Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 de juliol del 2015

PINGU BOOKTAG

Heey dreamers! Avui al Magic Mondays m'agradaria primer de tot, donar l'enhorabona a l'Aria del bloc Angels to Fly pels seus 100 seguidors! 

Doncs bé, vaig rebre una nominació del bloc El pinguino lector a fer el booktag del pingüí i com que no tenia res pensat per fer aquest dilluns vaig pensar que m'anava perfecte! 
No nominaré a ningú perquè els blocs que nominaria ja estan nominats.
 Així doncs...el booktag del pingüí!



Hi han hagut molts llibres que m'han omplert completament, però si m'he n'he de quedar amb un suposo que em quedaria amb "El corredor del laberint. Feia temps que no el mencionava als booktags i  la veritat és que és un llibre increïble que em va deixar molt satisfeta. No només és ràpid de llegir sinó que té uns personatges magnífics, valors,  molta acció i una trama molt original. Què més es pot demanar?





Buff... segurament "L'ordre del Fènix". Si he de ser sincera va ser el llibre més fluix de la saga Harry Potter ja que se'm va fer una mica pesadet.. Però no va estar malament tampoc!


Pulsaciones de Javier Ruescas. No sé si realment va ser el més curt, però a mi m'ho va semblar.  Està escrit en forma de "Whatsapps" i llavors és molt ràpid de llegir. 

Doncs "Allà on els arbres canten" de la Laura Gallego. ADORO aquest llibre. Té una història molt fantàstica que em va arribar al cor. I és que la Viana i l'Uri no són fàcils d'oblidar. Tant si us agrada el gènere com si no l’hauríeu de provar de llegir ja que és un llibre gairebé perfecte.  



Tota la saga de Percy Jackson. MAI, MAI em cansaré de recomanar-los perquè és l’única saga, els únics llibres que m'han fet plorar del riure! En Rick Riordan en sap massa ! E S P E C T A C U L A R




Doncs em quedaré amb "En Flames". Sabeu què és més difícil que escriure un bon llibre? Continuar-lo amb el mateix nivell. Puc dir que el 80% de les vegades les segones parts són dolentíssimes ja que els autors no saben com continuar la història amb el mateix nivell. Però el 20% que aconsegueix una bona seqüela acostumen a ser llibre èpics i increïbles. Com és el cas del segon dels Jocs de la Fam. I és que la Suzanne no només va saber continuar un llibre que semblava que ja tenia final, sinó que va escriure un llibre tan magnífic que des del meu punt de vista, va superar el primer. 


A infantil suposo que és refereix a "abans de que me n'adonés que m'agradava llegir". Doncs segurament em quedaria amb "Per mil formatgets de bola...He guanyat la Lotorato!" de Geronimo Stilton. 

M'agradava tant que el llegia a tot arreu. La veritat és que em fascina com pot ser que hi hagin tants títols en aquesta saga. ( S'ha de contar que l'escriptor també ha escrit els de la Tea!) 

O també guardo un bon record del Diari d'en Greg. Com havia rigut amb aquelles llibres!


Ostres! Doncs "Los hijos de Ahiris" . és un d'aquells llibres que l'acabes i penses... què acabo de llegir? Realment no vaig entendre res. 




6 comentaris:

  1. THE MAZEEEEE <3
    PULSACIOOOOONS <3
    DLAC <3
    GERONIMO STILTON <3

    Moltes gràcies per fer el booktag, m'ha encantat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Heyhey!
      Moltes gràcies a tu per nominar-me!
      Ens veiem <3

      Elimina
  2. Hola Clara,

    Buaah en l'únic que puc conicidir perquè no m'he llegit els altres llibres és en els del Geronimo Stilton i coincideixo perfectament amb tu que són d'aquells llibres que recordes amb molt de carinyo.
    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aina!
      Oi tant! Qui no n'havia llegit de petit? T'he de proposar una cosa! Ja parlarem;)
      Ens veiem <3

      Elimina
  3. Coincidim en la majoria!!! M'ha agradat el book tag, maybe tel robo jeje ^^
    Bona entrada, un petò! :)

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies<4 Un petonàs enorme!

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!