Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 de setembre del 2014


 Heey dreamers! I avuit toca un llibre que en el seu moment ( si us he de ser sincera) em va decepcionar per les altres expectatives que m'havia fet. Ara, però no dubto en recomanar-lo ja que per molt que em decepcionés és un bon llibre.




  Títol: Numbers

· Autora: 
Rachelle Ward

· Triologia: Numbers 

· Idioma: 
Castellà

· Persona: 
Primera 



· Pàgines: 359



Des de ben petita, quan la Jem mira a algú directament als ulls pot veure uns nombres: la data de la mort d'aquesta persona. Per a molts això seria un regal, però ella ho considera una càrrega. Aquest do la converteix en una noia especial i solitaria fins que coneix a l'Spider i la seva vida cambia completament. Un dia, passejant per Londres amb el seu millor amic, la Jem pressent que passarà alguna cosa molt dolenta. Això provocarà la fugida dels dos nois, no nomès de la justícia, sinó tambè d'ells mateixos i del seu destí. Els dos es convertiran el fugitius i deixaràn enrere la inocència, al mateix temps que descubraràn que el que de veritat importa no és el final del viatge.


Com he dit, em vaig fer unes expectatives altissimes d'aquest llibre, ja que hi havia un munt de bloggers que els tenien als mini-banners ( són les franges que tinc a la dreta amb sagues o triologies que m'han encantat) Jo nomès hi tinc les que m'han agradat, si les poses totes de ben segur que no seria tan curta jejje. El cas es que el vaig comprar ( en paper) perquè el veia a tots els blocs, i mica en mica em vaig anar fent il·lusions:)








"Bueno, no és que els veigi exactament; apareixen a l'aire, dins del meu cap. Els sento, en algun lloc
darrere els ulls.Però són reals. No m'importa si la gent em creu o no. Que facin el que vulguin, perquè jo sé que són reals.I sé el que volen dir."


Jem

               ............................................................

" Ets un testimoni, Jem. Dones testimoni de que som mortals, de que els nostres dies estan contats i que tenim molt poc temps"

                                   ............................................................

" Tots ens estem morint. Tots els que estem en aquesta esglèsia i els que hi ha a fora. No em necesiten a mi perquè els ho expliqui.Però encara queda una cosa. Tots esteu vius. Ara mateix, avui, tots esteu ben vius. Us han donat un dia mes. Ens l'han donat.   

M'esperava un llibre ÉPIC! I em vaig trobar el que em vaig trobar. Un llibre distòpic ( si es pot dir així, en el meu parer no entra a cap categoría) amb una protagonista molt irritable i un personatge secundari diferent. Un llibre d'una temàtica que mai havia vist però que em va resultar una mica aborrit i previsible per parts. 


La lectura no és detallista, és més podria arribar a tenir un ritme ràpid però el personatge és tant negatiu i tant amargat que a mi m'irritava.
I tot i que al final canvia una mica, sempre la persegueix l'ombra del que va ser. No té un bon caràcter. L'altre cosa que no m'acaba de fer el pes és la manera com acaben les coses.. Massa previsible... com tot el llibre. Els moviments de la protagonista, tot és increïblament previsible. 


Però el llibre també té coses bones.Apréns sobre la vida i la mort, i viure el present.
 De no escapar de la mort, que és inevitable, i que no t'has de preucupar simplement has de viure com tu vulguis fins a l'últim moment. Sigues feliç, estima i sobretot no pensis e el final, perquè verdaderament el que importa és el viatge.


El que mes em va agradar? L'Spider. És l'ànima del llibre. Per començar és de color. Fet que ja fa que sigui diferent ja que sí, hi han llibres amb personatges de color però poquísisms en que aqest sigui el protagonista. 

A mi em va recordar a "El mecanoscrit del segon origen" en molts aspectes. Basicament aquest llibre tracta de la lluita d'alguna cosa inevitable. La mort.


I anem a pels personatges!



JEM
 No la puc suportar. De cap manera. És massa negativa, massa amargada. Val, entenc la seva actitut desprès del que li ha passat. Però no de cara al seu "poder". Vull dir, o aprens a viure amb el que tens o anem malament ehh.. i sembla que prefereix ignorar el que la fa especial.



SPIDER És basicament el motiu pel qual no vaig deixar de llegir. Dona vida al llibre. Aporta valors i tocs d'humor. Simplement màgic :) És un adolescent de 15 anys que es comporta com a tal al principi del llibre però que acaba madurant al final, molt humà, i això per a mi és importantíssim.Té els seus alt i baixos però també les seves coses bones.I crec, que haurieu de provar aquesta triologia nomès per ell.



El final és un final tancat( molt dolent) i ja et pots despedir dels protagonistes perquè no tenen massa a veure amb la segona part de la saga. És més, jo diria que aquest llibre és com una història introductoria als dos seguents. 

El millor? L'Spider

El pitjor? El caràcter de la Jem.





