Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 de gener del 2015

Wait for you


 Heey dreamers! Avui us porto un llibre massa poc conegut. I perquè? Perquè mai ha estat publicat ni en castellà ni en català, quan a USA és tot un fenòmen.  Si sou fans de les històries d'amor, tant típiques com atípiques aquest és el vostre llibre! *-* A mi senzillament em va enamorar...




    Autor:  J.Lynn
      Saga: Wait for you
        Idioma: Castellà 
          Persona: Primera 

           Pàgines: 332

          Editorial:  No està publicat, però el 29 d'aquest mes "Suma" el publiqui amb el nom "Te esperaré"






          Algunas cosas valen la pena esperar ... Viajando a miles de kilómetros de su casa para entrar a la universidad es la única manera que Avery Morgansten de diecinueve años de edad, puede escapar de lo que pasó en la fiesta de Halloween de hace cinco años, un acontecimiento que cambió para siempre su vida. Lo único que ella tiene que hacer es llegar a sus clases a tiempo, asegúrese de que la pulsera en la muñeca izquierda se mantiene en su lugar, no llamar la atención hacia sí misma, y ​​tal vez, por favor Dios, hacer algunos amigos, porque seguro que sería un agradable cambio de ritmo. La única cosa que ella no necesitaba y nunca planeo fue capturar la atención del chico que podría romper el precario futuro que está construyendo para sí misma. Algunas cosas valen la pena probar ... Cameron Hamilton es un metro noventa centímetros de atracción, completo con un par de llamativos ojos azules y una notable capacidad para hacerla querer cosas que ella cree fueron robados de manera irrevocable de ella. Sabe que necesita mantenerse lejos de él, pero Cam está por todas partes, con su encanto, sus bromas ingeniosas, y ese maldito hoyuelo que es ... tan sexy. Involucrarse con él es peligroso, pero cuando ignorar la tensión latente que se despierta siempre que estén cerca el uno del otro, lo hace imposible, él saca un lado de ella, que nunca supo que existía. Hay cosas que nunca deberían mantenerse calladas ... Pero cuando Avery empieza a recibir mensajes de correo electrónico amenazantes y llamadas telefónicas que la obligan a enfrentarse a un pasado que quiere callar, ella no tiene más remedio que reconocer que alguien se niega a permitirle dejar atrás esa noche, cuando todo cambió. Cuando la verdad devastadora salga, podrá ella resurgir esta vez con una cicatriz menos? Y puede Cam estar allí para ayudarla o sera arrastrado junto con ella? Y hay cosas por las que vale la pena luchar ... 






          " Love isn't meant to be perfect. Except  when it is . "








          "- You are really...
          - Amazing? Awersome?- He paused, brows raised- Astonishing?
          - i was going to go to bizarre.
          Well, hell, it I had fellings that might actualy hurt." 






          " Thank you.
          His lips curved up on one side. "For what?"
          For waiting for me."





          "Everything was okay. Maybe not perfect, but life wasn't meant to be perfect. It was messy and sometimes it was a disaster, but there was beauty in the messiness and there could be peace in the disaster. 

          I ho ha tornat a fer! No hi ha llibre de la J.L.Armentrout ( J.Lynn) que no m'encanti! Primer la saga LUX, desprès la saga Covenant i ara amb aquests llibres tan increïbles *-*

          Wait for you , és un llibre d'amor realista, que alguns podrien trobar massa típic, però que a mi m'ha enamorat. És  molt senzill, fàcil i ràpid de llegir. I creu-me t'enganxarà de tal manera que no podràs parar!   Aquesta saga m'ha recordat a una barreja d'After i totes les sagues de l'Stephanie *-* Això sí, he d'avisar perquè no us endugueu cap sorpresa, hi ha moments "ejemejempujatsdetohemhemem" però no tants com a After. El seu punt fort? Sens dubte en Cam, el personatge masculí.  Massa perfecte per ser real..
          .


          La forma de la saga "With me" M'ha recordat a la d'Stephanie Perkings, perquè el primer llibre ( i per a mi el millor) tracta de l'Abery, la noia que amaga el passat i en Cam, l'irresistible i increÏblement guapo noi que tambè amaga un passat. Mentre que al segon llibre de la saga "Trust in me" veiem el punt de vista d'ell, al tercer llibre "Be with me" descobrim la història de la Teresa, ballarina lesionada i germana de'n Cam, i de'n Jace, portador d'un gran secret i millor amic de'n Cam.  A la següet part, ( que encara no he llegit) podrem saber moltíssimes coses de la Callie, la millor amiga de la Teresa, i d'un misteriós noi, que encara no sabem qui és, evidentment sempre veient els anteriors personatges en moments espontanis. 



