Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 de maig del 2014

PERCY JACKSON I EL LLADRE DEL LLAMP

PERCY JACKSON I EL LLADRE DEL LLAMP

Hey dreamers ! Aquest cop hem tingut empat! Doncs bé.. pel fet de ser festa vaig mooolt retrassada amb les ressenyes i comentaris i per a això he deidit millor fer Percy Jackson, ja que és més senzilleta i a més m'interessa fer la de cazadores de sombras com més pròxima a la publicacció de l'ultim llibre millor. Així que espero que surti aviat :)

Començem amb una saga que m'ha fet sentir moltes coses.. una d'aquelles sages per oblidar qui ets durant una llarga estona.. una estona en la que que el temps passa massa ràpid...








FITXA TÈCNICA:






  ·  Títol: PERCY JACKSON I EL LLADRE DEL LLAMPEC


  • ·  AutoraRICK RIORDAN
  • ·  Saga: Percy Jackson


  • ·  Idioma: Català ( tot i que jo me'l vaig llegir amb castellà )

  • ·  Persona: Primera

·  Pàgines: 288








SINOPSIS: 

Que passaria si un dia descobreixes que, en realitat, ets el fill de un déu grec que ha de complir una missió secreta? Doncs això es el que li passa a en Percy Jackson, que a partir d'aquell moment es disposa a viure els fets més emocionants de la seva vida. Expulsat de sis escoles, en Percy té dislexia i dificultats per a concentrar-se, o almenys aquesta és la versió oficial. Objecte de burles per inventar-se històries fantàstiques, ni tan sols ell mateix acabava de creure-s'ho fins el dia en que els déus de Olimp li revelen la veritat: en Percy és res menys que un semidéu, es a dir, el fill d'un déu i una mortal. I per tant ha de descobrir qui ha robat el llamp de Zeus i així evitar que esclati una guerra entre els déus. Per complir la missió tindrà l' ajuda dels seus amics Grover, un jove sàtir, i Annabeth, filla de Atenea."







COM VAIG COMENÇAR:

Ufff!! Crec que és una de les primeres sagues que em vaig prendre més en serio després de llegir HP. :). Si, era bastant petitona , crec que tenia 10 anys més o menys. :) I ja amb només 10 anyets la vaig disfrutar com mai! Encara avui la segueixo rellegint quan puc :) Simplement m'encanta! I en Percy! Es la BOMBA! **** m'encanta!! Ja no estem parlant d'una amor platònic ( Jace, Will, Tobias, Peeta, Jack, Patch...) sinó simplement que em cau GENIAL! 












FRASES QUE TENEN MOLT A DIR 


PERDONEU PER POSARLES EN CASTELLÀ PERO AL TENIR EL LLIBRE EN CASTELLÀ NO M'HE ATREVIT A TRADUIRLES PER POR A CANVIAR MOLT LA FRASE 


“Mira, yo no quería ser mestizo. Si estás leyendo esto porque crees que podrías estar en la misma situación, mi consejo es este: cierra el libro inmediatamente. Créete la mentira que tu padre o tu madre te contaran sobre tu nacimiento, e intenta llevar una vida normal. Ser mestizo es peligroso. Asusta. La mayor parte del tiempo solo sirve para que te maten de manera horrible  peligrosa.Si eres un niño normal, que está leyendo esto porque cree que es ficción, fantástico. Sigue leyendo. Te envidio por creer que nada de esto sucedió.”(…) No digas que no te he avisado.











--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Serás un héroe, Percy. El mayor héroe de todos





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Al mar no le gusta que lo contengan."-Poseidon.





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadie puede elegir tu camino, Percy. Debes decidirlo tú








--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






V Me gustaría decirles que tuve una revelación profunda en mi caída, que llegué a un acuerdo con mi propia mortalidad, etc. ect.
¿La verdad? Mi único pensamiento era : ¡Aaaaaggghhh!"









--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




OPINIÓ PERSONAL:

Que dir d'aquesta fantàstica i interminable saga? Que m'encanta ****! No us podeu imaginar com he arribat a riure amb el sarcasme den Percy.







