Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 d’octubre del 2014

TOP 6 ESCRIPTORS ( M A G I C M O N D A Y S )



Heeey Dreamers! Avui al M&M us porto el TOP 5 escriptors! Perquè per escriure un llibre no nomès s'ha de tenir imaginació i temps lliure... també s'ha de tenir talent i aquella "espurna" especial que nomès tenen un 10% dels autors per relatar un bon llibre.  

Avui però, no estic jutjant la trama, o els personatges sinó la manera d'escriure. Pot ser per exemple que m'haigi encantat "Divergent" i no em transmeti gaire la manera d'escriure de la Veronica Roth. Així que, començo!




Sempre ha estat el meu escriptor preferit... SEMPRE. L'adoro a ell i als seus llibres! Té una manera d'escriure única i carregada d'ironia. Una ironia que em fa partir-me de riure quan la llegeixo. I qui diu que llegir no és divertit és que encara no ha llegit els llibres d'aquest artista. Això sí, també és perfectament capaç de destrossar-te la vida matant algun personatge que t'estimaves massa per deixar-lo marxar.


L L I B R E S     L L E G I T S : Les cròniques de Kane ( saga) - Percy Jackson ( saga ) - Els herois de l'olimp ( saga)




Si ja fa temps que visiteu el bloc segurament ja us dec semblar una mica pesadeta amb aquesta escriptora i "Lola y el chico de al lado" però és que em té absolutament enamorada! La Stephanie Perkings pot fer que t'enamoris de qualsevol cosa! Jo, que no era gaire fan de Paris que diguem, després de llegir Un petó a Paris, l'única cosa que vull fer ara és visitar la ciutat de l'amor!  Perquè no hi ha escriptora que et faci sentir i emocionar tant com la Stephanie.


L L I B R E S     L L E G I T S : Lola y el chico de al lado - Un petó a Paris


Em va començar a agradar aquesta escriptora dsprés de llegir "Crònicas de la torre"  i per això vaig comprar la seva següent obra, de la qual em va fer somiar, i es va convertir, durant molt, molt de temps en la meva triología preferida. Crec que "Memòries d'Idhún "  ha estat el llibre que més m'ha costat passar pàgina. Em va costar, setmanes poder començar un altre llibre! Simplement no podia, no podia oblidar la ploma màgica de la Laura. I quan vaig tenir el tema superat, PAM! S'em va acudir llegir "Allà on els arbres canten" i què va passar? Altra vegada el mateix. Jo enamorada de cada paraula, cada frase... Perquè la Laura Gallego és capaç d'atrapar la màgia en paraules.


L L I B R E S     L L E G I T S : Les cròniques de la torre( saga) - Memòries d'Idhún ( saga ) - Allà on els arbres canten - Comics memòries d'Idhún - Dos velas para el diablo


I qui no ha somiat amb Harry Potter? Qui no ha plorat? Qui no ha rigut? Qui no ha cridat d'alegria i de ràbia? No hi ha paraules per descriure aquesta autora. Simplement, crec que tots sabem perquè entra dins el top 5. 


L L I B R E S     L L E G I T S : Harry Potter ( saga) - Les Rondalles del Bard Gallard - Animals fantàstics i on trobar-los- Quidditch a través de los tiempos





 Bastant evident no? M'encanta,m'encanta, m'encanta! Amb una sola frase et pot fer reflexionar sobre toot! I amb un llibre.. et pot fer entendre el concepte de la mort, l'amor, les aventures, els amics... I com diu ell mateix a "No està escrit a les estrelles" em llegiria fins i tot la seva llista de la compra *-*


L L I B R E S     L L E G I T S : No està escrit a les estrelles - El tehorema Katherine - Ciutats de paper

R E S P I R A.   V I U.   L L E G E I X.

I vosaltres? Quins son els vostres escriptors preferits?

1 comentari:

  1. Hola!
    He vist que no has llegit Buscant l'Alaska! Llegeix-lo!! Em va encantar tot i que vaig trigar bastant en superar-lo... És com "No està escrit a les estrelles", tot i que faci dos anys que l'has llegit, tant és! Seguiràs emocionante igual quan et mencionin un petit detall.

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!