la Piper, d'en Leo d'en Nico o de la Reyna. Tampoc va ajudar que en Percy deixés de ser "ell". és a dir, ja no era l'heroi, és més SEMPRE l'havien de salvar i això no forma part d'aquest personatge. No era ell. I tot i que em va encantar conèixer més en Nico o la Reyna hagués preferit mil vegades més en Percy que en Jason. 


  “Nico observó su rostro: los ojos verde mar, la sonrisa, el cabello moreno despeinado. De algún modo, Percy Jackson le parecía entonces un chico normal y corriente, no una figura mítica. No alguien a quien idolatrar o del que enamorarse.” 

I tot i que el final em va agradar em van fallar dos aspectes: Primer de tot, crec que va ser massa simple, m'esperava una cosa encara més épica, més espectacular! I el segon aspecte és que en Percy tampoc va "formar-ne part" és a dir, realment els que van lluitar contra Gaia van ser els .. I no ho sé, em vaig sentir com si a Harry Potter a la batalla final de Hogwarts en comptes del Golden trio en Neville i la Luna s'haguéssin encarat amb Lord Voldemort. Per molt que canviés la saga per a mi en Percy sempre va ser el protagonista.




Ara anem a parlar del tema d'en Leo. Em va agradar. I com que estava preparada i ja sabia que ell seria el que moriria no vaig plorar ni una mica. Ara bé, em va fer molta pena pensar en que la Piper i en Jason encara esperen que torni...i bé m'agradaria saber com a mínim si els va arribar a veure o no... Però realment en Leo va aconseguir la Calipso no? Doncs no va ser tan tràgic :)

"Cinco minutos más tarde, con los brazos de Calipso alrededor de la cintura, Leo hizo que Festo alzara el vuelo. El dragón de bronce desplegó sus alas... y ascendieron a lo deconocido.”


En resum... Potser vaig esperar massa d'aquest llibre perquè em va acabar decepcionant. Tot i així crec que he estat molt molt molt exigent i cal dir que a gairabé tothom li ha agradat el final, així que no tingueu por i a llegir la saga!

6 de juliol del 2015

ROAD BOOKS


Heey dreamers! Avui al Magic Mondays us porto una entrada que ja havia fet l'any passat. ( Holiday Books) He anat sis dies de vacances de "carretera". és a dir, igual que l'any passat, hem tornat a fer ruta ( Cosa que m'encanta ). I al passar tanta estona al cotxe doncs he tingut molt de temps per llegir!





  • AFTER: En mil bocins ( Ressenya ) 
  • Totes les fades del regne 5/5: Jo m'esperava un altre llibre tipus Memòries d'Idhún, i en comptes d'aixó, em vaig trobar un llibre "Disney" que em va enamorar i meravellar d'una manera absoluta.
  • Girl Online 4/5:  Un llibre fresc, ràpid i senzill que em va robar el cor *-* . Tot i així la història era una mica irreal i em va faltar alguna cosa més. Cal dir però,que és un bon llibre per llegir a l'estiu. 
  • La coincidencia de Callie y Kayden 4/5:  Em va sorprendre moltíssim. M'esperava un tipus de llibre i em vaig trobar un altre. No el recordaré sempre, tampoc m'he fet sentir cap emoció així important.. però tot i així l'he disfrutat molt!
  • El secreto de Callie y Kayden 4/5: És la segona part de la bilogia, que em va agradar més que la primera. Una història d'amor complicadíssima que tot i així t'acaba enamorant. 
  • La sang de l'Olimp 4/5: Per fi em vaig atrevir a llegir-lo... I m'ha decepcionat molt...( Espero fer la ressenya aviat)
  • My life next door 5/5: Una història d'amor molt poc coneguda que m'ha fet tocar les estrelles. Senzilla, real i especial. Puc dir orgullosa, que amb en Jace Garrett he trobat el substitut d'en Cricket Bell*-* Us el recomano? Moltíssim. 
I ara mateix estic llegint Mentes Poderosas i Respira, dos llibres increïbles que apunten molt amunt!



Que en penseu? Us en llegiríeu algun?