Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 de maig del 2015

ANGEL FALL

Heey dreamers! Avui porto un llibre que m'ha agradat i m'ha decepcionat a la vegada.  Un llibre amb una barreja de gèneres original i sorprenent però del que esperava més.  Suposo que em va passa el que em passa sempre; Vaig començar a llegir-lo amb unes expectatives massa altes. 

Títol: Angel Fall
Autor(a): Susan Ee
Idioma: Castellà
Llibres relacionats: Hush Hush, .
Pàgines: 406 
Persona: Primera
Editorial: Océano Gran Travesía
Categoria: Distopia /Amor paranormal
Format: Ebook ( També disponible en paper)

Saga: Angel Fall 



Han pasado seis semanas desde que los ángeles del Apocalipsis descendieron para demoler el mundo moderno. Las pandillas callejeras gobiernan los días mientras el miedo y la superstición controlan la noche. 

Unos ángeles guerreros se llevan consigo a una indefensa niña pequeña, pero Penryn, su hermana de diecisiete años, hará lo que sea para recuperarla. Cualquier cosa, incluso llegar a un pacto con un ángel enemigo. Raffe es un ángel que se encuentra a punto de sucumbir a manos de otros ángeles rivales y sin alas con las que defenderse. 

Viajando a través del ahora oscuro y retorcido Estado de California del Norte, solo se tendrán el uno al otro para sobrevivir. Juntos, viajarán al bastión de Los Ángeles en San Francisco, donde ella lo arriesgará todo para rescatar a su hermana y él se pondrá a merced de sus más grandes enemigos para recuperar su grandeza perdida.

M'esperava més d'aquest llibre. Com que la gent n'anava parlant tant bé , les meves expectatives anaven pujant. I sense adonar-me'n ja m' esperava un llibre d'un nivell impossible d'arribar.  Tot i així m'ha semblat una barreja molt original de dos gèneres que jo considerava com l'aigua i l'oli. 


"My friends call me Wrath,” says Raffe. “My enemies call me Please Have Mercy. What’s your name, soldier boy?" .”


Els àngels han destruït el món. L'han fet seu. Molta gent ha mort, no hi ha menjar, tota la ciutat està destrossada i  ha arribat un punt on sortir als carrers ja és un suicïdi. No pels àngels, ( que de fet ja no s'han deixat veure més) sinó per els diferents grups d'humans que van marcant la ciutat. La Penryn ha de cuidar a la seva germana, que va amb cadira de rodes i a la seva mare que pateix esquizofrènia. És realment una persona molt forta.  Per això quan els àngels segresten a la seva germana no dubta en "atrapar-ne" un  de ferit i fer un pacte amb ell.  Ella l'ajudarà a recuperar les seves ales a  canvi de que ell l'ajudi a trobar la seva germana. I així tots dos s'embarquen en una aventura increïble.


"I never thought about it before, but I'm proud to be human. We're ever so flawed. We're frail, confused, violent, and we struggle with so many issues. But all in all, I'm proud to be a Daughter of Man."  

La trama em va semblar molt original i ben creada, en canvi els personatges no em van acabar de convèncer. Per la trama la Susan va barrejar l'Apocalipsi (Tema molt distòpic) amb els àngels (Tema molt paranormal) i no sé com però el resultat em va encantar! Cada detall estava cuidat, no hi havia res fora de lloc... No havia llegit mai un llibre que barregés les dos temàtiques i he de dir que em va sorprendre molt positivament. 

En canvi els personatges em van decepcionar.  Havia llegit crítiques meravelloses que els deixaven molt bé i suposo que per això m'esperava més. No em van dir res, no em van fer sentir res, no em van fer indignar-me, enfadar-me, riure o plorar... Simplement estaven buits. Tampoc va funcionar la barreja dels dos gèneres aquí. En Raffe era un personatge perfecte, sense defectes, que mai s'equivocava, ( Clarament paranormal ) mentre que la Penryn era molt diatòpica: Amb problemes, amb defectes, amb virtuts també. Ràpida d'actuar i  molt valenta... Simplement no va funcionar per a mi. 

"How sad. A leader bereft of followers. An angel with severed wings. A warrior without a sword.” Beliel circles Raffe like a shark as he taunts him. “You have nothing left."
"He has me," I say.”
L'altre tema que tampoc em vaig creure va ser la seva història d'amor. Si se’n pot dir així... Sí que veia que la Penryn li començava a agradar en Raffe, però per part d'ell només veia indiferència. Amb el final em vaig quedar com "Què?! " M'he perdut un capítol on s'enamoren o com ha anat la cosa? " Em vaig quedar flipant, la veritat... O sigui, hi ha llibres on els personatges s'enamoren en cosa de dos pàgines i aleshores hi ha Angel Fall on representa que els personatges estaven enamorats i tu ( el lector) no ho havies ni vist! 


Angel Fall em va agradar. La Susan va aconseguir una barreja perfecta de dos gèneres completament diferents, però no li va sortir tant bé amb els personatges ni amb la seva història d'amor...

3 comentaris:

  1. Estic d'acord amb tu! Els personatges no estan gens cuidats i la noia és com que veu l'àngel i ja ohh, no pot deixar-lo i ja automàticament "li agrada". I sisi de cop al final és com ejem ejem... M'he perdut algo? Igualment jo crec que la trama podria haver estat més currada i ami em va faltar que em parlessin mes sobre els àngles, nose, el llibre ha quedat com pobre... Espero que el segon sigui millor la veritat

    Laila

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laila!
      M'encanta que algú pensi com jo! Però a mi, la trama em va agradar bastant, no ho sé.. em va semblar original i ben feta... Esperem que el segon sigui millor!
      Ens veiem ! <3
      Clar's4

      Elimina
  2. Hola!
    Doncs tot i que ara hi hagi diversos booktubers que parlen del llibre no em crida gens l'atenció... Suposo que és el gènere...
    Fins aviat!

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!