Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 d’agost del 2015

TOP 5 ADAPTACIONS


Heey dreamers! Avui tenim el TOP 5 de les millors adaptacions de llibres a la gran pantalla. Tot lector sap que un mai es quedarà completament satisfet amb una adaptació, perquè és molt difícil representar l'essència del llibre amb tan poc temps. Sempre hi haurà algun personatge mal representat, o fins i tot inexistent, o moments i frases canviades... Però és que és molt difícil!
I sí, admeto que hi ha hagut adaptacions H O R R I B L E S ejejmejempercyjacksonhemhem) però també n'hi ha hagut de molt ben fetes.
Harry Potter i la pedra filosofal ha estat la millor. No només perquè van ser capaços d'atrapar l'escènica d'en Harry, en Ron, l'Hermione, en Hagrid i tots els altres... sinó perquè per l'època en què es va gravar els efectes especials i els escenaris eren i continuen essent espectaculars. Evidentment no és perfecta però s'hi acosta bastant.




Tenia moltíssima por amb aquesta pel·lícula... Hi havia tantes coses que podien fer malament., tantes escenes que es podrien haver deixat, tantes cites que podrien haver canviat.. I per sorpresa meva van fer una pel·lícula increïble. Una pel·lícula molt a lo John GreenPotser un pèl massa llarga, però és el preu que s'ha de pagar per incloure TOTES les escenes importants) L'Ansel em va semblar un actor increïble i bé, la Shailene és espectacular. Molt bona adaptació.




Potser es van deixar moments importants, però els efectes especials, la pel·lícula, els guions i els personatges em van encantar. L'escena del gif en especial. Perquè a mi també s'hem va posar la pell de gallina amb el vestit d'en Cinna i no ho sé, veure-ho interpretat per la Jennifer em va ajudar a "imaginar-ho" millor. I tot i que no m'agrada gens que afegeixin escenes noves, perquè penso que si no tenen temps a posar les del llibre que no gastin minuts gravant escenes inexistents l'escena de l'ascensor em va semblar graciosíssima!



La pel·lícula va ser increïble. Sí que es van deixar escenes importants però em va encantar. Els 139 minuts em van semblar molt ben aprofitats. Els actors, molt ben triats a excepció d'en Peter i la Cristina) i amb uns escenaris i efectes especials immillorables i exactament com jo m'els  havia imaginat. Aquesta adaptació està al TOP 4 i no més amunt pel simple fet pot semblar una ximpleriade què vaig ODIAR la veu, o sigui el doblatge que li van fer a en Tobias a la versió castellana. UFF. Us juro que no puc.




ADORO la pel·lícula. Simplement l'adoro, igual que vaig adorar el llibre. Potser perquè el llibre em va encantar vaig ser molt més crítica amb la pel·lícula. I és que no en vaig deixar passar ni una, o era perfecta o res! I perfecta no va ser, evidentment us deixo la ressenya aqui) però s'hi va acostar. En Dylen O'Brien ÉS en Thomas. No l'interpreta, per mi ell simplement és. No la situo més amunt perquè els laceadores eren massa diferents de com m'els imaginava,

Espero que us hagi agradat aquest M&m ! Ens veiem als comentaris!



Espero que us haigi agradat aquest M&m ! Ens veiem als comentaris! 

3 comentaris:

  1. THE FAULT IN OUR STARS LA VAN FER GAIREBÉ IDENTICA!! Tooota la raó! En flames tambe la trobo suuuper ben adaptada, mooolt bona:)
    Divergent també em va agradar mooolt l'adaptació que van fer, pero tooota la raó amb la veu d'el Tobias (ES HORRIBLE!! Pero ens angles es *-*) i que no van posar res de l'Uriah la Marlene i la Lynn :(
    Coincideixo moltiiissim amb tu!!
    M'ha encantat aquest post!
    Petooons!
    Anna :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anna!
      A que si? Jo també la trobo gairabé idèntica! Sii en angles millora moltíssim!
      Gràcies pel comentari!
      Ens veiem <3

      Elimina
  2. A mi Divergent no em va encantaar.... Pro en canvi em vaig enamoraaar de The Maze Runner !!! AH i per cert, el Dylan es meeeu!!!

    AINA <3

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!