Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 d’octubre de 2014

QUATRE

RESSENYA EN FORMAT ESPECIAL, JA QUE ÉS UN LLIBRE ESPECIAL
.............................................................................
   

Hey dreamers ! Avui us porto un llibre que ens aijudarà a entendre moltes coses, a ampliar el nostre horitzó Divergent i sobretot a RECORDAR aquella saga que a tots ens ha fet somiar *-*


  Títol:
 Quatre· Autora:
 Veronica Roth


· Saga: Divergent ( spin-off )· Idioma: Castella· Persona: Primera 


· Pàgines: 256


UNA DECISIÓ 

UNA DECISIÓ
EL RESCATARÀ DEL SEU PASSAT

UNA DECISIÓ 
MARCARÀ EL SEU FUTUR

UNA DECISIÓ 
DESVETLLARÀ EL PERILL


UNA DECISIÓ 
EL TRANSFORMARÀ... PER SEMPRE

UNA DECISIÓ
L'ALLIBERARÀ
.............................................


"La habilitat de pensar no és exclusiva d'Erudicció."
....................................................


" Ja no sóc en Tobias Eaton. Mai més. Sóc intrèpid."............................................
"Com és possible viure la mateixa història dues vegades, des de diferents prespectives?"

....................................

"Així la recordaràn, no per les esves robes grises, sinó pel seu primer acte de valentia, o de bojeria. A vegades les dues coses són la mateixa."


.............................................


El llibre està dividit en quatre capítols, dels quals vaig a comentar cada un per separat. Gairebé m'atreviria a dir, que és el que em va agradar més. Vam poder reviure aquell moment de nervis, d'emoció de tristesa i maduresa. El moment de l'elecció. Però aquesta vegada des del punt de vista d'un nen. Un nen que nomès pensa en fugir, és igual a on,  sempre que estigui ben lluny del seu dolor. 

Escollint intrepidesa és el primer pas que fa en Tobias per preparar-se per, no fugir mai més. Amb aquest capítol entenem una mica més el Tobias tant imperfecte i humà que vam veure a Allegiant. Podem entendre les raons del seu descontrol i patiment. Simplement, la Veronica ens ha obert una petita porta als seus pensaments.
Aquest capítol, tampoc és queda curt. Ja que podem veure un procés d'iniciació que, no és exactament el que vam veure a divergent. Un capítol on coneixarem mé a fons la Shauna, en Zeke  i l'Eric.

Sincerament, aquest capítol és vital per entendre la relació del Tobias amb els seus amics. On veiem, que potser . en el fons, en Tobias i la Tris són iguals. Inadaptats. Refugiats. Han escapat de la seva vida, ell per por, ella per inadaptació. Em va encantar veure com el Quatre, passa per les proves. Dona molta satisfacció, perquè no sé vosaltres però quan els feien passar tot alló als iniciats de la generació de la Tris jo em moria de ganes de veure si ells havien estat tan valents com deien... 
Aquest capítol, que voleu que us digui... ens rebel·la tambè moltes coses... I sinceramente m va fer canviar una mica l'opició que tenia d'en quatre... I em va desagradar que li amagués informació a la Tris...
 Sincerament? El capítol ens ajuda a entendre com funciona la facció d'Intrepidesa, a veure els seu errors i la classe de gent que en forma part ( ejehm ejem Eric).Em va decepcionar que fos la rimera vegada que llegís aquesta informació. Això em fa plantejar-me el Quatre que conec... Què més ens has amagat?
Aquest capítol, tampoc és queda curt. Per fi veiem la TRIS! Per primera i última vegada.. ( ja ho entendreu) Realment ADORO aquest capítol. Revivim des del punt de vista de'n Tobias. Revivim els inicis. Uns inicis on tornem a trobar el Tobias de Diverent, aquell que ens va enamorar... I que voleu que us digui, per mi, ha estat una manera meravellosa de posar punt i final a aquesta merevellosa saga. Recordant el que va ser, i el que mai deixarà de ser. ÉREM, SOM I SEREM DIVERGENTS.
El millor? Viure i entendre el punt de vista de'n quatre ( i saber més del seu passat i la seva història)

El pitjor? El fet de que ens AMAGUI coses...


                        
( NOTA FINAL DEL LLIBRE)NEVER TRUST A DUCK!

NOTA FINAL DE LA SAGA

                        

I a voslatres? Què us ha semblat?

R E S P I R A.  V I U .  L L E G E I X

PROPER DIVENDRES: ESPECIAL HALLOWEEN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!