Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 d’abril del 2015

Sant Jordi#1


Heey dreamers! I el gran dia ja s'acosta! *-* Per fi, Sant Jordi! Ara dedicaré tots els meus posts ( i fins i tot algun extra ) a preparar-vos i informar-vos perquè pugueu passar una diada increïble. 
Així que avui, en comptes de la ressenya us porto la llista dels autors que firmaràn a Barcelona! Cal dir, com a comentari personal jeje, que com a mínim venen més autors juvenils que l'any passat ( l'any passat va ser una mica desastrós, la veritat ) però tampoc ens emocionem, perquè la que porto anys esperant no es deixa caure ni morta per Barcelona pel que veig! Laura Gallego que els catalans no mosseguem! He posat les firmes de llibres que penso que valen de veritat la pena, però us deixo el link de la web d'informació per si hi voleu fer un cop d'ull ;)



-------------------------------------------------------11:00 – 12:00h
Adolescents.cat, -  Segurament si sou fans de la web ja sabreu que han tret un nou llibre amb l'editorial LaGalera així que trobareu als redactors firmant exemplars de "El Càsting"
-------------------------------------------------------11:00 – 12:00h
Risto Mejide -  No sé realment quin llibre ve a presentar aquesta vegada... Jo no aniria a la seva firma ( em sap greu) però ho poso per si hi ha algun dreamer "fan" d'aquest personatge.
-------------------------------------------------------11:00 – 14:00h  ( 16:00 - 20:00 )
Anna Todd, -  Afternianas ! L'Anna torna! I per una vegada que ve un autor d'USA (dues vegades! o.0) s'ha d'aprofitar! Així que ja ho sabeu! A no ser que ja tingueu la firma, si sou unes de les moltíssimes fans d'After no hi podeu faltar! Fa dues sessions! Si no podeu anar a la del matí ( per raons ovies, ja que la gran majoria tenim classe) fa una sessió a la tarda al Corte Inglés de l'Avinguda Diagonal. 
-------------------------------------------------------11:00 – 12:00h
Albert Espinosa, -  I evidentment no podia faltar l'Albert Espinosa! Aquest home és el clàssic de Sant Jordi jejej :)
*Com veieu molts són a la mateixa hora, no és cap error. De moment desconec si fan torns de tarda ( menys l'Anna Todd) 
link: Firmes
PD: Ja sabeu que per qualsevol dubte podeu contactar amb mi!


6 comentaris:

  1. Holaa!!!
    La veritat es que m'ha decepcionat una mica l'entrada... Es que no tothom es de Barcelona, podries haver posat almenys quatre o cinc autors de Girona, Lleida i Tarragona. A més que nomes n'has destacat 5 de tots els que surten a la web i, ja se quee es impossible comentar-los a tots perque n'hi ha moltissims, pero tambe te n'has deixat molts de molt importants com Jorge Bucay, Xavier Bosch, (acaba de guanyar el premi Ramon Llull) etc.
    Estare pendent de la resta d'entrades!!!

    Pd: no t'ofenguis siusplau em sabria molt greu. Nomes es una critica constructiva.
    Petoons<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      Ostres, dons em sap greu! No m'ofenc gens, només faltaria! és més, m'agraden les "crítiques constructives" ja que així puc millorar coses l'any vinent. La veritat és que aquesta entrada ( la dels autors ) és una que no m'agrada gens escriure, ja que sembla que el que estigui fen sigui publicitat de l'autor, i bé, justament dels que venen per Barcelona, doncs no me'n facina cap que diguem :( Tot i així, jo a l'inici de l'entrada ja he posat que els autors que destacava eren els que jo coneixia i jo "recomanava " ( d'aquella manera, alguns "com el cas d'en Risto" no) anar a veure, i en els cas d'aquests dos que menciones, em sap molt de greu però no em sonen! Vols dir que escriuen literatura juvenil?
      Sobre el tema de les capitals, no hi ha excusa, però prou em va costar trobar informació sobre "barcelona"... Jo et convido a si veus algun escriptor juvenil que vaigi a altres ciutats m'ho comentis, i llavors ja veurem que farem :)

      Moltíssimes gràcies per ser sincer/a <3 <3
      Clar's4

      Elimina
  2. Jo tinc una pregunta, on puc veure tots els autors que hi van? Merciii

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa! A baix de tot de l'entrada hi ha un lloc on posa "link" i justament al costat hi ha l'enllaç! :)
      Ens veiem <4

      Elimina
  3. Holaa!
    Jo tambe fa anys que espero que vingui la Laura Gallego *plorem*
    pero no hi ha sort...
    Sincerament jo aquest any dubto que vagi de firmes, ja que no n'hi ha cap que m'interesi, i l'Anna Todd se que estara a petar no lo seguent! i ja em vaig agobiar prou amb el Blue Jeans...
    Pero vaja que estar molt be anar d'escriptors ja que despres sempre fa molta ilusio tindre el llibre dedicat...
    Petoons:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      A veure si ve! *-* Et dic el mateix! L'has clavada!
      Ens veiem <3

      Elimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!