Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 de març del 2015

Vampire Academy #1


Heey dreamers! Per fi puc ressenyar Vampire Academy! Ja era hora! La veritat és que és una saga fantàstica amb una de les millors protagonistes possibles. La Rose és simplement impressionant. Animeu-vos a llegir-la! Penseu que jo no he conegut a ningú que no li haigi agradat encara!


Autor:  Richelle Mead

Saga: Vampire Academy
    Idioma: Castellà (NO disponible en català)
      Persona: Primera

      Pàgines: 391

      Editorial: Alfaguara



         Los dhampir no pueden enamorarse. Son exclusivamente guardianes y están obligados a protegerse continuamente de las mortales amenazas de los strigoi (los vampiros más violentos y peligrosos, los únicos que nunca mueren). Esto es un problema para Rose cuando descubre que su tutor en la Academia de vampiros va a ser Dimitri, por quién se siente más que atraída. El único rival a su medida es también el único que puede ayudarla a salvar a su mejor amiga.




      "- A  veces la mayor prueba de nuestra fuerza son situaciones que no parecen obviamente peligrosas. A veces sobrevivir es la más dificil de todas."


      "- Tienes un ángel guardián. 
      - Yo no creo en los ángeles- le dije- Yo creo en lo que puedo hacer por mi misma." 


      " No te preocupes pequeña damphir. Tú podrás estar rodeada de nubes pero siempre serás como la luz del sol para mí. *-*  . "

      Vampire Academy és una saga d'amor paranormal que em moria de ganes de ressenyar  però no sé per quin motiu no guanyava mai a l'enquesta! A mi em va agradar en tots els sentits possibles, així que, si us agrada el génere ( tipus Crepuscle ) llegiu-lo ja mateix!


      Sí, existeixen els vampirs. Tot va començar fa uns segles a Rumania amb una antiga raça: Els Moroi( gentils, nobles,màgics...)Cada un podia fer servir un dels quatre elements ( foc, aire, terra, aigua) Vivien en harmonia amb els humans fins que alguns d'ells van passar els límits i van acabar dessangrant a un humà a l'hora d'alimentar-se. Aleshores, automaticament els Moroi que s'havien sobrepassat és tranformaven en una béstia inmortal sense alma; Els Strigoi. El nombre d'aquests éssers va augmentar i van intentar destruïr els fràgils i delicats Moroi. Però una tercera raça va aparèixer: Els Damphir Formats a través d'una unió entre un humà i un Moroi. Aquests guerrers van trobar la manera de matar els Strigoi.  Els damphir es van convertir des d'aquell dia en guardians dels Moroi ( cada damphir en tenia un d'assignat ). La Rose és una damphir i la seva millor amiga una moroi i sap des de fa anys, que el seu destí és protegir-la. Però el que no sap és que caurà enamorada d'un altre damphir amb accent rus, que potser farà que la seva trajectòria sigui més difícil del que ja era. 

      És un llibre que té molta acció i és molt ràpid i senzill de llegir. Tot i que és un llibre introductori no és nota gens! I realment aixó és gràcies a la Rose, la protagonista. Cal dir que és una de les millors protagonistes que he llegit mai; és senzilla, forta, segura, molt divertida, té valors, defensa la seva millor amiga per davant de tot i es sap cuidar soleta! I sí, està enamorada ( com totes )  peró d'un home que també té uns valors espectaculars i que farà que la damphir maduriencara més com a persona. 


      En Dimitri mai em va cridar l'atenció, era massa "bon noi" per la Rose. Peró ja diuen que els oposats s'atrauen oi? Mai vaig ser Team Dimitri, m'agrada, no ho nego, però no m'encanta.  El que em va fer agafar molt d'amor per aquesta sèrie, és l'amistat entre la Rose i la Lissa. És tan pura, tan forta, tan eterna em va recordar a la que jo tinc amb la meva millor amiga. I és que un llibre en que el principal tema sigui l'amistat i no l'amor ( encara que en els seguents llibre aixó canvii) és or dreamers. 


      Van fer-ne l'adaptació fa un temps, i no l'he vista encara! Pel que he sentit és bastant dolenta :( encara que m'encanta l'actriu que fa de Rose, quan la miro, la veig a ella. L'han clavada! La Lissa no em fa gaire el pes i en Dimitri és un horror! Sembla que tingui l'edat del meu pare! Si ja m'entusiasmava gaire el personatge ara que li han posat aquest actor definitivament perd molts punts!

      En definitiva...

      Vampire Academy és una saga de gènere paranormal que m'ha fascinat en molts aspectes, però que sobretot m'ha ensenyat a valorar el que realment val l'amistat. Creieu-me que la Rose, no us deixarà pas indiferents. 

      El millor? La Rose

      El pitjor?  L'actor que fa de Dimitri!




                                                         NEVER TRUST A DUCK!                                                                  Si llegeixes aquesta ressenya per casualitat, que sàpigues que te la dedico A ( des de sempre i per sempre) <3

      6 comentaris:

      1. Holaa,
        Tinc ganes de llegir-me'l, però et volia demanar si és molt romàntic, ja que estic passant per una etapa que no puc agafar un llibre que sigui molt ensucrat.
        M'encanta el disseny del blog. <3

        Adeu <3

        ResponElimina
        Respostes
        1. Holaa!
          umm... jo de tu esperaria doncs. El primer té un nivell de "romanticisme" suportable però els que van venint després són ja més enscurats. I t'asseguro que si començes la saga no la deixaràs a mitges!
          Moltes gràcies jejej ( No em decideixo mai )

          Ens veiem <4

          Clar's4

          Elimina
      2. Holaa
        Jo no soc massa d'histories de vampirs... De fet de crepuscle nomes em vaig llegir el primer llibre i d'aqui no vaig passar:)
        No crec que me'ls llegeixi:(
        Petoons<3

        ResponElimina
        Respostes
        1. Holaa!
          Ostrees! No te'ls llegeixs pas llavors! Crec que ho he mencionat en algun moment de la ressenya, que t'encantaràn però si t'agrada el gènere. Hi ha bastanta gent que no li agraden les històries de vampirs :)

          Ens veiem <3
          Clar's4

          Elimina
      3. Hey!
        Tinc "Vampire Academy" a la llista de sagues pendents des que van treure la pel·lícula. Una amiga me la va recomanar i la meva germana i jo ens la vam menjar amb patates! Està xula! No sé si capta l'essència del llibre, perquè, és clar, encara no l'he pogut llegir, però la teva ressenya m'ha animat a etiquetar-la d'imprescindible! Com diuen, la novel·la acostuma a ser millor que la seva adaptació :)
        Ens llegim!

        PD: Adoro a la Zoey Deutch, és molt maca, bona actriu i amiga del Zac Efron ;)

        ResponElimina
        Respostes
        1. Heey! Ostrees! Doncs si et va agradar la peli ja estàs llegint el llibre!! T'encantarà ja ho veuràs!
          Ens veiem :)

          Elimina

      Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!