Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 d’agost del 2014

BAJO EL CIELO ETERNO

Bajo el cielo eterno

 Heey dreamers! Avui us porto un altre llibre distòpic, però aquest cop és diferent. ORIGINAL, ÚNIC i gairebé perfecte. 






FITXA:

  Títol: Bajo el cielo eterno

  Autora: Veronica Rossi

  Triologia: Bajo el cielo etreno

  Idioma: Castellà

  Persona: Tercera

  Pàgines: 400









SINOPSIS:  (Castellà)


 Desde que estaba fuera había sobrevivido a una tormenta de éter, alguien la había amenazado con un cuchillo y había visto hombres asesinados. Pero esto es aun peor. Aria ha perdido su casa en la protegida ciudad de Ensoñación y sabe que sus probabilidades de sobrevivir en esta tierra agreste son mínimas. Si no son los caníbales, serán las violentas tormentas eléctricas de éter las que acabarán con su vida. Incluso el aire que respira puede matarla. Entonces conoce a un salvaje de nombre Perry. Es salvaje, un salvaje, y su única oportunidad de sobrevivir. Perry es uno de los cazadores de su tribu y ve en Aria la fragilidad que podría esperarse de una residente. Sin embargo, él también necesita su ayuda: ella tiene la llave para su propia salvación. Aria y Perry son diametralmente opuestos, pero si pretenden sobrevivir tendrán que aceptarse el uno al otro. Su improbable alianza crea un vínculo que determinará el destino de cuantos viven bajo este cielo eterno.






COM EM VAIG FER AMB EL LLIBRE?

Simplement ja des de la sinopsis vaig veure que aquest llibre seria diferent. Diguem que em va "captivar", no sé. Tenia tantes ganes de llegir-lo que el vaig acabar comprant en ebook( trencant la meva norma de els primers de cada saga comprar-los en paper)Que malota!.. Val no I no me'n penedeixo gens! Perquè és una triologia única. 



RESUM PERSONAL:

Quan es va acabar el món tal i com el coneixem els humans es van veure obligats a crear un refugi on els seus descendents poguessin viure tranquils i sobretot segurs. Això era "Ensoñación", un lloc virtual on la vida és  millor que  la vida real. Tots els membres porten un Smarteye, un dispositiu que els permet mantenir-se connectats a sobre d'un ull. L'Aria, per una estupidesa ( que no es culpa seva ) ha estat expulsada d'aquest lloc, pel que es veurà obligada a  sobreviure als verdaders perills del nou món. Però el que fa més por a l'Aria no són les tempestes, ni el fet de quedar-se sola, ni cap altre perill que pugui suposar sobreviure. El que li fa més por són els salvatges. Aquells humans que sempre han viscut a l'exterior, sense protecció. El que no s'espera l'Aria és que ajudarà a un salvatge i arribarà a sentir alguna cosa per ell. 




BOOK-TRÀILER:

Pot contenir Spoilers( és en anglès):


FRASES QUE TENEN MOLT A DIR:(Castellà)
.............................................
"Un mundo de nucas bajo el cielo eterno."

Aria



.............................................


"- Aria...todo el mundo se siente deprimido y triste alguna vez. Lo que nos hace diferentes es nuestra manera de actuar. Y estos ultimos días tú has seguido adelante a pesar de esos pies. A pesar de no conocer el camino... A pesar de mí."

Perry




.............................................



 "¿Cómo lo conseguía? Cómo lo hacía para lograr que se sintiera débil y fuerte a la vez? Entusiasmado y aterrado? 

                              Perry






.............................................
"Entrelazados, encajaban el uno contra el otro a la perfección. Aria nunca se había sentido así , mientras exploraba su sabor. Mientras sentía la fuerza de sus brazos a su alrededor. Mientras aspiraba el olor a sudor, cuero y leña encendida. Sus olores. Se sentía como si acabara de encontrar un momento "para siempre". Como si fuera así como siempre habría debido sentir-se.

Aria


.............................................
   -Soy cazador.
    -Ah, eso lo explica todo.
    Perry no sabía qué era lo que explicaba, más allá del hecho de que, en efecto, era cazador.
    O sea, que tú...matas cosas. ¿Animales y cosas?
    Perry cerró los ojos. Después se echó hacia atrás y le dedicó una amplia sonrisa.
    -Si se mueve, lo mato. Después lo destripo, lo despellejo y me lo como.
    Ella meneó la cabeza, con la mirada perdida.
    -Es que no acabo de creerme que seas real.
    Perry frunció el ceño.
    -¿Y qué otra cosa iba a ser, Topo?


