Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 de març del 2015

9/3/14


Heey dreamers! . Potser alguns vau veure que no vaig celebrar l'aniversari del bloc ( que va ser creat el dia set de gener ) perquè realment no té gaire significat per a mi. Vaig crear-lo, i ja està. No vaig començar a publicar fins més endavant així que, quina importància té aquesta data? 


El que sí que vull celebrar és la publicació de la primera ressenya, avui fa justament un any. Doncs sí, dreamers, un any fa ja, que vaig començar a publicar cada divendres... I qui m'havia de dir, que avui, un any desprès d'aquella ressenya estaria  apunt d'arribar als 90 seguidors, tindria més de 50.000 visites i tindria cinc editorials col·laboradores! I el mes important! Que ho hauria aconseguit! Hauria acabat un projecte que en aquells moments em venia enorme! Però ei! Estic aquí, i lluito dia a dia per propulsar "Shining like a book" cada dia més amunt! 





Ara és quan em poso dramàtica i dic que tot això no seria possible si no fos per vosaltres, dreamers. Però es que és la pura veritat i no em cansaré mai de repetir-la! Us vull donar les gràcies per seguir aquí, cada divendres i cada dilluns, comentar, donar idees, participar a les iniciatives, als concursos, per alimentar aquesta pàgina web... 

Però sobretot vull agrair infinitament a les poques persones que estan amb mi des del principi, que segueixen el bloc des de la primera ressenya. Que van ser una de les 134 persones que van votar per que "Els jocs de la fam" fos l'escollida. No tinc paraules per expressar el que sento cap a vosaltres. Estic simplement massa agraïda. Vau confiar en mi i en el bloc quan no era res, quan jo no era ningú, em vau donar un vot de confiança i això no ho podré oblidar mai. Vosaltres vau crear "Shining like a Book" Vosaltres el vau fer gran. 


Us deixo el link per entrar a la meva primers ressenya, que tot i que he fet esforços per no canviar-la sencera ( em fa vergonya fins i tot ensenyar-la ) va significar el començament de tot. 

I jo ara dreamers, us demano: 


Què és "Shining like a book" per a vosaltres? 

16 comentaris:

  1. T'ho mereixes tot i més <4 !!!!!
    Tranquil·la no ets la única que s'avergonyeix de les seves primeres ressenyes.......... :''''')

    Un petó<4

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      Tu si que t'ho mereixes toot! <4 Amb les ressenyes velles jo ja no sé si riure o plorar jajaj
      Ens veieem <4

      Clar's4

      Elimina
  2. Un any, ja? Que ràpid passa el temps!
    I pensar que vaig entrar al teu blog per curiositat i em vaig aficionar (que consti que era el primer blog al que entrava) veure que hi havia algu amb el preciós sentiment d'amor als llibres em va emocionar i vaig decidir seguir-te semana rere semana, sempre des de l'ombra (em feia moltíssima vergonya comentar) i me les llegia totes sense falta. I estic amb l'Aria t'ho mereixes tot perquè ets molt gran!
    Espero que compleixis més anys amb aquest marevellós blog i que m'alegro d'haver sigut de les 134 persones que van confiar en tu desde el primer moment i a les quals no has desepcionat.
    Et mereixes aixó i més! Moltísimes felicitats! <4

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, un any ja. Increïble oi? Moltes moltes moltes gràcies de veritat! Per ser un dels primers, per atrevir-te a comentar, pel comentaria ( que m'ha fet posar vermella jejej ) tant genial que acabes de fer ara... Gràcies per tot ! <4 <4
      Ens veiem <3

      Elimina
  3. MOLTES FELICITATS!!! El teu blog és genial, es nota que portes ja un anyet i que t'hi esforces molt! Segueix endavant amb el blog perquè el que fas és increible, i mai deixis de llegir!! Et mereixes de veritat tot el que està passant maca, felicitats un altre cop. T'espero a la pròxima ressenya <4
    Annabeth'13Weasley

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies jejej <3 I no només per comentar, sino per llegir les meves ressenyes cada divendres ( que ja sé que portes molt temps sent una dreamer <3) MOLTES GRÀCIES UN ALTRE COP <3
      Ens veiem <4

      Elimina
  4. M'encanta el teu blog!! Et segueixo desde que vas començar amb la primera ressenya!! Quan vaig entrar al teu blog per primer cop vaig veure que hi havia altra gent com jo, gent que adoren llegir i per això em vaig quedar! Només dir-te que enhorabona pel magnífic treball que has fet i continua així!!<4

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joana!
      Moltes gràcies! De veritat! Significa molt per a mi el vot de confiança que em vas donar al llegir "els jocs de la fam". Mil gràcies!

      Elimina
  5. Shining like a book va ser per mi la manera d'adonar-me que no era la única persona que estimava els llibres i les sus personatges. Així que potser no estic amb tu des del principi però la veritat és que sóc jo qui t'ha de donar les gràcies a tu.

    Molts petons, i espero que el blog segueixi creixent

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      Per a mi també ho va ser! Vaig descobrir que som molts més del que mai hauria imaginat! :) Moltes gràcies! El que compta no és estar amb mi des del principi sinó confiar en mi des del "teu" propi principi (M'ha sortitit molt poètic jajaja :)
      Ens veiem :)

      Clar's4

      Elimina
  6. Hola! felicitats per aquest primer any a blogger ^^
    un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa! Moltes gràcies! <3 <4
      Ens veiem :)
      Clar's4

      Elimina
  7. Moltes felicitats!!! A continuar així. El teu bloc va ser un dels primers que vaig començar a seguir quan jo em vaig endinsar en aquest món, i t'haig de donar les gràcies a tu! Per que per blocs com aquest, em vaig animar a crear el meu! Aixi, que moltissimes felicitats!!! <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      Ostrees! M'alegro molt d'haver-te inspirat! A partir d'ara ( ja ho vaig dir en un comentari) entraré més sovint al teu bloc, peruè és una meravella!

      Moltíssimes gràcies! <4

      Elimina
  8. Molteees felictaatss!!
    Ja deus saber, ( i si no to dic ara) que mencata el teu blog, he trobaat un munt de llibres fantastics gracies a les teves recomanacions, i la veritat es que moltisimees gracies, tmb he de dir que va ser la teva primera ressenya que em va convencer ha seguir mirantlo, be Clara t'he de dir que has millorat moltissim, que estas molt activa i que em tindras que aguantar els comentaris un temps mes jajaja, no en serio segueix aixi perque el teu blog te molta qualitat, esta molt ben fet i te unes grans ressenyes!
    Molts petooons

    PD: inclus a mi em venen ganes de fer-ne un.. jejej qui sap...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laiaaa! :)
      Jjeje sé de sobres que tu vas ser de les primeres en confiar en mi, i de les primeres en comentar! Pensoq ue gràcies als teus comentaris altres dreamers van perdre la vergonya, així que et dec més del que penses! Moltes moltes i moltes gràcies!

      Ens veiem <4

      Elimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!