Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 de juliol del 2015

ROAD BOOKS


Heey dreamers! Avui al Magic Mondays us porto una entrada que ja havia fet l'any passat. ( Holiday Books) He anat sis dies de vacances de "carretera". és a dir, igual que l'any passat, hem tornat a fer ruta ( Cosa que m'encanta ). I al passar tanta estona al cotxe doncs he tingut molt de temps per llegir!





  • AFTER: En mil bocins ( Ressenya ) 
  • Totes les fades del regne 5/5: Jo m'esperava un altre llibre tipus Memòries d'Idhún, i en comptes d'aixó, em vaig trobar un llibre "Disney" que em va enamorar i meravellar d'una manera absoluta.
  • Girl Online 4/5:  Un llibre fresc, ràpid i senzill que em va robar el cor *-* . Tot i així la història era una mica irreal i em va faltar alguna cosa més. Cal dir però,que és un bon llibre per llegir a l'estiu. 
  • La coincidencia de Callie y Kayden 4/5:  Em va sorprendre moltíssim. M'esperava un tipus de llibre i em vaig trobar un altre. No el recordaré sempre, tampoc m'he fet sentir cap emoció així important.. però tot i així l'he disfrutat molt!
  • El secreto de Callie y Kayden 4/5: És la segona part de la bilogia, que em va agradar més que la primera. Una història d'amor complicadíssima que tot i així t'acaba enamorant. 
  • La sang de l'Olimp 4/5: Per fi em vaig atrevir a llegir-lo... I m'ha decepcionat molt...( Espero fer la ressenya aviat)
  • My life next door 5/5: Una història d'amor molt poc coneguda que m'ha fet tocar les estrelles. Senzilla, real i especial. Puc dir orgullosa, que amb en Jace Garrett he trobat el substitut d'en Cricket Bell*-* Us el recomano? Moltíssim. 
I ara mateix estic llegint Mentes Poderosas i Respira, dos llibres increïbles que apunten molt amunt!



Que en penseu? Us en llegiríeu algun? 

4 comentaris:

  1. Hola ^^ La veritat és que la gent que pot llegir al cotxe em fa molta enveja *^^* Jo sóc incapaç fins i tot de llegir un correu al mobil mentre estic a dins del cotxe.

    Respecte als llibres, m'he llegit el de "La sang de l'Olimp" i em va agradar molt, i sento que t'hagi decepcionat T^T Els altres lires encara no me'ls he llegit, però tinc moltes ganes de llegir "Mentes poderosas" *-*

    Petons! I espero que gaudeixis molt de les teves lectures ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina!
      La clau és no aixecar la vista crec, o sigui concentrar-te només en el llibre jeje :)
      Home, a mi em va agradar, o sigui, tot el que escrigui en Rick és art per a mi, el que passa es que esperava una cosa diferent. No ho se, una batalla més èpica, més protagonisme i importància pel Percy i l'Annabeth.. Mentes poderosas és BRUTAL! No l'he acabat encara però ;)
      Ens veiem <3
      PD: Igualmeent <4
      Clar's4

      Elimina
  2. Hola!
    Ostres! Quina gran quantitat de llibres llegits! Jo puc llegir al cotxe però no durant llargues estones o em marejo. M'és més fàcil veure pelis :)
    Espero que facis ressenya de "Mentes Poderosas" perquè fa temps que el vull llegir.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Hiii🙋🏻
    Jo crec que a BOO li falten les últimes 100 pàgines....😭
    Però s'ha de dir qe l'últim capitol vaig plorar taant😓
    Sobre Mentes Poderosas em va encantar i d'aqui poc començaré el segoon.
    Espero que tagraadii moolt😘
    Boon estiiiu

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!