Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 de maig del 2015

PRODIGY- M A R I E L U


Heey dreamers! Com veieu hi va haver un error amb el gadget de l'enquesta, encara que crec recordar que va guanyar aquesta meravellosa continuació de Legend *-*

Títol: Prodigy
Autor(a): Marie Lu
Idioma: Català ( Disponible en Català, Castellà, Anglès...)
Llibres relacionats: Legend, Champion, Divergent, Els jocs de la fam, The maze runner...
Pàgines: 406 
Persona: Primera
Editorial: Cruïlla ( Gràcies per l'exemplar)
Categoria: Distopia 
Format: paper

Saga: Legend ( Legend, Prodigy, Champion )



LA JUNE ESTÀ FORA DE LA LLEI.
LA NENA PRODIGI DE LA REPÚBLICA
HA GIRAT L'ESQUENA A TOT ALLÒ EN QUE CREIA.  

PER PRIMERA VEGADA, EN DAY,
EL LLOP SOLITARI,
PENSA UNIR-SE A UN GRUP ORGAITZAT:
ELS PATRIOTES.

PERÒ SÓN LA REPÚBLICA I ELS PATRIOTES TAL COM SEMBLEN? EL JOC D'EN DAY I LA JUNE S'HA TORNAT MÉS ARRISCAT. A LES SEVES MANS HI HA QÜESTIONS DE VIDA O MORT. AIXÒ, ELS UNIRÀ MÉS... O ELS SEPARARÀ PER SEMPRE?  

Les segones parts acostumen a ser les pitjors, però Prodigy és una de les excepcions! Aquest llibre em va agradar moltíssim, fins i tot més que el primer!


He is beauty, inside and out.
He is the silver lining in a world of darkness.
He is my light.”

El llibre continua amb el mateix estil que l'anterior; capítols alternats entre en Day i la June,  molta acció i per tant molt senzill i ràpid de llegir. I com a Legend, el fet de l'alternança és una de les coses que més m'ha agradat ja que crec que si haguessin escrit la trilogia amb només en Day , per exemple, com a únic protagonista ens haguéssim perdut al meravellós personatge de la June! 

“Mira, de vegades em pregunto com serien les coses si, simplement... t'hagués conegut un bon dia i llestos. Com la gent normal, saps? Si t'hagués vist pel carrer un matí assolellat i hagués pensat: "Mira quina noia tan maca" i t'hagués aturat, t'hagués fet dos petons i t'hagués dit: "Hola sóc en Daniel".” 

Tant els personatges com la seva història m'han meravellat per segona vegada.Aquests llibres simplement t'atrapen.. Creieu-me, que una vegada començes... no pots pas parar.  
He d'acceptar que per un moment vaig tenir por que la June s'enamorés del nou Elector ( que per cert, m'ha semblat un personatge fantàstic! Encara que massa somiador penso jo) Però només em va caldre un capítol per veure que l'amor d'aquell parell és màgic i irrompible ( o això creia). El que em va sorprendre molt va ser el curs que van agafar les coses, és a dir, jo pensava que en Day és tornaria un patriota radical o alguna cosa així, i bé ja m'esperava que la June seria reclamada per La República. Però el que em va sorprendre més va ser que ni un ni l'altre es va radicalitzar amb les seves creences, no els importava la política en realitat. Ells, només volien sobreviure i clar trobar el germà d'en Day. Ah! I durant el capítol del retrobament vaig plorar com una magdalena!  
“Love is illogical, love had consequences--I did this to myself, and I should be able to take it.” 

Val. Per molt que hagi superat les meves expectatives he d'admetre que el final em va xocar moltíssim! De veritat que calia? Si a Legend em queixava de com de previsible era l'autora, que li diguessin a en Day que s'estava morint va ser un cop baixíssim! Per un moment vaig pensar que diria que en tenia càncer i vaig pensar "Si home, no sabeu ser més originals?" Vinga home! I encara a sobre ell deixa la June sense donar explicacions! Em va deixar un gust agredolç a la boca...


