Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 d’abril del 2015

Sant Jordi#3

Heey dreamers! I ara per finalitzar amb la setmana de preparació de Sant Jordi us porto el meu TOP 10 de la setmana i les meves possibles opcions pel 23 d'abril! Sobre el top 10 cal recordar que el meu canvia, cada setmana, fins i tot cada dia! Així que penseu que el meu TOP 10 d'avui clarament no serà el mateix que el de demà.
  1. Et donaré el sol
  2. Legend
  3. Lola y el chico de al lado
  4. Divergent
  5. Eleanor&Park
  6. Memories d'Idhún
  7. El corredor del laberinto
  8. La quinta ola
  9. No està escrit a les estrelles
  10. Besos de murcièlago 

                                                                                                 
 No tinc gaire clar quin llibre em compraré per Sant jordi, aquí hi han algunes de les meves moltes opcions:
Estic dubtant entre tots aquests ( espero comprar-me'n més d'un) 

I vosaltres què opineu sobre el meu TOP 10 d'avui? Quin llibre us compraríeu?

14 comentaris:

  1. Eiii!:)
    Em sembla bastant be el teu Top 10. Jo em comprare Eleanor & Park, que encara no l'he llegit i segurament algun mes;)

    Petoons<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaa!
      Em sembla perfecte *-* Ja veuràs que t'encantarà però molt molt!
      Ens veiem <3

      Elimina
  2. Holaa!
    El de Et donaré el Sol no em sona gens! De què va??

    Mercii! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Clara ( jejej)

      Faré la ressenya de "Et donaré el sol" aquest divendres ja que necessito fer-la! ( deixarem prodigy per divendres vinent )
      Et deixo la sinopsis:
      La Jude i el seu germà bessó Noah estaven molt units. Quan tenien tretze anys, en Noah era un noi aïllat que dibuixava sense parar i estava enamorat del noi carismàtic de la casa del costat. Mentre que la Jude, era una noia atrevida, es llançava de penya-segats i es pintava els llavis de vermell i parlava per tots dos. Ara, tres anys més tard, quan en tenen setze, la Jude i en Noah amb prou feines es dirigeixen la paraula. Ha passat quelcom que els ha destrossat tràgicament… fins que la Jude coneix un noi arrogant i guapíssim amb problemes, i algú altre… Una força molt més imprevisible que entrarà a formar part de la seva vida.Els primers anys són la història que ens explica en Noah. Els de més grans ens els explica la Jude. Però allò que no veuen els bessons és que cadascú només té mitja història i que si poguessin retrobar el camí que els uneixi de nou tindrien l’oportunitat de refer el seu món.
      -----------------------------------------------------------------------------------
      Et donaré el sol és el llibre més estrany que he llegit mai, sí, estrany ( i una mica traumant al principi, pensava que la Jude i en Noah estaven anats de l'olla ) però a la llarga es converteix en una història inigualable *-*
      Espero haver ajudat! <3
      Clar's4

      Elimina
  3. Holaa!
    El de Et donaré el Sol no em sona gens! De què va??

    Mercii! :)

    ResponElimina
  4. Eii! Podries recomenar-me algun llibre per regalar a un noi? Esque aquests dies n'estic buscant algun però no sé quin perquè sé que no es llegira cap d'amor ni distopies ni res d'això que és el que normalment llegeixo jo... Alguna idea? T'ho agrairiia molt! Un petó💕

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa! La veritat és que és una pregunta molt difícil! Normalment els nois que els agrada llegir disfruten molt amb les distopies ( però no tots clar!) Aquesta és la qüestió, li agrada llegir o no? Si és que no, sempre li pots regalar el típic llibre dels jugadors de futbol, o el d'en Kilian Jornet ( en cas de que sigui esportista, i no li agradi llegir) o si té una vena artística "Destrossa aquest diari" . En el cas de que li agradi llegir , potser li va més el tipus "Juego de tronos" , "El juego de Ender" ,o "El hobbit" ( no és un tema en que sigui massa experta però) O fins i tot podries probar amb "Percy Jackson, qui sap. I si li van més les de por potser prova amb els d'en Carlos Ruíz Zafón.
      N'estàs segura que no li agraden les distopies? Sempre li podries regalar "El corredor del laberint" que té molt d'èxit entre el public masculí ( bàsicament perquè hi ha molta acció i gairabé res d'amor) . Al meu cosí li va encantar! Segur que si ho prova li agradarà el genere!
      Espero haver ajudat! <3
      Clar's4

      Elimina
  5. Heey!
    M'encanta el top 10! Veig qe segueix memories d'Idhun!
    Jo tambe tinc d'opcio totes les fades del regne, no hay verano sin ti està
    be pero potser el descartava...
    Petoons:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa! Memories d'Idhun em va marcar massa suposo :) Coincideixo amb tu. De totes les opcions és la que em fa mens gràcia i en canvi Totes les fades del regne és la que té més possibilitats!
      Petooons :*
      Clar's4

      Elimina
  6. Holaaaa!

    A mi m'ha agradat molt el nou de Laura Gallego: Totes les fades del regne. T'ho recomano!!!

    Petons desde Crazy Books

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      Sí? Ostres! Cada vegada ho veig més clar jejej :) Mil gràcies per comentar Sabrin! Feia temps que no et veia per aquí! <3
      Ens veiem <4
      Clar's4

      Elimina
  7. Hola!!!
    Pride and perjudice, si us plau! A mi, personalment, em va encantar! Si al final te'l llegeixes no dubtis a fer-ne una ressenya!
    Gràcies!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      Aquest si no me'l compro per Sant Jordi caurà abans de l'estiu i evidentment penso fer-ne ressenya! *-* Ai! Ara em fas dubtar! El compro ja?
      Ens veiem <3
      Clar's4

      Elimina
  8. Hola!
    una pregunta... el llibre de "no hay verano sin ti" està amb català?
    Ho dic perquè jo me llegit de la triologia dos amb català i ara volia llegir-me aquest també amb català per no tenir-los amb dues llengues diferents
    Petons!

    SW

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!