Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 de maig del 2015

NOVA INICIATIVA- LA PREGUNTA DE LA SETMANA!

Heey dreamers! I pel Magic Mondays d'avui us porto una nova iniciativa! O més ben dit, un nou apartat del bloc.
 Hi ha gent que fa competicions de dansa, d'atletisme, d'escacs, de tot.. per demostrar que valen en aquella cosa, o simplement per què els agrada provar-se a ells mateixos. I com ens provem a nosaltres mateixos els lectors si no podem demostrar el què sabem? Per això he creat "La pregunta de la setmana", per accedir-hi només heu de pitjar sobre la icona de la barra lateral que us obrirà automàticament una finestra amb una pregunta tipu test diferent cada setmana.  Evidentment al moment ja us dirà si l'heu encertat o l'heu fallada. Al final de la stemana jo no sabré qui ha participat i qui no, simplement veuré una gràfica amb el parcentatge dels encerts i els errors. Així que no dubteu en demostrar tot el que sabeu de la literatura juvenil!



Què us sembla? Us posareu a prova?

PD: Vuereu que us demana el nom per respondre al test, no cal ni que poseu el vostre nom! Podeu posar noms d'objectes, de personatges literaris... el que vulgueu que no queda "regsitrat".

7 comentaris:

  1. Bona iniciativa! M'encantaa!

    ResponElimina
  2. Hey! És una gran idea! M'apunto segur!! ;)

    ResponElimina
  3. M'encanta la iniciativa!
    Ja he participat i l'he encertada:)
    Petoons
    L.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      Bee! ( de fet, crec que aquesta era fàcil ja que la gran majoria heu encertat!) Per complicar-ho una miqueta he pensat de fer dues preguntes: una fàcil i l'altra complicada aixíns us podreu posar a prova "més a fons" :)
      Ens veieem L <3

      Elimina
  4. Hola!
    M'agrada molt aquesta iniciativa! Acabo de provar-ho i com que no he llegit cap dels llibres aquest cop només he encartat una i a sorts :)
    Ja veurem que tal el proper intent!
    Fins aviat!

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!