Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 de maig del 2015

#booksarentdangerous


Heey dreamers! Avui tenia planejada una entrada relacionant llibres amb cançons però he canviat d'idea a l'últim moment. Com molts de vosaltres jo també sóc addicta a les xarxes socials i ahir al matí vaig veure que l'Anna Todd ( autora d'After  ) s'havia unit  a un repte que em va semblar molt interessant. Així que vaig investigar una mica...

Els creadors d'aquest repte són Books Aren't Dangerous ( aquí la pàgina web )  i consisteix en penjar una fotografia on sortiu vosaltres ( o no)  amb el llibre que us ha canviat  o salvat la vida, o simplement un llibre que recomanaríeu amb el següent hastag #booksarentdangerous .  
* Sobretot cal que la fotografia sigui original i no treta d'internet!






Si aconseguim 5.000 fotografies amb el hastag ( ja sigui a twitter, facebook, o instagram) donaran  un llibre per cada fotografia publicada a escoles o biblioteques. Tot i que el repte va començar el dia 12 el dia límit és d'aquí a quatre dies! No hi ha temps a perdre dreamers! 



He pensat que al costat de booksarentdangerous podríem afegir un hastag del bloc! #shininglikeabook o simplement etiquetar el compte d'instagram del bloc. 



Què hi dieu? Us hi animeu dreamers?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!