 El mèrit és tot de l'escriptor! ARA VAL MÉS QUE LLEGIU AMB ATENCIÓ. El MEU ESCRIPTOR PREFERIT NO ÉS NI LA SUZZANE NI LA VERONICA NI CAP ALTRE QUE HAIGI ESCRIT ALGUN LLIBRE QUE ENTRA AL MEU TOP TEN. El meu escriptor prefertit és ell, en RICK RIORDAN, ha estat sempre així i sempre ho serà. Ha estat l'unic amb qui no he sentit que era una oyent de la història sinó que en formava part. Nomès tinc paraules boniques dirigides cap a tu Rick, entre tu i en Percy m'heu fet sentir el que altres llibres no han aconseguit fer mai ( per molt que m'agradin) m'heu fet riure. Riure com mai havia rigut amb un llibre. Riure sense importar  on estigués. Riure i patir en alguns moments ehh :) Tinc claríssim que si hagués de triar un escriptor el triaria a ell. Segona posició, la Laura <3.




És una saga fàcil, ràpida divertida i que enganxa, gràcies al talent de l'escriptor. No és la meva preferida però en guardo un grandíssim record :9 I animo a tothom a intentar llegir la saga, ja us prometo jo que veureu de seguida com d'especial és el Rick :)









MIllor NO mencionar la Peli ja que és potser la pitjor adaptació d'un llibre a la gran pantalla que he vist. MOLT DESESPERANT!









Vavavava PERSONATGES:

EN PERCY, ÉS LA BOMBA! Ric tantíssim amb els seus comentaris.... M'ENCANTA! I no com a amor platònic , sería un amic genial si existis de veritat :( . NO PUC FER MÉS QUE DONAR-TE LES GRÀCIES PERCY. GRÀCIES PER ROBAR-ME UN SOMRIURE A CADA PAIGINA QUAN PENSAVA QUE JA NO ME'N QUEDAVEN. PER ESTAR AL MEU COSTAT I PER DEIXAR-ME ACOMPANYARTE DURANT TOTS AAQUESTS ANYS. PER FERME RIURE I PLORAR PER MORTS INJUSTES, PER DEIXAR-ME VIURE MOMENTS ÚNICS. 

Ja sé que se me'n va l'olla però creieu-me quan dic que li dec molt, MOLT a  aquest personatge! <3







L'ANABETH  Qui diu que les rosses són tontes?? Crec que l'Anabeth demostra la falsetat d'aquesta teoria , guapa, divertida i LLESTA! Nois? que més es pot demanar? A mi m'encanta! Fa anar el Percy per on li dona la gana! Clar que si! MENCANTA! I els dos són una parelleta tan "cuca"...



En GROVER EM pixo! De veritat! No puc amb ell! Es sentir el seu nom i ja em poso a riure!! ****! Elll és el que m'ha " robat " més somriures! Em recorda al Ron del meu trio preferit <3 I peruè no? En Percy sería en Harry l'Anabeth l'Hermione i en Grover en Ron. Que més voleu? Si encaixen perfectament al paper! Es ÚNIC! Llàstima que després vaigi perdent protagonisme...





I el final. Un bon final. Amb unes ganes ENORMES del Mar dels Monstres, però amb la decepció al cos...







PELS FANS O FUTURS FANS DE LA SAGA US DEIXO UNS LINKS ON PODEU FER TESTOS PER SABER :



TEST:



ETS UN SEMIDEU GREC O ROMÀ? ( alguns ja m'enteneu suposo)




QUIN PERSONATGE ETS?




QUIN ÉS EL TEU PODER?







NEVER TRUST A DUCK!









20 comentaris:

  1. Heey!
    Jo tinc bastants dubtes sobre aquests llibres. El que vull dir és que tinc setze anys i en fare disset i nose per com n'has parlat em fa pensar que potser no es gaire per la meva edat... No se si m'equivoco, pero com que tu has dit que te'l vas llegir quan tenia 10 anys... Tambe t'he de dir que aquesta ressenya se m'ha fet molt curta en comparacio a les altres, sobretot a les primeres que feies, potser es perque fa molts anys que et vas llegir el llibre?
    També t'he de dir que les altres ressenyes que has fet estan bastant be i m'he llegit algun llibre dels que tu ens has parlat!! :)
    Mercii:D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaa <3

