Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 de novembre de 2014

Percy Jackson B O O K - T A G ( M A G I C MO N D A Y S)Heey Dreamers! Avui, us porto una entrada molt especial. serà el Magic Mondays, encara que , aquesta vegada l'abanço i el publico avui, dissabte. Perquè? Doncs perquè és un book-tag conjunt! Shining like a book col·labora amb una web que em va enamorar des del primer moment i no nomès perquè és una web esclusivament d'en Percy Jackson sinó perquè les seves propietaries són unes persones meravelloses. Si voleu veure les meves respostes o hi voleu fer una ullada no dubteu en entrar aquí.

De quin déu o deessa voldries ser filla?

Elna: la veritat és que em semblaria genial ser filla de qualsevol déu o deessa, però si haig de triar possiblement diria Atenea o Apol·lo, perquè crec que la intel·ligència i l’art són el millor que tenim els humans.

Marta: aquesta pregunta és molt difícil de respondre, ja que m'agradaria ser filla d'Ares o d'Atenea per ser bona lluitadora, d'Hefest per saber construir meravelles, etc... Però crec que triaria Hades i no tinc molt clar perquè, però hi ha alguna cosa que m'agrada molt del Nico i que em fa triar Hades, suposo que perquè em sento atreta per les coses misterioses jajjaj


Preferiries anar al Campament Mestís o al Campament Júpiter?

Elna: preferiria anar al Campament Mestís, perquè no crec que pogués aguantar els entrenaments dels Campament Júpiter, però si no fos per això, segurament diria el Campament Júpiter perquè m’agrada la idea de Nova Roma, on els semidéus i semideesses poden tenir una vida fora de perill.

Marta:  al Campament Mestís perquè va ser el primer campament que vaig conèixer i sento que el conec com si hi anés allà tant en persones com en el funcionament... També perquè sempre m'han agradat més els grecs que els romans deixant a banda les novel·les.

Què opines de les pel·lícules?

Elna: les pel·lícules no m’han agradat. Potser estan bé si no t’has llegit els llibres, però crec que han canviat algunes coses que haurien d’haver deixat com als llibres.

Marta: les pel·lícules (com sempre) poden ser millorades, s'hi podrien afegir coses que surten als llibres i no a les pel·lícules que encara que siguin detalls (o no) és nota la diferencia, tot i així el cast m'agrada molt.

Què en penses de la nova saga que està escrivint Rick Riodan? I si no fos de mitologia nòrdica de quina mitologia t'agradaria que fos? 

Elna: crec que serà genial! Em sembla molt bé que sigui de mitologia nòrdica però, encara que ja sé que no és exactament el que Rick Riordan acostuma a fer, m'encantaria que escrivís alguna saga de llegendes artúriques o basada en les llegendes de les Mil i Una Nits. Si ha de ser alguna mitologia, triaria la mitologia asteca.

Marta: tinc moltes ganes de llegir-la, encara que m'encanta la saga de Percy Jackson i els seus personatges tinc ganes de "canviar d'aires". Si no fos nòrdica m'agradaria que fos de mitologia hindú o xinesa.
Prefereixes en  Percy, l'Anabeth i  en Grover o en Jason, la Piper i en Leo?

Elna: El grup den Jason, la Piper i en Leo m'agrada molt (sobretot el Leo perquè em fa molta gràcia), però trobo a faltar els personatges originals, especialment en Grover, que ja no surt. El que m'agradaria més seria que sortissin tots junts, però si haig de triar diria el trio original.

Marta: El Percy, l'Annabeth i el Grover, perque me'ls sento més meus (per si no s'ha notat la lectura de la 1ra saga de Percy Jackson em va marcar molt :D)

Quin és la teva "cita" preferida de tota la saga?

Elna: m'encanten els moments en que en Percy es mostra com una persona molt normal, i no com els típics herois que ho fan tot bé, com en The Lightning Thief quan en Percy salta del Marble Arch i pensa:
"I'd love to tell you I had some deep revelation on my way down, that I came to terms with my own mortality, laughed in the face of death, et cetera.
The truth? My only thought was: Aaaaggghhhhh!”
Però la meva cita preferida és “There is always a way out for those clever enough to find it.”

Marta: La veritat es que en tinc milers i m'ha costat molt decidir-me pero he triat aquesta perquè al llegir-la em va fer riure molt :D
"Why can't you place a blessing like that on us?" I asked.
"It only works on wild animals."
"So it would only affect Percy," Annabeth reasoned.
"Hey!" I protested."

Quin és el teu personatge preferit de tota la saga?

Elna: el Nico Di Angelo. Crec que és el personatge que ho ha passat més malament però tot i això mai s'ha rendit. El Nico és definitivament el meu personatge preferit.

Marta: diré que és el Percy encara que soni molt típic perquè hi ha molts moments durant tots els llibres en el que em sento identificada amb ell i perquè em fa riure molt perquè és molt maldestre i ja que passi el que passi sempre ho acaba solucionant d'una manera inesperada o còmica que sempre et fa riure.


Si tinguèssis en Rick Riordan davant, què li diries?

Elna: li donaria les gràcies per haver escrit tots aquest llibres i li demanaria que continués escrivint.

Marta: "Gràcies, moltes gràcies." Li diria aixo mil i una vegades perque estic suuuuper agraida de que decidís escriure aquets llibres ja que són dels pocs que han aconseguit fer-me riure, plorar, emocionar-me i viure d'una manera tan intensa la vida d'uns personatges de llibre.         Què us ha semblat?

R E S P I R A.   V I U.   L L E G EI X. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!