Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 de febrer del 2015

BOOK-TAG criatures, éssers i móns màgics


Heey dreamers! Com veieu fa dues setmanes que no publicava :( Estic plena d'exàmens i pensava que tindria temps per seguir amb la rutina del bloc, però no ha estat així. Mica en mica, amb espais de temps he anat completant aquest book-tag! A partir de dilluns vinent torno a la rutina de sempre! <3 Ja sabeu que faig el que puc :)


Doncs ara mateix crec que em quedo amb Harry Potter i la pedra filosofal, en aquell moment en que un centaure salva en Harry de ser atacat per "l'estrany ésser que xucla la sang del unicorns"






Quan he llegit "Homes-llop" de seguida m'han vingut llibres al cap; Tremolor, Harry Potter i el presoner d'Azkaban... Però n'escolliré un que potser ara tinc oblidat però realment va significar molt per a mi fa uns anys. Lluna nova, el segon llibre de la saga de l'Stephanie Meyer. TEAM JACOB des de sempre i per sempre jejej :)

Vampire Academy. Per la millor saga de vampirs que existeix :)I espero fer-ne la ressenya aviat. Podria haver escollit Crepuscle, però sempre vaig ser TEAM JACOB... i clar, prefereixo posar-ho a l'apartat de dalt .



Memories d'Idhún. Perquè realment la Laura Gallego va crear un món simplement impresionant, amb un munt de detalls... Una feina impecable Laura.



Podria escollir "Eragon" ja que bé, és una saga on hi apareixen molts dracs, però mai em va agradar el llibre així que em decanto per la saga memòries d'Idhún de la Laura Gallego. Gràcies per crear en Yendrak, un dels millors personatges que mai algú ha creat.

Doncs em quedo amb El clan de la lloba, de la Maite Carranza. No és el millor llibre que he llegit mai, és més el tinc bastant fred però és el que m'ha vingut al cap jejje :)


Hush Hush. I qui no es va enamorar d'en Patch? És una saga ESPECTACULAR. Que recomano 100% als amants de l'amor així tipus paranormal.



Buff.. tot i que és un apartat complicat tinc el llibre perfecte! La marca d'Atenea, de la saga dels Herois de l'olimp de'n Rick Riordan. Un llibre que per mi, és dels millors que ha escrit juntament amb el primer i l'últim de Percy Jackson.


Caçadors d'ombres. Sí, ja sé que hi ha llibres on els "dimonis" tenen un paper més important que en aquesta saga, però ENTENEU-ME dreamers, com a "shadowhunter" que sóc tenia la necesitat de posar aquesta saga en algún apartat. I quan me n'he adonat ja només em faltava aquest 0_o

-----------------------------------------------------------------

 Si sou dels que us heu pensat que havia abandonat el bloc, NO! No ho faria mai! Si deixo d'escriure durant una setmana és perquè o he tingut problemes amb l'ordinador o tinc molts exàmens. El dia que això acabi, perquè evidentment no durarà per sempre us faré l'entrada més llarga que haureu vist mai per explicar-vos el perquè del tancament del bloc. ( espero que faltin anys per escriure-la )


Doncs aixó és tot dreamers, Avui al migdia em posaré a respondre comentaris i a conterstar correus. Moltes gràcies per la vostra paciència. Torno  dilluns!

Recordeu que el bloc s'alimenta dels vostres comentaris 


6 comentaris:

  1. Hola<3
    Sempre llegeixo els book-tags que fas i els d'altres blogs i tot i així hi ha una cosa que no m'acaba de quedar clara... Hi ha blogs que he vist que feien book-tags sense participar amb un altre blog, és a dir que només responien les preguntes ells sols i ja està, sense cap participació. Però en canvi aquí (i a altres llocs també) he vist que la majoria de vegades ho feu conjuntament amb un altre blog.

    M'ho pots aclarar si us plau? Com s'ha de fer realment?

    Gràcies:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      No sé com es fa realment, a mi m'agrada més fer-ho conjuntament, ho trobo més divertit :) Però cadascú ho pot fer com vulgui :)

      Elimina
  2. Eeeii per fi has tornat! He estat entrant al blog casi cada dia... ajajjajajjajajaj gràcies per aquest book tag que m'ha tret algun somriure i m'ha fet recordar llibres que vaig llegir faa moooolt temps :))) Espero que tornis amb la rutina!

    #LALECTORMESPESADA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Heey! Em sap molt de greu! Jajaj era la intenció :) Avui Magic Mondays, ja l'estic preparant ;)
      Gràcies pel comentari <3
      Ens veiem :*
      Clar's4

      Elimina
  3. Aii!! Jo ara m'estic llegint 'Hielo Negro' que és de l'escriptora de 'Hush Hush' i té moolt bona pinta :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Ostres! A veure si quan l'acabis et poses en contacte amb mi ( de la manera que vulguis) i m'expliques que tal :) N'he sentit opinions molt diferents i m'agradaria aconseguir-lo si està bé ;)

      Ens veiem <3
      Clar's4

      Elimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!