Aria & Perry



.............................................



OPINIÓ PERSONAL:


Abans de comprar-lo vaig llegir una ressenya ( no recordo ara mateix d'on) On deia que aquest llibre és molt poc conegut i hauria de ser-ho tant com Divergent o Els jocs de la fam. I n'estic completament d'acord. El problema d'ara és que hi ha aquesta moda de les distopies i clar, ni ha tantes que costa trobar les millors i les mes originals. Pels que ja esteu cansats de buscar, aquesta és la vostra.

Té una trama molt original, pel tema dels salvatges, els regnes, l'smart-eye... és diferent. Es com una barreja d'un futur amb els temps prehistòrics. Una barreja, molt ben trobada, on no hi ha res fora de lloc. Amb uns protagonistes meravellosos i increïblement treballats. Té capítols molt bons i lleugers de llegir. El que no em va acabar d'agradar és tot el tema de la tercera persona. Ja que a vegades no sabia si estava parlant en Perry o L'Aria( Els capítols estaven repartits, alguns des del punt de vista d'ella, altres des del d'ell.) Penso que hagués estat millor escriure'ls en primera persona, sense tantes complicacions. 

Els personatges secundaris tambè estan molt ben treballats i a mi personalment em van encantar els noms :) Els trobo molt originals i divertits:

Rugido, Tizón, Garra, Valle, Arroyo, etc



Aquest llibre m'ha arrancat somriures d'orella a orella gràcies a la ingenuïtat de l'Aria respecte al món d’en Perry, la seva manera d'adaptar-se, els seus comentaris... Es que s'ha de dir que són completament diferents. Això fa que encara m'agradi mes la parella que fan.  Però diuen que els oposats s'atrauen no? 


En general és un bon primer llibre, la història té bon ritme i no té moments lents, està plena d'aventura, acció, amb personatges que no pots evitar acabar el llibre encarinyan-te d'ells i una mica d'amor. La distopia perfecta! O no?

I anem a pels personatges!


L'ARIA: Em va costar bastant connectar amb aquest personatge en concret, però la veritat és que hauríeu de llegir el llibre només per veure els comentaris que fa al adaptar-se XD. Al final, em vaig acabar encarinyant amb ella. :) 



EN PERRY:
 No tinc paraules, des de la primera pàgina a la que va aparèixer jo ja vaig voler conèixer el seu món. I una vegada conegut em vaig quedar sorpresa amb la complexitat del personatge. És una mena de salvatge inadaptat i això es superior a mi *-* El que fa pel seu nebot, per l'Aria, pels seus amics... Es increïble. 




El final em va encantar! Però ara no puc esperar ni un minut més a llegir el següent!

El millor? En Perry i l'originalitat de la saga

El pitjor? La manera que té d'escriure l'autora.



                                                   NEVER TRUST A DUCK!



13 d’agost del 2014

Heey dreamers! Com ja sabeu, aquesta setmana marxo de vacances, i us vull explicar una moca quins llibres llegiré. Potser no em donen temps a tots, potser me'n donen a més. El cas es que si voleu fer una mica el seguiment, ho podeu fer a l apartat que diu: 


  • Romeu i julietta ( clàssic)
  • Puro ( distopia )
  • Besos de murcielago ( romantic realista)
  • Mestiza ( amor paranormal )
  • The duff ( romantic realista)
  • El tehorema katherine ( realista)
  • Opposition ( amor paranormal)

10 d’agost del 2014

VACANCES :)

Heey dreamers! Sí, marxo de vacances. Tothom necesita descansar no? Per això publico l'entrada per fer-vos saber que durant les dues setmanes seguents, no és podrà votar per la ressenya perquè ja les tindré preparades. Es penjaran quan tocarà però no les podreu esollir.

Encara no tinc clar quines seràn. Probablement estaran entre aquestes tres:


  1. Mírame y dispara
  2. Bajo el cielo eterno
  3. A dos centímetros de ti 


PD;  Els resultats de l'enquesta que està en marxa serviran per la primera setmana de setembre. 
I una cosa bona es que en aquestes dues setmanes podré llegir moltissim, així que quan torni tindreu moltissimes noves ressenyes, novetats, de tot :)