Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 d’octubre de 2014

EL TEOREMA KATHERINE
Hey dreamers! Avui tenim un llibre més d'en John Green. Un llibre, que, com tots els d'aquest autor m'ha fet somiar amb els ulls oberts. Simplemet màgic *-*
--------------------------------------------------------------------------
  Títol:
 El teorem Katherine· Autor:
 John Green


· Saga: -· Idioma: Català· Persona: Tercera


· Pàgines:320


Quan es tracta de buscar parella, l'ideal d'en Colin Singleton són noies que es diguin Katherine. I si parlem de les noies que es diuen Katherine, a en Colin sempre l'acaben deixant. Dinou vegades, per ser exactes. En el viatge que aquest aficionat als anagrames farà amb cotxe, lluny de casa i amb deu mil dòlars a la butxaca, l'acompanyarà un porc senglar sanguinari i un amic de l'ànima amb sobrepès. Però cap Katherine. En Colin està decidit a demostrar el teorema de la predictibilitat subjacent en les Katherines, amb què espera pronosticar el futur de tota relació, venjar els nòvios abandonats d'arreu del món i guanyar-se finalment l'afecte de la noia.


Ostres! Com es nota el fenòmen FAN amb els llibres d'aquest autor. Clar, al haver sortit la pel·licula ara ja és publiquen la resta dels llibres.. i és que jo no dono l'abast! Vaig a la meva llibreria a comprar qualsevol llibre i sempre acabo marxant amb un "John Green" a les mans!Perquè no els puc deixar sense llegir! Qui podria?.............................................


- Així- va continuar-, ets un geni construint paraules a través d'altres paraules, però no saps construir paraules del no-res.


Doncs sí, altra vegada l'encertava. Un mecanografiador i no un escriptor. Un nen prodigi i no un geni."


Colin, Lindsey....................................................


" L'únic que vull és fer alguna cosa important. O ser alguna cosa important. L'únic que vull és importar.


Collin
............................................

"Es pot estimar molt una persona"- va pensar- "Però mai no la pots estimar tant com la pots trobar a faltar"

Collin
....................................


"He fet una descoberta- va anunciar en veu alta -. El futur és imprevisible. En Hassan va dir: - De vegades, al kafir li agrada dir obietats en to molt profund."


.............................................
La veritat? El llibre no em cridava gaire... però li vaig donar


una oportunitat i em sorprendre cap a bé. Perquè qui no ha buscat mai el sentit de l'amor? Els que llegim intentem expressar-lo amb paraules, els que deibuixen amb la pintura, els que toquen amb les notes i els matemàtics, evidentment, amb nombres.
És curt i lleuger de llegir. Però els llibres de'n John tenen dues maneres de ser llegits. 

  • Segueixes la trama, fins a arribar al final ( llibre acabat en dos dies).

  • Busques el significat de tot, de cada paraula, metàfora, reflexió fins a fer-te més savi/a a la manera "JohnGreen". Aprenent de la vida, la mort, la societat, la realitat, la ficció i l'amor. Perquè potser dins d'una d'aquelles frases que vau passar per alt hi havia la "clau" que necesitàveu per entendre, per escoltar, per ser feliços... ( llibre acabat en una setmana) És un llibre massa original! Quan vaig llegir la sinopsis i vaig veure " totes es deien Katherine" va ser com "APA!! Pot ser real això?" I aqui va començar la meva "gran olla" respecte a la trama del llibre. 

En Colin és especial, en Hassan també i la Lindsdey no és queda curta així que si de veritat us considereu fans de l'autor heu de ser capaços de "captar" l'escència d'en John dins els personatges. Perquè són tant únics com les seves obres. 

Realment és un llibre fantàstic que tots haurieu de llegir. Reflexionar sobre aquell sentiment, tant poderós, l'amor i intentar plasmar-lo en una fòrmula matematica fa que aquest libre sigui tant diferent que destaqui per sobre el gènere. 


I anem a pels personatges!

En Colin
 Sabem que és especial. És veu ben bé ja des del


principi.Feliç però infeliç. Complicat, massa complicat.
 És un geni cremat, sense idees però amb capacitat per ser un GRAN PODIGI. Nomès necesita aquella ajuda, que nomès li poden donar les Katherines per ser invencible en aquells moment.  

En Hassan:Em fa moltíssima gràcia! Els dos amics junts formen una parella extranyíssima! I és que són completament oposats! El Ying i el Yang! Els comentaris de'n Hassan alegren el llibre, fan que sigui més lleuger, més divertit. El seu optimisme es sobreposa a la negativitat d'en Colin.El millor? El resultat final

El pitjor? La negativitat d'el protagonista.


                                                         NEVER TRUST A DUCK!


I a voslatres? Què us ha semblat?

R E S P I R A.  V I U .  L L E G E I X

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!