      És un llibre absolutament per totes les edats! Jo n'he parlat d'aquesta manera perquè el vaig llegir fa temps, però la saga no està complerta encara. Per exemple l'Octubre passat van treure " La casa d'Hades i ben emocionada que estava! Ens falta l'ultim!I encara ara rellegeixo els que m'han agradat més de la saga. Per tant jo t'animo moltissim a provar-la i si tot i així no t'agrada és que la saga no es per a tu :)


      Si... la veritat jo tambè ho havia notat però com molt bé dius me'l vaig llegir fa tant temps que no hi puc treure massa suc al tema... pensa que fa ben bé 4-5 anys ! I les mes llargues acostumen a ser o les que m'han marcat més ( no dic que PJ no m'haigi marcat, que sí, però no el primer llibre) o les més recents ( mig any més o menys ja que els que he llegit des de que tinc el blog no han guanyat enquesta :/ , ja tocaràn ja...


      Moltíssimes gràcies !

      Ens veiem <3

      Elimina
  2. Hoolaa!!!
    A mi m'ha agradat bastant la ressenya i tens tota la raó, la peli es una merda, pero totalment!!! :(
    Per cert!! Ja has anat a veure Divergent? Jo encara no pero en tinc unes ganes boges!!!
    Ens veiem<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaa <3

      Merssi<3 I sí la peli és un desastre... a la segona millora una mica però la primera pel que van fer ... millor no fer-ne.

      SI!!!! A L'ESTRENA!SIMPLEMENT ESPECTACULAR... EL CINE PLE DE FANS!!! GRAN EXPERIENCIA. La peli la vaig disfrutar al màxim... a veure clar que hi han les tipiques coses importants que no surten o les que s'han tret de la màniga. PERÒ a mi EM VA ENCANTAR :)

      Ens veiem <3

      Elimina
  3. Hooooolaa Caracooolaaa :D3 de maig del 2014, a les 20:27

    Uooooooooo!! Percy Jacksoon! m'encataa :3 aiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiiiii q bee :D a mi la pelicula em va agradar pero no te punt de comparacio em el llibre, tambe te de dir q el llibre no mel vaig acabar i en tinc moltes ganes d'acabarlo:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaaaa <3 A qui no li agrada Percy Jackson? jajajaj a mi m'encanta! Jo l'actriu que fa d'Anabeth no la puc ni veure! No és res personal... però esque no s'assembla gens! NO ÉS ELLA! E canvi crec que el percy és clavadet! :)

      VAVAVAV a llegir!!

      Ens veiem <3

      Espro que participis al concurs <3

      Elimina
  4. Hola!
    He trobat el teu blog per casualitat i la veritat es que m'ha encantat! M'encanta trobar gent que s'emociona tant com jo quan llegrix llibres jajaja! En fi, la veritat es que ja m'he llegit la majoria de llibres dels quals has parlat excepte "Memorias de Idhun". Me l'estic pensant llegir pero no estic molt segura! Que n'opines? De l'1 al 10 quina nota posaries? Moltes gracies i segueix així

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaa <3
      Merssi <3 . La veritat som molts els que no ens imaginem una vida sense llibres. Et sorprendries <3 I en tens la prova en aquest mateix blog! Sóm una petita gran familia <3


      Jajjajajaj tenim gustos semblants doncs <3. No esperis més!! Demana'l a algú... o el que sigui! Pero l'has de llegir ja! Si no t'acaba d'agradar mala sort( però si tens + o - els meus gustos t'encantarà segur!).Ja has llegit la ressenya? Si es que no jo li faria un cop d'ull i si es que si nomès et puc dir ENDAVANT!

      De l'u al 10? Siguent molt estricte un 9,5/10 (i no li poso el deu perquè al final em va donar la sensació que encara faltaven llibres!)

      Ens veiem <4

      Espero que participis al CONCURS!