          El que em va agradar molt d'aquest llibre va ser el fet  de que a la seva relació no s'hi emboliquessin terceres persones com SEMPRE passa en aquesta classe de llibres. I aiò de veritat que ho vaig agraïr infinitament *-*

          Aprofito per dir-vos que el 29 d'aquest mes es publica el llibre en paper, a l'editorial suma amb aquesta portada:


          En definitiva...

          Wait for me és le típic llibre d'amor realista però amb uns personatges i una trama tant espcial que no podràs parar de llegir fins que arribis al final.  I creu-me, si li dones una oportunitat t'encantarà.  I si encara no ho veieu clar, penseu que ha captivat  a milers d'adolescents americans! Per què no a vosaltres doncs?



          Abery : Em va agradar massa! Puff! Potser era una mica massa esquerpa pel meu gust, però tenia justificació la seva actitut. En cap mooment se'm va fer pesada, ni aburrida com m'acostuma a passar en aquestes històries,així que realment em va agradar bastant tirant a molt! :)






          Cam: S E N S E   P A R A U L E S.   Així em va deixar la J.Lynn altre vegada! Però perquè crea uns personatges masculins tant tant tant perfectes? *-* Primer en Daemon i ara la perfecció en persona.  I'm in love with you! *-* Sabeu quan deia que m'agradaven els personatges amb defectes? Perquè això els fa més humans? Doncs és una clara indirecta als personatges de la J.Lynn ( J.L Armentrout) ! Que els fa tant perfectes que no hi ha persona humana en aqust món que no ciaigui als seus braços! Em faig repetitiva, ja ho sé, però juro que m'encanta massa*-* ( Sí, millor que els Herondale, en Daemon, en Quatre o en Peeta 0_0 no em mateu fangirls!) 




          El millor? En Cam *-*

          El pitjor?  Que no ha tothom li agradarà...





                                                             NEVER TRUST A DUCK!



          C O M E N T E U    I     C O M E N T O 

          10 comentaris:

          1. Aquest llibe a mi em va encantar. Però el que més va ser el segon, el de Trust in me parquè estava des del punt de vista d'en Cam. <333 Moro d'amorrrr.
            Molt bona ressenya!

            ResponElimina
            Respostes
            1. Holaa!
              és que és massa perfecte! *-* Jajaj jo també *-*
              Merssi <3

              Elimina
          2. M'agradeen moolt aqueets llibres però crec que s'assembla molt a Maravellos Desastre noo? Esque semble que sigui el mateix llibre fins i tot el nom de la prota son semblants... A maravellos desastre es diu Abby i aquii Abery! Bueno no se que pensar..

            ResponElimina
            Respostes
            1. Holaa!
              Ja he dit que és el típic llibre, això vol dir que si, s'assembla una mica. Però a la vegada són dues històries completament diferents. Són meravellosament diferents *-* Jo et recomano que te'l llegeixis, deixant de banda si has llegit Meravellós desastre o no.

              Ens veiem <3

              Elimina
          3. Hola!! jejeje no entiendo mucho el idioma pero que quedo como una seguidora más de tu, me ha gustado mucho ^^

            Te dejo mi blog para que nos sigamos mutuamente, si así lo deseas.

            http://escribadeavalon.blogspot.com

            Besos

            ResponElimina
            Respostes
            1. Hola!
              Muchas gracias! Significa mucho para mi! *-* Te sigo !
              Nos vemos <3

              Elimina
          4. Hola:)
            No m'he llegit els llibres (tampoc n'havia sentit a parlar) no son molt romantics? Es que necessito que a part d'amor hi hagi mes coses.. Es que sino se'm fan molt pesats i ensucrats!!

            Pd: quan puguis miraras el correu plis?
            Merci!!!

            ResponElimina
            Respostes
            1. Hola!
              No crec que sigui el que busques, bàsicament són amor i superació.

              PD: Aviat mhi poso!

              Elimina
          5. Hola!!!
            Jo tampoc he llegit aquesta saga i, coincideixo amb el comentari de dalt, no sóc massa de novel·les romàntiques haha!

            Acabo de crear un blog literari! Encara hi ha molt poca cosa perquè acabo de començar, però m'agradaria que t'hi passessis i em donessis la teva opinió!
            http://unamadellibres2.blogspot.com.es/

            Moltes gràcies!! Molt bona feina!! (jo ja et segueixo;))

            ResponElimina

          Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!