Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 de setembre del 2014

THE MAZE RUNNER: LA PEL·LICULA



 Heey dreamers! I ja he anat a veure la pel·licula! I de veritat.. ha estat espectacular.*-* No és perfecte, ni molt menys però en Wes Ball ha pogut "captar" la màgia del llibre, del laberint, del Clar, dels clarians... i aiò fa que la pel·licula sigui digna del llibre. 








Títol: THE MAZE RUNNER

  Data d'estrena: 11/9/14

  Minuts: 113 min.

  Gènere: Ciència-ficció, drama, misteri ( Distopic)

  Idioma: Castellà

  Director: Wes Ball









    La pregunta és, em va satisfer l'adaptació? Sí, sí i sí!  Com totes les adaptacions té defectes, i bastants.. però sabeu? A mi em va transmetre el mateix que el libre. Lleialtat, amistat, valor, força i esperança.  Simplement THE MAZE RUNNER. I això és el que conta. Han sapigut "captar" la màgia de tot.  I potser ara, aquesta ressenya us sembla més negativa que positiva, però no és el cas. Amb aquesta adaptació he rigut i he plorat, si senyors amb la pel·licula i no el llibre( en realitat amb el llibre també però per donar-hi emoció) Com ja sabeu sóc una GRAN FAN d'aquesta triologia. I no podia haver estat més perfecta, ( amb defectes) però perfecta a la seva manera. Vaig disfrutar cada minut de la pel·licula, recordant el llibre i els sentiments que em va portar. I amb tot això vaig recordar que son més fortes cent formigues que un escarbat. Que junts som més. Que hem de treballar en grup, i mai, mai, passi el que passi, perdre l'esperança.

    Què va fallar? ( SPOILERS DEL LLIBRE)

    • Faltaven escenes quina novetat! ( ironia)

    • Canviaven escenes: la veritat no sé perquè s'inventes escenes! En comptes de crear-ne de noves que rodin alguna que no tenien planejat posar per favor! 

    • Com és coneixien en Minho i en Thomas: Aquest punt em va fotre molt, ja que és un dels meus favorits i NO EL VAN POSAR!

    • Que la Teresa i en Thomas fossin telepàtics: Com es poden oblidar d'un aspecte tant important del llibre? Al·lucino amb aquest punt.

    • L'aspecte dels "laceadors": A veure, PUNT IMPORTANT! Els que us heu llegit el llibre com us imagineu els "laceadores"? Perquè jo m'imaginava una mena d'oruges gegants amb punxes negres ( potser són coses meves) i em vaig trobar uns escorpins robot. Crec que aquest va ser l'error més gran. 

    • Si no has llegit el llibre l'adaptació és un CAOS: Hi vaig anar amb la meva millor amiga i com sempre no s'havia llegit el llibre ( a la pròxima si ehh nana) i no entenia res, pel que vaig estar mitja pel·licula explicant-li el que passava. 

    • Els escarbats de cruel: Els vaig trobar a faltar, sinó com representava que sabia l'espectador que els clarians eren vigilats? 



    Si encara no l'heu vist i heu llegit el llibre, ja esteu anat al cinema més proper perquè verdaderament val la pena! Ara bé, si no heu llegit el llibre i voleu anar a veure la pel·licula per no haver de llegir... MALAMENT! Perquè 1) Què et costa llegir un llibre tan pefrecte? i 2) No entendràs res de res. 




     L'interpreta en Dylen O'Brien.. i jo simplement Adoro l'actor, adoro en Thomas i adoro com l'interpreta. És exactament com me l'havia imaginat. Nomès hi ha hagut un petit fet que m'ha tirat enrere. En certs moments del llibre ( obiament deixant de banda el final) en Thomas plorava, perquè al cap i a la fi és humà. I a la pel·licula no plorava en aquests moments i donava l'aparença de que el noi fos de ferro. I els que hem llegit el llibre sabem que per molt valent que sigui de ferro no és.  Tot i així em va saber transmetre en Thomas, tal i com el coneixia així que és mereix un 5/5









    De físic i comportament en Ki-Hong Lee és Minho en estat pur. Va ser només veure'l i emocionar-me. ( La majoria ja sabeu que és el meu preferit) per acabar-me decebent.  Per molt que semblés en Minho no ho era. El director va fer-ho malament a l'hora d'escollir les seves escenes, i en comptes de rodar com és coneixen va rodar algun moment de desesperació. I si no fos perquè el coneixia massa bé hagués pensat que en Minho no era diferent als altres. No hagués sabut com de "malparit" "valent" i "lleial" és .. perquè no ho mostren.  Potser no hi havien prous minuts, potser creien que no era necesari.. però el cas és que la falta d'aquestes escenes, ens va deixar a un Minho diferent del que coneixem. 





    A diferència dels altres, en Thomas Sangster no em va satisfer fisicament. Vull dir, representava que en Newt era més gran més o menys de l'edat de'n Thomas i en canvi sembla que tingui uns dotze anys. El mirava i no el reconeixia.. però després en els seus moviments, la seva manera de fer les coses, els seus valors veia en Newt autèntic aquell a qui tant havia admirat.












     L'interpreta l'Aml Ameen, i em va agradar bastant per no dir molt, ho va clavar tot, vaig reconèixer l'Alby, el del llibre, el "líder" dels clarians. Aquell que em feia sentirque tot rutlava fins que va passar el que va passar i mai va tornar a ser el mateix. 









     La Kaya Scodelario no em va convèncer de Teresa, per molt que físicament ds'assemblin no em va agradar. No us puc dir perquè ni tinc motius simplement sé que no vaig reconèixer la noia de la pantalla. No era ella.











     I finalment en Blake Copper com a Chuck. Potser el personatge més perfecte de tots. Vaig saber veure el nen petit i sol, que nomès vol trobar els seus pares. que veu enThomas com una persona a seguir i tem en Gally. Simplement era Chuck en estat pur. 






    I a vosaltres? Què us av semblar? L'heu vista?

    R E S P I R A .  V I U .  L L E G E I X .



                                                       NEVER TRUST A DUCK!

    4 comentaris:

    1. Hola! Després de llegir la teva opinió encara tinc més ganes d'anar-la a veure!
      Fins aviat!

      ResponElimina
      Respostes
      1. Holaaa!
        Ja veuràs! Estic segura que t'encantarà! :)
        Ja em diràs! Parle'm ;)

        Elimina
    2. Hola!
      No ets la única! Jo també m'havia imaginat els laceradors com a orugues gegants amb punxes com robòtiques i em vaig trobar una espècie d'aranyes lletges amb boques rares i jo estava com: WTF?!
      A part dels fallos, crec que és una gran pel•lícula.
      Perfexte ressenya!
      Amanecer

      PD: jo també vaig anar amb una amiga que no havia llegit el llibre i vaig haver d'explicar-li i no m'enterava de la pel•li!! Jajaja

      ResponElimina
      Respostes
      1. Holaa!
        Ostres! M'alegro de no ser la unica! Ha sigut un error molt gran per part seva.. però tot i aií una peli fantàstica!
        M0encanten els teus comentaris *-*

        Clar's4
        PD: Aixx ue dura és la vida de les que tenen amigues que no llegeixen jejej

        Elimina

    Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!