      Elimina
  5. aquesta saga m'ha la va recomenar una amiga que em va dir que millor que comences pel 2n hi ja m'he le acavat demà començaré el seguent
    he fet tots els testos i m'ha sortit que soc grega, que soc l'ANABETH i atena

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaa <3
      Uffff.... a mi no m'agrada gaire això de començar pel segon... a veure el primer hi és per alguna cosa no? <3 I normalment el primer acostuma a ser ( acostuma) bastant bo. Per exemple tant en el cas de Divergent com a THG el 1 és millor que el segon. Deixant el tema<3

      jajajj jo sóc Divergent. Una espècie de barreja romana/grega i mortal!! muajajajaja!

      ns veiem <3

      Espero que participis al concurs <3

      Elimina
    2. perdo m'he confos era una altre saga del mateix autor:herois de l'Olimp

      Elimina
  6. Holaaaa :)

    I aquii ve un llibre que no m'he llegitt!! La veritat esque no matreu gaire, bueno la teva ressenya el deixa pels aires, osigui que potser mel llegeixo, quants n'hi han?, els personatges semblen frescos i simpatics, i em sembla que em caurien be ( es que hi hn llibres que venen ganes de donar una hostia en la cara del protagonista, almenys a mi) tot i aixi ara tinc previstos bastants llibres, osigui que el deixare per mes endavant!

    Petooons :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. LAIAAAAA <3!
      NO??!! Doncs ja estas anant-lo a demanar a algu o a la biblio ! Ara mateix ehh <3 Potser el tema no és el més atraient però la veritat és que el millor d'aquest llibre ( de la saga en general) és la manera d'escriure de l'escriptor! ( bé per alguna cosa és el meu favorit) Això i que els personatges són la canya! M'encanten tots! Amb virtuts i defectes! Em cauen GENIAL ! Completament d'acord en lu de que el protagonista et cau malament! Per exemple la protagonista de la saga que m'estic llegint ara ( la casa de la noche ( marcada, traicionada, elegida...) ) és una tonta integral, de veritat... els llibres enganxen moltíssim però la noia pren unes decisions que.... uixxxx!

      Buenu buenuu esperem que aquest més endavant sigui d'aquí poc ehh <3

      Ens veiem <3

      A veure si participes al concurs ehh Laia<3

      Elimina
  7. m'ha agraderia que em diguesis que et sembla clara
    http://flagasabook.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  8. Holaaa <3

    La veritat de moment no te'n puc dir massa cosa <3 Nomès m'he llegit el llibre del clan de la lloba ! I com tu també vaig tenir ganes de ser una Omar ! <3 L'altre però no me l'he llegit per tant no te'n puc dir res :)

    Ens veiem <3

    Espero que participis al CONCURS ehh :)

    ResponElimina
  9. Deu meeu es la meva sagga preferida i els meus persoonnatges preferits. M'encanten els llibres ironics com no esta escrit a les estrelled. Estic smb tu en lo de q la peli es penosa, per molt bo q estigui el logan lerman, el Percy jackson del llibre q jo he llegit es millor. De fet me llegit els cinc llibrrs en el mes d'agost mes els dos primers de l'altre saga on tmb apareix el perxy.y lanabeth, los heroes del olimpo. Ara estic esperant a que surti l'ultim d'aquesta altra saga, el cinque : la sangre del olimpo
    I love Percy Jackson

    ResponElimina
    Respostes
    1. hOLA ! Si, jo tambè sóc fan d'aquests tipus de llibres, ja veus, l'ironia es el millor!Ja... però trobo que en Logan Lerman de Percy és l'unica cosa positiva de la pel·li. Ei!!! Jo tambè estic esperant aquest llibre!!La casa d'Hades em va deixar amb ganes de més! Els nous personatges tambè són la canya! El Jason, el Leo i la Pipper els millors ( apart de l'Anabeth i en Percy clar).

      Loving Percy Jackson too

      Ens veiem <3

      Elimina
  10. em pots dir la saga de No somriguis que m'enamoro?

    ResponElimina
  11. Oi tant! Perdona pel retard :)

    1. Bon dia pricesa!
    2. No somriguis que m'enamoro.
    3. Puc somiar amb tu?

    Espero haver ajudat <3

    Espero que participis al CONCURS!

    ResponElimina
  12. Tota la raó:el llibre es millor. El que esta mes be de la peli es el actor que fa de grover (em pixo) i el logan lerman que es tan asdfghj (es el que fa de percy), no trago a la que fa de annabeth esque no me la imaginava per res del mon aixi.
    El llibre es sempree millor!!
    (se que la resenya es de fa molt de temps pero estic aqui mirant i quan he trobat aquesta no me pogut resistir...) Jaajja mencanta igual que harry potter que tambe va ser la primera saga que em vaig llegir :)

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!