Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 de setembre de 2014


 Heey dreamers! I avuit toca un llibre que en el seu moment ( si us he de ser sincera) em va decepcionar per les altres expectatives que m'havia fet. Ara, però no dubto en recomanar-lo ja que per molt que em decepcionés és un bon llibre.
  Títol: Numbers

· Autora: 
Rachelle Ward

· Triologia: Numbers 

· Idioma: 
Castellà

· Persona: 
Primera · Pàgines: 359Des de ben petita, quan la Jem mira a algú directament als ulls pot veure uns nombres: la data de la mort d'aquesta persona. Per a molts això seria un regal, però ella ho considera una càrrega. Aquest do la converteix en una noia especial i solitaria fins que coneix a l'Spider i la seva vida cambia completament. Un dia, passejant per Londres amb el seu millor amic, la Jem pressent que passarà alguna cosa molt dolenta. Això provocarà la fugida dels dos nois, no nomès de la justícia, sinó tambè d'ells mateixos i del seu destí. Els dos es convertiran el fugitius i deixaràn enrere la inocència, al mateix temps que descubraràn que el que de veritat importa no és el final del viatge.


Com he dit, em vaig fer unes expectatives altissimes d'aquest llibre, ja que hi havia un munt de bloggers que els tenien als mini-banners ( són les franges que tinc a la dreta amb sagues o triologies que m'han encantat) Jo nomès hi tinc les que m'han agradat, si les poses totes de ben segur que no seria tan curta jejje. El cas es que el vaig comprar ( en paper) perquè el veia a tots els blocs, i mica en mica em vaig anar fent il·lusions:)
"Bueno, no és que els veigi exactament; apareixen a l'aire, dins del meu cap. Els sento, en algun lloc
darrere els ulls.Però són reals. No m'importa si la gent em creu o no. Que facin el que vulguin, perquè jo sé que són reals.I sé el que volen dir."


Jem

               ............................................................

" Ets un testimoni, Jem. Dones testimoni de que som mortals, de que els nostres dies estan contats i que tenim molt poc temps"

                                   ............................................................

" Tots ens estem morint. Tots els que estem en aquesta esglèsia i els que hi ha a fora. No em necesiten a mi perquè els ho expliqui.Però encara queda una cosa. Tots esteu vius. Ara mateix, avui, tots esteu ben vius. Us han donat un dia mes. Ens l'han donat.   

M'esperava un llibre ÉPIC! I em vaig trobar el que em vaig trobar. Un llibre distòpic ( si es pot dir així, en el meu parer no entra a cap categoría) amb una protagonista molt irritable i un personatge secundari diferent. Un llibre d'una temàtica que mai havia vist però que em va resultar una mica aborrit i previsible per parts. 


La lectura no és detallista, és més podria arribar a tenir un ritme ràpid però el personatge és tant negatiu i tant amargat que a mi m'irritava.
I tot i que al final canvia una mica, sempre la persegueix l'ombra del que va ser. No té un bon caràcter. L'altre cosa que no m'acaba de fer el pes és la manera com acaben les coses.. Massa previsible... com tot el llibre. Els moviments de la protagonista, tot és increïblament previsible. 


Però el llibre també té coses bones.Apréns sobre la vida i la mort, i viure el present.
 De no escapar de la mort, que és inevitable, i que no t'has de preucupar simplement has de viure com tu vulguis fins a l'últim moment. Sigues feliç, estima i sobretot no pensis e el final, perquè verdaderament el que importa és el viatge.


El que mes em va agradar? L'Spider. És l'ànima del llibre. Per començar és de color. Fet que ja fa que sigui diferent ja que sí, hi han llibres amb personatges de color però poquísisms en que aqest sigui el protagonista. 

A mi em va recordar a "El mecanoscrit del segon origen" en molts aspectes. Basicament aquest llibre tracta de la lluita d'alguna cosa inevitable. La mort.


I anem a pels personatges!JEM
 No la puc suportar. De cap manera. És massa negativa, massa amargada. Val, entenc la seva actitut desprès del que li ha passat. Però no de cara al seu "poder". Vull dir, o aprens a viure amb el que tens o anem malament ehh.. i sembla que prefereix ignorar el que la fa especial.SPIDER És basicament el motiu pel qual no vaig deixar de llegir. Dona vida al llibre. Aporta valors i tocs d'humor. Simplement màgic :) És un adolescent de 15 anys que es comporta com a tal al principi del llibre però que acaba madurant al final, molt humà, i això per a mi és importantíssim.Té els seus alt i baixos però també les seves coses bones.I crec, que haurieu de provar aquesta triologia nomès per ell.El final és un final tancat( molt dolent) i ja et pots despedir dels protagonistes perquè no tenen massa a veure amb la segona part de la saga. És més, jo diria que aquest llibre és com una història introductoria als dos seguents. 

El millor? L'Spider

El pitjor? El caràcter de la Jem.

PD: PER PROBLEMES TÈCNICS NO HE POGUT PENJAR LA RESSENYA ABANS, EM SAP GREU!                                                   NEVER TRUST A DUCK!

2 comentaris:

  1. Hola! Doncs l'afegiré a la meva wishlist, i ja el llegiré.

    ResponElimina
  2. Heey! Doncs ja em diràs a veure que t ha semblat ;)

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!