Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 de setembre del 2014

Com escollir un llibre i NO equivocar-te:



Heey dreamers! En aquest Magic Mondays vull compartir el meu "procediment" si es pot dir així per triar llibres i no equivocar-me.  Els llibres són caríssims i cal estar molt segur que t'agdrdarà abans de deixar-hi tants diners. Aquest és el sistema que faig servir ;) Tot i que un 90% de les vegades encerto el llibre tambè hi ha aquell 10%. Com veureu, són una sèrie de punts que segurament la majoria de vosaltres ja feu, però va bé recordar-los:




Has d'agafar un llibre pel títol, no la portada, el títol. Ja que normalment el títol és un resum d'una paraula del llibre. Si et crida ( encara que nomès sentis curiositat) agafa'l. Ja pots passar al seguent punt. 


No val lllegir-la per sobre, o nomès les primeres paraules. S'ha de llegir atentament. Aquest és el punt més important. Si no t'agrada el que llegeixes, deixa el llibre! Es molt probable que acabis sense llegir-lo si el compres. I si t'agrada.. 


T'has de fer una idea de com escriu, amb la sinopsis pots veure la trama del llibre. Pero i si el compreu i no us agrada com escriu? Massa descriptiu? Volieu que fos en tercera persona i és en primera? Per això jo sempre obro el llibre aleatoriament ( a vegdes vaig a la primera pàgina i prou) i llegeixo un fragment.  


Aquest funciona depèn de la llibreria. Normalment estan ordenats per temàtiques. Per expemple si vols més informació d'un llibre i veus que està al costat de "Harry Potter" ja saps que serà fantàstic. I en canvi, si  veus que està al costat de "No està escrit a les estrelles ja saps que serà realista. 


Sempre va bé estar una mica informat. Si algun amic te'l va recomanar.. si et van dir que no te'l llegissis... O sinó sempre hi ha blocs literaris com Shining like a book on podràs trobar tota la informació que vulguis. 


I VOSALTRES? QUIN MÈTODE UTILITZEU? A VEURE SI ENTRE TOTS AMPLIEM LA LLISTA :)

R E S P I R A.  V I U.  L L E G E I X.

2 comentaris:

  1. Hola!! T'he nominat als premis One lovely blog award. Espero que quan tinguis un moment el puguis fer!:) Aquí et deixo el link del blog on hi trobaràs tota la informació.

    http://justbooks10.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Hola! Doncs per mi el primer pas consisteix no en mirar només el títol sinó també la tipografia d'aquest i veure com presenten el llibre, la portada. Sé que no s'han de jutjar els llibres per les portades però també és el primer que veus i crec que si hi ha algun element que et cridi l'atenció també ajuda a que tinguis ganes de llegir-lo...
    Parlem!

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!