Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 de novembre del 2014

MY TRAVEL JOURNAL ( M A G I C M O N D A Y S )

Heey dreamers! A tots ens ha passat que hem llegit un llibre i automàticament hem volgut anar al lloc o al país on els protagonistes van viure moments màgics... O no? Avui us porto els llocs on ( gràcies als llibres que he llegit) m'agradaria viatjar:


Espais Reals


                       

La ciutat de l'amor no hi podia faltar en aquesta llista... sobretot desprès de llegir " Un petó a París". Hi vaig anar una vegada quan era petita, però aleshores no vaig comprendre que probablement estava passant per llocs on (fictíciament) l'Anna i l'Étiene havien compartit tots aquells moments que ara, anys desprès em fan suspirar. J'adore Paris!



Amsterdam! Allà s'hi han viscuts molt bons moments a "No està escrit a les estrelles" però també de no tant bons. Això sí, és un punt clau al llibre i per aquest simple fet a mi ( que no sóc gaire fan d'anar a  museus ni exposicons) m'encantaria passar per tots els llocs on ells van passar, però sobretot entraria al Museu de l'Anna Frank, perquè? Els que heu llegit el llibre ja ho sabeu... I també al banc. Al banc on ens va caure el món a sobre. Perquè aquesta petita peça també és molt important.





Londres! Peerò no qualsevol part no! Exactament al castell que va ser "disfresat" de Hogwarts per rodar les pel·licules. Per desgràcia és el més proper a Harry Potter que tenim aquí a la vora ( ja m'enteneu). Tot i així em faria una il·lusió infinita poder visitar-lo!




I m'encantaria fer una ruta per Europa... passant exactament pels mateixos paísos que van passar els amics de Play. Realment és la part més bonica de tota la saga... on veiem com de forta és la seva amistat. Una amistat que no té límits. ( Fire Wings sempre)






                  

I per últim USA!No recordo exactament a quina part però de veritat que NECESITO veure les casetes on viuen la Lola i el Cricket. Les vaig veure en aquesta foto i em vag enamorar*-* Si són reals, penso visitar-les!


I vosltres? Ampliarieu la llista? Heu viatjat a aquests llocs?

R E S P I R A.   V I U .   L L E G E I X.

9 comentaris:

  1. Hola clars!
    Acavo de descobrir el teu blog i m'agrada molt, sobretot la seccio de magic mondays! e vist que has llegit moltes sagues i em faria molta ilu q un magic mondays fos un recorregut per els teus presatges......

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      Moltes gràcies! Sempre em fa molta il·lusió rebre comantaris dels dreamers més recents! *-* Saps que passa? Que tinc la majoria de llibres en ebook, ipad... durant la meva èpoc lectora n'he tingut tres o quatre, alguns dels quals s'han trencat o "mort". Pocs en tinc amb paper. Tot i així no faltarà l'entrada... ( La tallare en tres parts perquè no es faci tan pesada ) ( Ebook-ipad-paper) Però es moltíssima feina recuperar tots els llibre sperduts així que pot ser que no puguem veure l'entrada fins a finals d'any :(

      Ens veiem :)

      Elimina
  2. Si et serveix d'ajuda, les casetes de USA que has posat estan a San Francisco :)

    Si vols hi anem junts que a mi m'encantaria veure tots els llocs on Scottie segueix a Madeleine a la pel•licula Vertigo :")

    Una abraçaaada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres moltes gràcies Marc! M'estava tornant boja amb aquest tema jejej :)

      M'encantariaa *-* el dia que aconsegueixi els diners.. :( No he vist aqusta pel·licula. Pel que veig t'ha agradat :) Ja la miraré!

      Petoons <3

      Elimina
    2. Home, es bastant antiga i potser no t'agrada. Es una historia d'amor bastant dramatica i amb temes de policies i fantasmes entre mig... I, per cert, felicitats per l'entrada, em va encantar! A mi tambe m'encantaria anar a la majoria dels llocs que has dit, sobretot fer una ruta per Europa :) Si vols informació sobre Berlin o Paris, al meu blog la podras trobar jeje

      Elimina
  3. La veritat és que a anar a aquests llocs nose si m'agradaria. Seria com veure les coses com són en realitat i no com les pinten al llibte. No se si podria. Però suposo que si em donessin a triar, triaria veure l'andana 9 i 3/4.

    PD: tu t'has llegit la triologia Matched d'Ally Conde? El primer llibre es diu Junts. Si saps quina es, diguem la teva opinio plis.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaa Clary! <3
      Jo crec que al veure la realitat.. podria fer-me la meva propia fantasia, mes realista encara. Podria somiar, sabent queencara em queda esperança, que no és tot fruit de la imaginació.

      Oi tant! Em va agradar bastant, però em va passar que la vaig llegir just desprès de Delirium i resulta que les dues sagues són gairabé clavades! Pel que no la vaig disfrutar el que l'hauria d'haver disfrutat... :(

      Ens veieem <3

      Clar's4

      Elimina
  4. Hola Clar's =) Soc l'Arelies, del blog Books&Paradise. Moltes gràcies per el teu preciós comentari, m'ha fet treure un somriure ben gran <3
    M'he mirat el teu blog i sincerament no tens res a envejar dels altres, tens unes seccions molt diferents i interessants (El concurs primavera-estiu m'ha semblat genial!!)
    I el que tot el blog sigui en català m'encanta, es com més familiar. M'encanta!!^^
    Hem quedo per aquí guapa <3
    T'he començat a seguir al twitter també, així podrem seguir parlant per allà =)
    Un petonet,
    Arelies

    ResponElimina
  5. Hola!

    A veure, intentaré ser ràpida i clara aver si puc hehe :)

    Bueno, t'explico: unes quantes noies adolescents catalanes estem creant un blog tant de notícies com de coses que ens interessin a les noies.

    Només m'he passat per aquí per comentar-te que ens agrada molt el teu estil d'escriure, i d'expressar-te i així i és per això que et voliem demanar si et vindria de gust col·laborar amb nosaltres en el tema literatura. Cal dir que tot seria bastant com vulguessis tu, només recomanant llibres de tant en tant, o escribint alguna notícia relacionada amb la literatura i figuraria sempre a les entrades el teu nom i el teu blog.

    Bé, si estàs interessada, envia'ns un email si us plau, ens faria molta il·lusió que participessis en aquest projecte.

    Email: mondenoies@gmail.com

    Blog: http://www.mondenoies.blogspot.com

    Merci per tot, segueix així, esperem la teva resposta,

    petons d'unes grans lectores:

    Món de noies <3

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!