Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 d’abril del 2015

TOP 10 HEROÏNES- M A G I C M O N D A Y S

Heey dreamers! El Magic Mondays d'avui em fa moltíssima il·lusió! De fet, el tenia preparat des de feia uns mesos i fins avui no l'he penjat jeje :) Doncs es tracta del TOP 10 de les heroïnes! Elles són potser  els personatges que més admiro de la literatura. Les que m'han ensenyat a no rendir-me, a no perdre l'esperança, a treure la força de la feblesa... Elles són l'ànima dels llibres:

La Tris es mereix clarament ocupar la primera posició. I dubto que algú que hagi llegit Lleial no opini el mateix. Simplement ho va sacrificar tot, va ser la més valenta però també la més covarda. Tot i així ella es mereix aquesta posició; per a mi és un honor haver llegit Divergent.

D I V E R G E N T




Ella va ser la meva "heroïna infantil", Podríem dir que vam créixer juntes. Així que sí, la segona posició és per la noieta que em va ensenyar el gran poder que té l'amistat. Li dec massa a l'Hermione...

H A R R Y  P O T T E R

L'Annabeth em va sorprendre des del principi fins al final. Forta, valenta i la més llesta! Em va ensenyar que la intel·ligència és el millor dels dons i que a vegades el més impossible és possible. 

P E R C Y  J A C K S O N


La Katniss em va marcar des de la pàgina zero. Ella sacrificava la seva vida com si res per la seva família, i això només ho pot fer una "persona" forta, forta i valenta fins al final.

E L S  J O C S  D E  L A F A M


I la Rose? Ella va ser potser la heroïna més imprudent. Em va fer veure que s'ha de lluitar pel que vols ( encara que s’hagi de saltar alguna norma ). Que l'amor no té edat i encara menys raça... I que una amiga és el tresor més gran que una pot tenir.

V A M P I R E  A C A D E M Y


La Cassie és diferent a totes. Té un "no-sé-què" especial. Potser és l'amor incondicional cap al seu germà, el seu esperit de supervivència o el de superació, potser és el fet de veure sempre la sortida en  escenaris impossibles o les seves frases tant enginyoses i divertides. La Cassie és la Cassie i heu d'haver llegit La cinquena onada per entendre les meves paraules.

L A  C I N Q U E N A  O N A D A


L'Alex i la Rose són molt iguals... massa. Però les dues m'encanten! Són de les que pensen que les normes hi són per trencar-les, de les que donen tot i més pels seus amics i aquells a qui estimen. I ella, en aquest cas, es de les que s'equivoca molt, però el seu error fa que ella mateixa aprengui coses noves i nous valors. 

C O V E N A N T


Estic amb la trilogia Legend ara mateix i puff.. és massa espectacular! La “Joieta June” m'encanta! La seva fortalesa, les seves capacitats, els seus valors... Potser és molt freda i venjativa en alguns moments però m'està ensenyat a veure que ningú és el que et penses, que els secrets són secrets per algun motiu i que passi el que passi MAI pots abandonar els que estimes.

L E G E N D


La Clary es mereix aquest lloc bàsicament perquè tot i que al principi era la més dèbil, la més inexperta, la menys respectada va creure en ella mateixa, no es va deixar trepitjar i va fer-se un lloc. A part el seu caràcter  i la seva manera de fer m'encanten *-*

C A Ç A D O R S  D' O M B R E S


La Melanie.. Poques persones l'anomenen o la recorden... Però per a mi va ser una de les heroïnes que més em va marcar. Per insistir, per lluitar per la seva vida, per lluitar fins al final per la possessió del seu propi cos, per no rendir-se davant una batalla completament perduda. 

T H E H O S T




F E M  S H I N I N G  L I K E  A  B O O K  G R A N !



10 comentaris:

  1. M'encaanta!!

    No les conec a totes, pero ja m'encanten totes les que conec, la meva potser seria una mica diferent, pero vaja coincideixo amb moltes com l'Hermione, l'Annabeth, la Tris...
    Molt xula l'entradaa!

    Petooons:)
    L.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Wina ;)
      Moltes gràcies!!! M'alegro conicidir amb moltes jejej! <3
      Ens veiem <3

      Clar's4

      Elimina
  2. Eii m'encanta la idea de les heroïnes però la meitat no les conec. Podries posar de quina saga són cadascuna???

    Mersii

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaa! <3
      Si! Em sap greu, no havia pensat en aquest detall! Ara mateix ho afegeixo! Sorry! <3 Gràcies per avisar!
      Ens veiem <4

      Elimina
  3. Gràcies per l'entrada, m'ha encantat i hi estic completament d'acord!
    Una abraçada! ^^

    Azul

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Moltes gràcies! M'alegro que hi estiguis d'acord! <3
      Ens veiem <4
      Clar's4

      Elimina
  4. No les conec a totes, però les que sí, hi estic bastat d'acord amb el que dius.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! M'alegra coincidir amb les que coneixes! :)
      Ens veiem <3

      Elimina
  5. Hola! m'ha encantat aquesta entrada. No les conec a totes, però coincideixo amb moltes de les respostes.
    Un petó.

    ResponElimina
  6. Hola!
    M'ha agradat molt aquesta entrada! Coincideixo en moltes opcions tot i que no sé com t'ho has fet per triar-ne només deu, potser al separar personatges masculins de femenins és més senzill però crec que per mi encara seria difícil fer-ho... Suposo que ho hauré de provar :)
    Fins aviat!
    PD: M'encanten els canvis que estàs fent al bloc són preciosos!

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!