Si em queixava de que Legend era prevsible a Prodigy la trama fa uns girs tan sorprenents com increïbles! Clarament supera el seu brillantísim llibre anterior, sí, estem parlant de material de primera dreamers!

27 d’abril del 2015

BOOK-HAUL


Heey dreamers! Com que ha passat Sant Jordi i per algun extrany motiu ( jeje) aquest mes he adqeuirit més llibres dels que acostumava he decidit fer un Book-Haul d'Abril! Alguns són en format Ebook, altres són en paper. Ja em direu què en penseu!



Vaig aconseguir "Et donaré el sol" gràcies a Fanbooks. Mil gràcies. El divendres passat vaig fer-ne la ressenya i us la deixo aquí perquè veieu fins a quin punt m'ha encantat aquest llibre *-* 

No us sembla una portada preciosa?



Jo no visc a Vic, però per casualitats de la vida aquell divendres hi era. Estava sola i es va posar a ploure com mai. Jo volia arribar a la plaça i ( no podia ser d'altre manera) em vaig perdre. Vaig entrar a la primera botiga que vaig veure, que va resultar ser una llibreria grandiosa! *-* On, a més a més de tenir moltíssims llibres ( tant en català, com en castellà) hi feien descompte per Sant jordi. Evidentment, no vaig sortir amb les mans buides. Em vaig comprar aquesta meravella . Segurament ja tots sabeu en què es basa aquest llibre però ho explico per si algú no ho sap. Destrossa aquest diari és un llibre dedicat als perfeccionistes. A cada pàgina hi ha una instrucció escrita per destrossar el diari, algunes de les més bones són "Crema aquesta pàgina" o "Emportat el diari a la dutxa" o "Pinta el llom"...


Sí, aquest Ebook Kindle Paperwithe amb la funda groga és el  meu ( Ja ho sé, ja ho sé, en la meva defensa diré que a la pantalla de l'ordinador la funda semblava verda val?) El llibre. El vaig acabar ahir mateix, i em va encantar! Ara bé, crec que anava amb unes expectatives massa altes perquè no em va agradar tant com altres del mateix gènere. La trama em va semblar masa comuna i aburrida, els protagonistes no estaven malament suposo.. Però per mi els que s'enduen la palma són els personatges secundaris. Molt i repeteixo molt bons! 



La Sarah Dessen m'ha enamorat amb tots i cada un dels seus llibres. Així que espero que aquest no em decepcioni! La veritat és que em moro de ganes de llegir-me'l! Vaig començar les primeres pàgines però vaig preferir deixar-lo per quan fes més bon temps, i així el podria llegir a l'hamaca :) jejejej *-*



Gràcies a Fanbooks per l'exemplar! Ara que he acabat Angel Fall espero poder-lo llegir! Si he de ser sincera pinta molt millor que "El tehorema Katherine". Així que sí, espero bastant d'aquest llibre. Ah per cert, la trama d'aquest llibre em recorda molísstim als típics contes de quan erem petits on hi ha dos nens molt similars i un és ric i l'altre és pobre, i es canvien de lloc només per al final veure que ja estaven bé abans de canviar-se. Si oi?

I sí, us vaig fer cas i aquest va ser el meu llibre se Sant Jordi! Espero començar-lo molt aviat, ja que pel que diuen està molt bé. De moment, de la Laura només m'ha decepcionat "Dos velas para el diablo" que ni tant sols vaig acabar! Però tinc por que s'assembli a la saga Iron Fey, que hi té alguns similtud en la sinopsis! Bueno, ja veurem no?


Reconec que el llibre no em crida massa l'atenció. Però ja que gràcies a la web Adolescents.cat he pogut tirar el meu projecte endavant vaig decidir donar-li una oportunitat. Així que moltíssimes gràcies LaGalera per l'exemplar! Qui sap? Potser em sorprén positivament i tot!

I a vosaltres? Què us han semblat les meves adquisicions? Què us vau comprar per Sant Jordi?