Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 de febrer del 2015

PRESENTACIÓ: Les crónicas de la fortuna.


Avui no ha estat un divendres normal. I com que és un divendres normal tampoc hi haurà ressenya. I per què? Perquè avui, dia 20 de Febrer de 2015 a les set de la tarda estàvem a "La casa del llibre" amb l'Aria del bloc "angelstofly" a la presentació i a la firma de llibre de JAVIER RUESCAS ! Sí, l'autor de Play, Show, Live, Pulsaciones i ara de "Las crónicas de la fortuna" també.  Però no estava sol, l'acompanyaven l'editora de "Planeta", la il·lustradora ( Lola) i el youtuber Rush! Ha estat espectacular*-* Gràcies a l'Aria hem pogut "reservar" lloc a primera fila, i Deu meu! Els teniem tan a prop! 





He fet algunes fotos, unes dels moments de la presentació i altres del moment de la firma del llibre. La veritat és que em van convèncer del tot i estic segura que m'encantarà! A veure si puc fer-ne la ressenya molt aviat!








Aquí us deixo el booktràiler :






     Vaig fer un video d'un tros molt curtet però que penjo perquè així podeu veure com parla o com s'expressa :) 

7 comentaris:

  1. Jo també hi vaig anar!
    Va ser tan perfecte *-*

    -Tessa Herondale

    ResponElimina
  2. Em va encantar, i jo ja he començat el llibre. em van entrar les ànsies jajaja. Quina pena que al final no us vaig veure :'( Una altra vegada aviam si ens veiem!

    Petons <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert, se t'ha escapat un petit error a la data, has posat 20 de febrer de 2014 jejeje. petonets.

      Elimina
    2. Holaa! Ostrees tens raó! És el costum jejej ( deu meu quin cap!) A veure si la propera vegada ens veiem :)

      Clar's4

      Elimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!