Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 de setembre del 2014

FANART: LAURA

Heey dreamers!! Avui us porto una entrada molt i molt especial! Ja sabeu que em podeu enviar el que sigui i que si m'agrada i em doneu permís jo ho penjaré. I la Laura m'ha enviat aquest FANART del moment en que es comença a veure que el Ron i l'Hermione estan enamorats al ball d'hivern de Harry Potter i el calze de foc! Moltissimes gràcies Laura!

*- No ho entens Ron! Si no t'agrada en Viktor... haver-me invitat abans que  ell!
- No vull invitar-te. No ho entens!
- Crec que si que ho entén, millor que tu. Esteu enamorats :)

3 comentaris:

  1. Jajajja, m'encanta aquesta escena, tant en el llibre com en la peli.
    Sóc una fanàtica de Harry Potter, tinc tots els llibres i les peliiss :-D
    Acabo de descobrir el teu blog ara mateix per adolescents.cat, i et vull dir que m'està agradant molt, tot com ho tens muntat! Ja tens una seguidora :-)

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Laura. T'escric aquest comentari per dir-te si podries eliminar aquest post. Amb el temps que ha passat i més coneixements d'anglès que he adquirit, podràs comprendre que no estic massa orgullosa de la gramàtica i l'ortografia d'aquest fanart. Així que et demano siusplau si el podries esborrar.

    Gràcies,
    Laura

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!