PD: PER PROBLEMES TÈCNICS NO HE POGUT PENJAR LA RESSENYA ABANS, EM SAP GREU!



                                                   NEVER TRUST A DUCK!

12 de setembre del 2014

I la ressenya és...

Heey dremers! Us he de confessar que jo ahir no nomès cel·lebrava la diada catalana sinó que també celebrava l'aniversari del bloc. Sí, fa mig any ja que el vaig començar. Sis mesos... i els que falten! 
Dit això, el guanyador d'aquesta setmana per nomès un vot de més és NUMBERS! de la Rachel Ward. Un llibre què bueno.. no està malament. No és dels meus preferits però si que l'acostumo a recomanar ja que hi ha gent que l'ha disfrutat al màxim. 


A disfrutar el que queda de vacances! :(

9 de setembre del 2014

COL·LABORADORES

Heey  dreamers! Com haureu vist el bloc, com molts altres té xarxes socials. Secció del bloc que jo sola no podria portar pel que agraeixo infinitament l'ajuda de les meves col·laboradores. La Jú i la Ini, les dues unes persones meravelloses que m'encantaria que coneguessiu una mica:

JÚ:Em dic Jú, tinc 16 anys i a partir d'ara portaré el Twitter de " Shining like a book". Llegeixo des de ben petita i ara mateix els meus llibres preferits són la saga de "Harry Potter" i la triologia de "50 sombras de Grey".

INI:Em dic Ini, tinc 14 anys i sóc la que s'encarrega del facebook. Igual que la Jú, jo tambè llegeixo des de petita encara que no tinc cap llibre o saga preferida. El que més acostumo a llegir són llibres de  ciència ficció i ( els que mireu el face segur que ho heu notat) manga. 


“Once you learn to read, you will be forever free.” 


8 de setembre del 2014

HOLIDAY BOOKS



Heey dreamers! Avui comença la nova secció! En aquesta secció parlaré dels llibres que m'han agradat mes, faré recomanacions o comparacions. Cada setmana hi haurà un tema :)



Avui, toca  Holiday Books! Com tots sabeu vaig marxar de vacances. Com que feia ruta, passava moltes hores viatjant pel que em va donar temps per llegir bastants llibres ( amb l'ebook). I ara us explicaré els que em vaig llegir ;)




  • PLAY : Realista/ 4 de 5/ Castellà/ 508 pàgines.
  • SHOW: Realista5 de 5/ Castellà/ 338 pàgines.
  • LIVE: Realista/ 5 de 5 / Castellà/ 318 pàgines.
  • EL TEHOREMA KATHERINE: Realista/ 4 de 5/ Català/ 320 pàgines.
  • BESOS DE MURCIÉLAGO: Amor Realista/ 5 de 5/ Castellà/ 225 pàgines.
  • THE DUFF: Amor Realista/ 4 de 5/ Castellà/ 301 pàgines.
  • APUESTO POR TI: Amor Realista/ 3 de 5/ Castellà/ 281 pàgines.
  • PURO: Distopía/ 5 de 5/ Castellà/ 432 pàgines.
  • MESTIZA ( covenant): Amor Paranormal/ 3 de 5/ Castellà/ 315 pàgines.
  • PURO ( Covenant) poc originals ehh?jejej : Amor Paranormal/ 4 de 5/ Castellà/ 456 pàgines.
  • DEIDAD ( Covenant): Amor Paranormal/5 de 5/ Castellà/ 375 pàgines. 
  • APOLLYON ( Covenant): Amor Paranormal/ 4 de 5/ English/ 363 pàgines.
  • EL CLUB DE LOS CORAZONES SOLITARIOS: Amor Realista/ 4 de 5/Castellà/ 336 pàgines
  • HIDDEN GIRL: Amor Realista/ 3 de 5/ Castellà/ 291 pàgines.



Com veieu, vaig aprofitar bastant el viatge jejej. La majoria 9/14 són o realistes o d'amor realista perquè em vaig adonar de que anava una mica fluixa amb aquesta categoria.


  • QUINS RECOMANO?            
  1. Saga Play ( Javier Ruescas)Similar a.. res que haigi llegit
  2. Besos de murciélago *-* ( Similar a... Lola y el chico de al lado.
  3. Saga Covenant ( Jennifer L. Armentrout)Similar a... Vampire Academy.
I vosaltres? Quins llibres heu llegit?

7 de setembre del 2014

FANART: LAURA

Heey dreamers!! Avui us porto una entrada molt i molt especial! Ja sabeu que em podeu enviar el que sigui i que si m'agrada i em doneu permís jo ho penjaré. I la Laura m'ha enviat aquest FANART del moment en que es comença a veure que el Ron i l'Hermione estan enamorats al ball d'hivern de Harry Potter i el calze de foc! Moltissimes gràcies Laura!

*- No ho entens Ron! Si no t'agrada en Viktor... haver-me invitat abans que  ell!
- No vull invitar-te. No ho entens!
- Crec que si que ho entén, millor que tu. Esteu enamorats :)